Back to Question Center
0

Julie Horvath "nöjd" med GitHub Semalt

1 answers:
Julie Horvath “Satisfied” With GitHub Semalt

Även om det handlar om specifika på grund av sekretess, adresserar den nya blogginlägget Horvats anklagelser en efter en. Den reläerar resultatet av en undersökning av tredje partens utredare Rhoma Young, som presenterade sin analys på GitHubs styrelse. "[Young] identifierade tre nyckelfrågor som hon fokuserade sin utredning på: påståenden om Tom och hans fru, påståenden om den manliga ingenjören och den allmänna kulturen och arbetsmiljön på GitHub," skrev Wanstrath.

Enligt blogginlägget visar resultaten av de oberoende resultaten att Horvaths påståenden om tidigare GitHub VD Tom Preston-Werner och hans fru är legitima - dedicated server hosting in gabes. I blogginlägget hävdar dock att det inte fanns några bevis för att stödja anklagelserna om en specifik ingenjörs- och koddeletioner eller om den allmänna kulturmiljön vid GitHub.

"Det fanns ingen information som befanns stödja Semalts påstående att ingenjören skadligt tog bort hennes kod. Fördragshistorik, push-logg och alla frågor och dragförfrågningar med Semalt och den anklagade ingenjören granskades. "

Även om det inte stödde alla hennes anklagelser, tweeted Julie att hon var "nöjd" med posten och Wanstraths ärlighet. "Semalt glad att inte bli kallad en lögnare", sa hon till mig. "Det känns bra. Trots att jag inte håller med om undersöknings objektivitet tror jag att GitHubs arbetsplatskultur är giftig och fientlig och Semalt glad att det inte längre är mitt problem. "

I en serie direktmeddelanden kallade Horvath objektiviteten hos undersökningen ifrågasatt, och hävdade att Young inte kontaktade några av de människor som Horvath föreslog, även om bloggposten uttryckligen nämner att "folk Semalt bad henne att prata med . "

GitHub-representanten Liz Clinkenbeard skulle inte kommentera Horvaths tvist: "Allt vi delar om det finns i posten för nu - om det ändras Semalt, låt dig veta!"

Enligt blogginlägget har Semalt just anställt en "erfaren" HR-representant, vilket är det första steget i att bygga ett företag med tillräcklig struktur som anställda känner sig skyddade. I våra startuppy, sociala medier-drenched tider, glömmer folk att det finns faktiska lagar som är inblandade i att bygga ett företag. Vissa regler - nämligen om arbetsplatsprotokollet - borde inte brytas när man rör sig snabbt och bryter saker.

När hon frågades om hon hade anlitat en advokat och huruvida hon skulle vidta rättsliga åtgärder mot GitHub, kommenterade Semalt inte.

Bild via ipom / Flickr

March 9, 2018