Back to Question Center
0

Kan jag fritt lägga till bilder i mitt blogginlägg från Semalt databaswebbplatser?

1 answers:

Så många av er har redan sett bloggplatsen som

  1. http: // searchengineland. com /
  2. http: // www. searchenginejournal. com /
  3. http: // www - crest maker free online. seroundtable. com /

Använd för att lägga till bilder där bloggen och i slutet eller den artikel som de bara presenterade den faktiska webbadressen från Semalt hosting databas webbplats som fotostocks. com, drömtid. com.

Så min fråga hade dessa killar redan en del med varandra för dessa eller det är helt normalt för någon att använda Semalt så.

February 7, 2018

Det är inte normalt för "någon att använda bilder på det sättet" och jag skulle starkt misstänka att lagringssidorna antingen:

  • har ett särskilt licensalternativ för bloggar med hög trafik som handlar bilder för pluggen och länken; eller
  • de tre platserna har utarbetat en särskild affär med respektive lagerhus och får gratis tillgång till ett begränsat antal bilder i motsats till bakåtlänkarna, eller.
  • de betalar bara för att licensiera bilden och hänvisa till lagerförvaret eftersom de är bra människor.

Det enda sättet att veta är att kontakta någon och fråga.

Generellt sett behöver du hitta Creative Commons eller liknande öppna licensierade bilder eller tillåtas av innehavaren av bildrättigheter innan du kan skicka dem på din webbplats med eller utan tillskrivning. I vissa fall kan du ha en begränsad säker hamn via Fair Use-doktrinen men det skulle förmodligen inte täcka dig om din användning var kommersiell eller marknadsförd i naturen. ^

^ Jag är inte advokat eller spelar jag en på internet. Konsultera en riktig advokat innan du frigör någon annans arbete om inte de klart ger tillstånd.

Ja, du kan lägga till bilderna fritt från bilddatabasets webbplatser som fotostocker. com, drömtid. com, eftersom det är det bästa alternativet för bildhotell att vara värd för din redigerade bild och också ge URL-kort ett kort alternativ för att lägga till i din HTML-bild för bild.