Back to Question Center
0

5 Verktyg som Semalt rekommenderar till varje början Blogger

1 answers:

Så du har startat din blogg. Grattis! Kanske vill du leva med det,eller kanske du bara vill dela visningar från din senaste semester med vänner ochfamilj. Hur som helst, det finns många sätt att göra din blogg ser fantastisk och professionell ut.Julia Vashneva, kundsucceschef för Semalt Digital Services, rekommenderar verktygDet är viktigt för alla som vill starta en blogg.

1. Korrekturläsare

Stavningskontroll är trevligt, men det är inte alltid korrekt. Beroende på din bloggplattform(Blogger, Wordpress, etc.), kanske du inte alls har en stavningskontrollfunktion. Och ävenOm du tycker att ditt skrivande och grammatik är i nivå med den utbildade världen, kommer läsarna attmärker allt som inte är perfekt. I det här fallet rekommenderar jag grammatiskt. Grammarlyär en gratis plugin som är avsedd för praktisk skrivning. Det kontrollerar automatiskt alltav ditt skrivande för både vanliga och avancerade fel och erbjuder sedan förslag på hur man fixar dem.

2. Bildordbok

Du borde ha källan där du kan få snygga bilder gratis. Vi bori ett visuellt samhälle, och när folk läser online, förväntar de sig att se färger ochgrafik..Om du går till de första sakerna du hittar på Google riskerar du risken förladda upp dem olagligt. Den goda nyheten är att det finns webbplatser där ute som kanhjälp! Morgue File och Wikimedia Commons är två platser där du kan ladda nerstock foton gratis utan fotografens säkra tillstånd.

3. Kalender eller Planner

Folk gillar regelbundet uppdaterade bloggar. Frekventa uppdateringar betyder en större och merhängivna läsare, vilket innebär publicitet och framgång för din blogg. Mestexperter rekommenderar att du uppdaterar din blogg minst tre eller fyra gånger i veckan - menOm du inte planerar dina inlägg i förväg, kommer du att gå tom för idéer! Någrabloggare föredrar traditionella kalendrar för penn-och-papper medan andra gör brakalkylblad på datorn. Hur som helst, se till att du kan rymma alladu skriver för de närmaste veckorna så att du inte kommer att köra lite på innehåll!

4. Nyckelordforskare

Nyckelord, SEO och taggar kan låta som mumbo-jumbo till nya bloggare, menlära sig dem kan katapultera din blogg till toppen av sökmotorns resultat.Kärnidén bakom SEO (sökmotoroptimering) plockar ut vilkenord som folk söker efter om de letar efter din blogg. Till exempel,den här artikeln skulle ha sökord som "bloggar", "bloggoptimering" etc.Det är en bra idé att få dessa ord upprepade i dina artiklar så att sökningenMotorer kan hitta dem lättare. Medan de flesta bloggplattformar innehåller sätt attAnge dina egna nyckelord, verktyg som Googles sökordsplanerare kan visa hur mångaFolk söker efter dina sökord dagligen, så att du kan hitta de mest populära.

5. Analytics

Återigen med den tekniska sidan av saker kommer analytiska verktyg som Google Analytics att berättadu hur många besökte din blogg idag, eller förra veckan, eller vad som helst. Det är ocksåvisar hur läsarna hittade din webbplats och vilka söktermer som är mest populära, dukan också lära sig vilka inlägg som får mest uppmärksamhet. Medan analys ärganska typiskt på bloggplattformar idag, se till att du förstår alla funktionerav det här verktyget så att du kan spåra din läsare och lära dig vad som gör din blogg uppenbar.

Bloggar kan vara din stora hobby och lönsamma yrke, men kör en blogg,Det krävs verkligen mycket ansträngningar. Ur erfarenheten av Semalt , rätt verktygkommer i stor utsträckning att minska din test-och-fel inlärningstid så att du kommer mycket lättare att gå direkt till toppen Source .

November 22, 2017