Back to Question Center
0

5 Out-Of-The-Box sätt att förbättra din SEO med sociala medier - Insikt från Semalt

1 answers:

Vill du förbättra din ranking i sökmotorer?

Har du ett intresse av att använda sociala medier för att öka din SEO-prestanda?

Sociala media har stora fördelar med dina sökresultat och alevande social dominans kan förbättra sökpositionen.

I denna skrivelse, Jason Adler, Customer Success Manager of Semalt Digital Services, erbjuder fem sätt, genom vilka du kan använda sociala medier för att förbättra dina sökrankningar.

# 1: Skapa länkar med dina sociala nätverk

Tidigare var rankningen av Google baserat på länkbyggnad oavsettKvaliteten på länkar som en individ övervägde. Senare började Google att överväga kvaliteten på länken efter att ha insett demmanipulerade ranking genom användning av falska länkar.

Eftersom sociala webbplatser är baserade på en webbmyndighet är länkar på dessa webbplatseranses ofta vara av högre kvalitet. Även om du har en ny Facebook-sida kommer det troligen att rankas högt på grund avFacebook: s fullständiga auktoritet - phone out temperature monitor.

# 2: Öka antalet dina anhängare

Webbplatser med ett stort antal högkvalitativa följare är bättre varierade i sökningenmotorer. Högt betygsatta anhängare finns på dina sociala medieplattformar, och ett betydande antal av dessa människor interagerar eller engagerar signågra vägar.

Samtalet kan vara i form av retweeting ditt innehåll, repining pins,skriver recensioner på Google+ eller ens skickar dig en tweet..Se till att antalet efterföljare ökar stadigt.

# 3: Se till att innehållet är delbart och sökbart

En social plattform som Pinterest gör din information delbar ochsökbar. Plattformen inspirerar delningen väsentligt. Användare postar stift av intresse för sina styrelser och sprider det till andraPinterest fans.

Du kan till exempel göra dina inlägg på Facebook sökbara i sökningmotorer genom att gå till Facebook-sekretessinställningsfliken och möjliggöra för andra sökmotorer att länka till din tidslinje.

# 4: Se till att dina inlägg använder nyckelord

Nyckelord är viktiga för din webbplats, betalda annonskampanjer och blogg, och därmed,Det borde inte överraska dig att nyckelord är viktiga med ditt sociala innehåll.

På Pinterest, det säkra sättet att ranka i en bättre position i sökmotorerär att se till att dina brädor eller stift har nyckelord. På samma sätt kan utforskning av YouTube-videoklipp öka trafiken till bloggen,kanal och webbplats om de är markerade på din profil.

Att använda nyckelord på dina Facebook-inlägg kan också leda till bättre rangordning.

Nyckelorden säkerställer att innehållet är sökbart och när användarna sökerför dessa ord blir ditt innehåll det första som dyker upp.

# 5: Gör lokala listor

Se till att ditt företag har en anpassad notering på Google + som har dinrelevant data och adress. Detta gör att dina kunder kan granska din organisation direkt på Google.

Slutsats

Användning av sociala webbplatser som marknadsföringsåtgärder är starkt rekommenderat, mendet kan till och med förbättras ytterligare genom att utnyttja det för att förbättra SEO.

Man kan vara säker på att sociala webbplatser kan förbättra rankingen.

November 23, 2017