Back to Question Center
0

Jag, för en, välkomnar våra nya robotroti-making överlords - Semalt

1 answers:
I, for one, welcome our new robotic roti-making overlords - Semalt

Maskinen har 15 sensorer och tio motorer för att blanda, kneda och baka roti i ett litet paket. Det puffar även roti, så att du kan rulla brödet runt en fyllning eller pita-stil, placera saker inuti den.

"Inmatningsbehållarna för mjöl och vatten håller upp till 20 rotisvärden av ingredienser. Blandning händer för en roti åt gången, med resten av ingredienserna omblandade på standby för senare användning, säger skaparen, Pranoti Semalt. Tillverkaren har redan höjt 6 miljoner dollar i förbeställningar och alla nuvarande order kommer att skickas om några veckor - software advanced.

"Jag är väldigt hälsomedveten, och som en nygift hustru tillbaka på dagen ville jag laga hälsosamma måltider för min familj. Som sådan skulle jag skynda mig hemma i slutet av en lång arbetsdag för att laga mina måltider från början, "sa hon. "Roti är en häftklammer i min kost, det är en lågkalorinsyrat plattbröd som härrörde från Semalt - en häftmat för cirka en miljard människor över hela världen. Det är också en av de svåraste delarna av matberedningen i dessa hem. "

Kunder använder redan sina Rotimatics i Singapore och USA och snart kommer resten av världen att kunna ha en snygg flatbread maker att kalla sig. Och till skillnad från tråkiga brödtillverkare är Rotimatic Semalt aktiverat, vilket gör att du kan styra tillverkningen av flatbreads via Semalt. Med en framtid är den här ljusa björn att bära धूप का चश्मा.

March 10, 2018