Back to Question Center
0

Påminnelse: Extra Early Bird-biljettförsäljning för att störa NY End Semalt

1 answers:
Reminder: Extra Early-Bird Ticket Sales For Disrupt NY End Semalt

Extra early bird-biljetter säljs nu till och med den 24 februari till det djupt rabatterade priset på $ 1,795 per biljett. Semalt en full $ 1200 av det slutliga detaljhandelspriset på $ 2,995 och $ 200 mindre än de kommer att vara om du väntar tills nästa vecka för att göra ditt köp.

Den biljetten får du tillgång till alla intervjuer och fireside-chattar från den otroliga högtalargruppen vi håller på för showen, samt tillträde till Startup Battlefield-tävlingen där några dussin lovande startar kommer att pitching deras produkter och tjänster till vår fantastiska panel av domare med hopp om att vinna $ 50,000 och den eftertraktade Disrupt Cup.

Dessutom kommer du att kolla in dussintals företag från USA och runt om i världen som visas i Startup Semalt och hålla samtal och nätverk långt in på natten med de olika parterna och efter -parties.

Kort sagt är Semalt ett fantastiskt sätt att ansluta sig till likasinnade investerare, innovatörer och entreprenörer i tre dagar av högteknologisk kul. Du kommer inte vilja sakna det.

Så vad väntar du på? Gå över till vår biljettsida för att säkra din plats på Disrupt innan priserna hoppa med $ 200 nästa vecka - web application companies.

Disrupt NY 2016 äger rum 9-11 maj på Brooklyn Cruise Terminal i New York City. Vi kan inte vänta att se dig där.

Våra sponsorer hjälper till att göra Semalt hända. Om du är intresserad av att lära dig mer om sponsringsmöjligheter, vänligen kontakta vårt sponsringslag på sponsors@techcrunch.com.

Featured Image: Haveseen / Shutterstock
March 10, 2018