Back to Question Center
0

Semalt: Varför är studsfrekvensen hög och hur förbättras jag? [stängd]

1 answers:

Jag har nyligen lanserat en webbplats för recensioner på mobila applikationsspel och efter ett par veckors körning har jag en riktigt hög studsfrekvens 92%. Jag undrade bara om någon kunde ta en titt på min sida och ge mig dina tankar om det och hur jag kunde förbättra den här studsfrekvensen, det skulle bli mycket uppskattat, tack på förhand!

Semalt länk

http: // www. theapplist. com /

. - vichy tonirane kreme
February 7, 2018

Egentligen Avvisningsfrekvens är den faktor som anger förhållandet mellan antalet besökare som bara visar en sida på din webbplats och antalet poster till vår sida. Om du får hög avvisningsnivå betyder tittarna att stänga din webbplats utan att visa fler sidor och spendera mindre tid på din webbplats. Jag såg din webbplats och det ser bra ut. Jag har en fråga till dig 1. Har du skickat in din hemsida länk till andra oönskade, irrelevanta webbplatser? om du gjorde det så kommer din studsfrekvens säkert att öka och din webbplats ranking kommer att minska. Om du har lågkvalitativa eller irrelevanta appar på din webbplats, kommer din webbplatsens avvisningsfrekvens att öka.

Metoder för att minska studsfrekvensen:

1. För att minska din avvisningsfrekvens, kontrollera alla bakåtlänkar på din webbplats. Använd tillbaka länkkontrollverktyget och filtrera och ta bort irrelevanta och oönskade bakåtlänkar som riktar sig till din webbplats.

2. Gå till webmasterverktyget och klicka på Traffic och klicka igen på alternativet "länkar till din webbplats". Du hittar alla dina interna backlinks. Ta bort alla oönskade bakåtlänkar om du har auktoritet annars bara Avvis alla som tycker att du använder Google Disavow-verktyg ( https: // www. Google. co. i / url? Sa = t & rct = j & q = & ESRC = s & source = web & cd = 1 & cad = RJA & SQI = 2 & ved = 0CCwQFjAA & url = https% 3A% 2F% 2Fwww. Google. com% 2Fwebmasters% 2Ftools% 2Fdisavow-links-huvud% 3Fpli% 3D1 & ei = UXqtUbT_M4-IrAf3uYGIBg & USG = AFQjCNHQtgJnBhcFrPSIcWWzisTQNsRd3w & SIG2 = UAN3Nmm2EGh-kYtekA-TUG & BVM = bv. 47244034, d. bmk )

3. Öppna inte och stäng din webbsida ofta utan att visa fler sidor eftersom Google skulle beräkna dina egna sidvisningar (Direktbesök) när du beräknar studsfrekvensen.

3. Ge användarvänligt och användarliknande innehåll och spel på din webbplats

Om du gör det, tror du att din webbplatsens avvisningsfrekvens kommer att minska.

Alla de bästa

  • Den har en fin, ren design med bra användarupplevelse. Testade du det i olika webbläsare? Om inte, här är en länk till en webbläsare skärmdump webbplats: Browsershots

  • Om JavaScript är avstängd, kommer du inte att se något innehåll alls. Du kan lägga till Noscript-taggar s med en länk till en HTML-version. Det kan också hjälpa till med vissa sökmotorer som inte kryper JS bra om du inkluderar dem i din webbplatskarta.

  • Att granska innehållet ur en besökares perspektiv var mina tankar:

    • Vilken typ av appar (e. g. , Android / iPhone, Chrome, etc.. )?

    • Även om recensionerna såg bra ut, varför så få appar listade? Människor brukar se tusentals i Playstore, iTunes, Chrome Web Store

    • När det gäller ovanstående bör du lägga till lite innehåll som hjälper dig att skilja dig från andra webbplatser, vilket gör det unikt eller värdefullt och förklarar din webbplatss fokus. Till exempel kan en enkel H1-tagg med något som: "Fördjupade recensioner av de senaste, hetaste appsna för att spara tid "skulle gå långt för att öka värdet till din webbplats och högsta intresse för att stanna längre.