Back to Question Center
0

4 Persuasive Digital Marketing Tactics för att öka din prestation - Semalt Expert Concerns

1 answers:

Digital marknadsföring innebär e-postannonsering, SEO, onlineannonsering, sociala medieroch webbdesign. Detta innebär en utmaning för lokala företagare som bara vill dra fler ögonbollar till sina webbplatser. Typiskt dessaentreprenörer är för upptagna för att undersöka de bästa marknadsföringsmetoderna för sina företag.

I detta avseende är Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt ,utarbetar viktiga digitala marknadsstrategier som alla företag kan anta 2017. Lokala företagsägare som advokater, tandläkare,läkare och restauratörer kommer att hitta strategierna extremt användbara - que es email hosting.

1. Tänk på att din webbplats är en konvertibel "mustang".

Varje aspekt av den digitala marknadsföringen måste driva SEO internettrafik tillföretags webbplats. Detta måste betraktas som mycket viktigt. Många webbplatser skapades med en oanvänd design som betyder att de ärutmanande att navigera på enheter som mobil och ser konstigt ut. Forskning visar att över 43% av klienttrafiken framträder från mobilenenheter med siffran som förväntas öka. Således måste en företagswebb vara tilltalande med en enkel navigering på mobila prylar. Besökarebör kunna klicka på en e-postadress eller ett telefonnummer för att kontakta företagets ägare eller ledning. Dessutom, om kunder haratt skriva ner kontakten, då är ett företag troligt att förlora dem till konkurrenter med webbplatser som är mobila optimerade. Tanken är därförär att omvandla besökare till eater ett e-postmeddelande, telefonsamtal eller en incheckning.

2. Utför "rika svar" på webbplatsen.

Människor ändrar nu hur de använder Google. Besökare vill inte längreleta efter information men föredrar att Google svarar på deras frågor. Som företag har Google investerat i denna möjlighet genom att införa"rika svar" till sin sökalgoritm och förbättra SEO-upplevelsen. Detta ger mer exakta resultat. I detta avseende, eventuella lokala affärerägaren har vanliga frågor som de ofta svarar på från kunder. Således skulle det vara lysande att genomföra rika svar på en företagswebbplatsså att de visas först när Google ställs frågor.

3. Använd social media försiktigt.

De flesta lokala företag är uppenbarligen fast vid beslut om sociala kanaleratt använda och hur utstationering ska ske. En viktig regel är att förstå din kundbas. Sociala medier är inte ett nytt koncept. Att ställa indina kunder, börja med andra sociala medier experter. Dessutom lägger utläggning på sociala medier helt enkelt en röst för verksamheten iFörutom att kommunicera med lojala kunder. Således bör en företagare vara noga med att undvika att överbelasta webbplatsen med kampanjer och specialerbjudanden.

4. Fortsätt fokusera på e-postmarknadsföring.

E-postmarknadsföring var några år tillbaka avsatt för att bana väg för socialtmedia marknadsföring. Men för de flesta lokala företag är e-postmarknadsföring en billig och bra teknik att kommunicera med kunderna. Instagramoch Facebook visar inlägg till endast en bråkdel av anhängare. De kräver att man betalar för att nå fler människor. En entreprenör kan skicka nya menyalternativ,evenemangsinformation och specialerbjudanden utan kostnad genom att använda e-post. Användning av MailChimp tillåter en företagsägare att skicka meddelanden till 2.000 kontakter som ären effektiv marknadsföringsplattform.

Sammanfattningsvis bör lokala företagare ständigt titta på sin verksamhetwebbplatser för att se till att kontaktuppgifterna är i drift. Andra digitala marknadsföringsstrategier kan sedan implementeras för att driva trafik tillwebbplats.

November 23, 2017