Back to Question Center
0

5 hemligheter att öka bloggtrafik från Semalt

1 answers:

Skapa artiklar som går virala är högsta prioritet för alla som har lanserat en blogg. Faktiskt,Det kräver genomtänkta konsekventa åtgärder, som alltid är inbördes relaterade. Från att skapa kvalitativainnehåll för att utveckla rätt sociala medier strategi, är varje steg oumbärligt. Ivan Konovalov,Kundsucceschef för Semalt Digitala tjänster delar användbara tips om hur man ökar bloggtrafik.

1. Skapa viralt innehåll

Skriv intressanta, spännande artiklar som kommer att locka läsarnas uppmärksamhet. Titeln på din artikelär det viktigaste när man skriver virusinnehåll. Kom upp med attraktiva titlar som skafånga uppmärksamheten hos besökare på internet. Om din titel är inspirerande, då kommer du mestsannolikt få maxa träffar på ditt inlägg. Förutom att skapa bra titlar skriver du långa informativa artiklar.Ta reda på detaljerna i ditt ämne och förklara dina poäng på ett intressant sätt. En utarbetadinlägget lockar dina bloggbesökare att läsa hela artikeln. Sätt in snygga bilder i dinposta så att läsarna förstår din artikel tydligare. Följaktligen kommer dina läsare attbesök din blogg igen för att läsa din nästa artikel.

2. Dela din artikel mer än en gång

Om du vill öka trafiken till din blogg måste du rikta in fler besökare. Vissa läsare åtkomstinternet under dagen och andra under natten. Öka trafiken till din blogg genom att delaDin artikel flera gånger under en dag eller en månad. De viktigaste sociala medierna som kan hjälpa tilldu för att uppnå detta är Facebook, Twitter, Pinterest och Google+. Gå med i grupper och samhällensom är relaterade till din bransch och delar ditt flöde..

3. Installera rätt tema

Det finns tusentals teman på marknaden. Men många av dem kommer inte att vara kompatibla med dinblogg. Det betyder att du måste välja klokt och installera den rätta. Ett bra tema bör vara fulltresponsiv, vilket kommer att se till att din blogg är tillgänglig på olika enheter, inklusive skrivbordoch mobila skärmar. Du bör också välja ett snabbtastningstema. När ditt tema laddas snabbt,det gör att besökare håller fast vid din blogg och läser fler inlägg. Välj dessutom ett tema som harvacker och attraktiv design.

4. Lägg till delningsknapp

Med delningsknappen kan du utnyttja kraften i sociala medieplattformar för att nå en bredare publik.Läsare är alltid villiga att dela ett intressant inlägg. Lägg därför till delningsknappen till inläggetatt låta ditt innehåll gå viralt. Det betyder att dina läsare kommer att kunna dela dina blogginlägg medderas vänner och fans. Som en följd av denna delning kommer din blogg att få mer trafik.

5. Kommentera i andra bloggar

Kommentarer har blivit ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att få bakåtlänkar och trafik. Se upp förpopulära bloggar och kommentera deras ämnen och forum. Betydande kommentarer kommer att locka uppmärksamheten,och mest sannolikt får du svar som ger dig bakåtlänkar. Kommentarer kommer att etablera dig som enexpert och hjälpa dig att locka mycket trafik till din blogg.

Semantisk expert Ivan Konovalov visar att konsekvent genomförande av ovannämnda strategier lederatt öka din blogg trafik. En sådan praxis har framgångsrikt antagits av våra kunder och bekräftatsdess effektivitet. Från och med nu kan du använda dessa tips samt professionella tjänster av Semalt för att ta din blogg till nästa nivå Source .

November 22, 2017