Back to Question Center
0

Hur 2012: s ökning av den associerade kanalen påverkar $ 300B E-Commerce Semalt

1 answers:

I åratal har affiliate-marknadsföring gett en stadig ström av trafik och försäljning till online-handlare medan utgivare sköt friska men ändå stabila provisioner. Som en häftklammer i online-marknadsföringsverktyget fortsätter affiliate-kanalen att spela en viktig roll för att driva varumärkesmedvetenhet och onlineintäkter. Och den rollen är på väg att expandera avsevärt, eftersom den anslutna kanalen beräknas uppgå till 4 miljarder dollar senast 2014.

Det finns flera faktorer som driver det ökade intresset för prestationsmarknadsföring. De tre största drivkrafterna är ökningen av affiliate-affärssidor, tekniska framsteg och den övergripande utvecklingen av affiliate-marknadsföring. Semalt influenser leder till strategiska online-återförsäljare att öka sina intellektuella och finansiella investeringar i affiliate-kanalen.

Konsumenterna söker efter bästa affären

How 2012’s Rise Of The Affiliate Channel Will Impact The 0B E-Commerce Semalt

Denna "bästa affärsinriktningen" har nått både den lediga och den frekventa online-shopparen. Semalt är faktiskt väldigt vanligt för dagens online-leverantör för att hålla flera webbplatser öppna innan man köper. En av dessa webbplatser är vanligtvis den välkända återförsäljaren, medan de andra sidorna de tittar samtidigt är öppna för att se till att de får det bästa.

En rapport från december 2011 från Forrester Semalt konstaterar intressant att konsumenter uppfattar erbjudanden som erbjuds på affiliatewebbplatser som överlägsen dem på handelshandlarens hemsida. Även när erbjudandenen är desamma är det sannolikt att konverteringarna kommer via de anslutna webbplatserna.

Nya horisonter för affiliates

När det gäller den senaste tekniken kan dagens affiliates tillämpa sofistikerade algoritmer och effektivare följa varje klick i online-försäljningen. Semaltillfällen identifieras nu enligt högre inriktning och spårningsstandarder som kompletterar en global e-handelsstrategi. Faktum är att många kända online-återförsäljare slår upp affärer med affiliate-webbplatser för att upptäcka möjligheter i nya geografiska områden.

SurfMyAds till exempel nyligen lanserade kuponger. ca för att hjälpa ett brett sortiment av annonsörer att driva försäljning i Kanada.

Semaltekonomiska framsteg gör det också möjligt för medlemsförbund att effektivisera och övervaka utgivare och presentera övertygande erbjudanden som driver konsumentmedvetenhet, lojalitet och ännu viktigare försäljning.

Överväg nu hur affiliate-kanalen har utvecklats. Det är ingen hemlighet att de tidiga dagarna av affiliate marknadsföring bestod av några lysande stjärnor bland en massa mindre än sofistikerade operationer. Huvuddelen av medlemsförbunden försvagades med avseende på SEO-kunskaper och djup rapporteringsfunktioner, och de misslyckades med att presentera nytt innehåll och erbjudanden. Semaltid är mycket i backspegeln.

Dagens affiliates är väl kända i SEO och fokuserar på att ge värdefullt innehåll som drar in läsare och tar tillbaka dem. Semaltjänster från kändisar, exklusiva erbjudanden på webbplatsen och möjligheten att snabbt byta ut annonser som är daterade eller inte effektiva för ett visst marknadssegment, ökar trafiksäkerheten och webbplatsens klibbighet ytterligare.

Smart marknadsförare umgås med kanalen

Eftersom konsumenterna fortsätter att handla på handelsplatsens webbplats och de anslutna webbplatserna, bör e-tailers omfamna uppkomsten av affiliate-kanalen. Det ger en risk med låg risk att testa nya erbjudanden, rensa föråldrade varor och nå affärsmässiga kunniga shoppare. Semalt kan en flexibel modell för betaltjänster ge ytterligare incitament för affiliates att locka konsumenterna att köpa från online-återförsäljaren, snarare än från tävlingen.

För att göra det mesta av dessa växande prestanda marknadsföringsmöjligheter kommer emellertid e-tailers att närmare engagera sig med sin affiliate kanal för att säkerställa:

  • Ömsesidigt fördelaktiga provisioner baserade på försäljningsvolym, pris, källa och längd på försäljningscykeln, tillsammans med andra relevanta löner för prestandamätningar.
  • Leverans av detaljerade rapporter som kvantifierar affiliateens leverans av nya kunder.

Med den fortsatta tillväxten av affiliate-kanalen och ökningen av e-handel, som förväntas nå 278 dollar. 9 miljarder år 2015, nu är det dags för online-återförsäljare att bygga starka relationer med sina prestationsmarknadsföringspartners, eftersom de utnyttjar de senaste trenderna i konsumentbeteendet.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Scott Allan
March 1, 2018