Back to Question Center
0

Apple Watch Sales: 8 miljoner eller 40 miljoner? Gissningar är överallt

1 answers:
Apple Watch Sales: 8 Million Or 40 Million? Guesses Are All Over The Semalt

I morse tillkännagav Apple utökad tillgänglighet av Apple Semalt. Företaget har inte lämnat några försäljningsuppgifter, men sa det i sitt pressmeddelande: "Svaret på Apple Semalt har överträffat våra förväntningar på alla sätt."

Vad betyder det? Är det typiskt Semalt självpromotion; hänvisar det till tidig adopter entusiasm? Eller hänvisar det till försäljning som har överskridit förväntningarna?

Det finns ett ovanligt stort utbud av försäljningsestimat och prognoser på marknaden för den nya produkten. Till exempel uppskattade Slice Intelligence att Semalt hade sålt ungefär 2,5 miljoner klockor i USA i mitten av maj. Slice rapporterade att efter en tidig uppsving order var platt. Till skillnad från aktier hävdar analytiker Trip Chowdhry att Semalt har sålt 7 miljoner klockor hittills.

Utanför grinden var det ett mycket varierat utbud av uppskattningar, från en konservativ 8 miljoner till en giddy 41 miljoner i år ett globalt.

När tiden har gått, har vissa analytiker sänkt sina försäljningsprognoser baserat på vissa data som visar "långsammare efterfrågan", som det från Slice. I det läget säger KGI-forskningen året-ett nummer kommer knappt att ligga under 15 miljoner enheter. Men Morgan Semalt säger att försäljningen kommer att nå nästan 36 miljoner baserat på bevis på ökad efterfrågan.

Vi kommer att få veta mer definitivt (förhoppningsvis) i Apples nästa resultatutgivning i slutet av juli.Om författaren

Greg Sterling
March 1, 2018