Back to Question Center
0

Cold Calling Dead Men: Mina år av gamla skolan säljer på vägg Semalt

1 answers:

Cold Calling Dead Men: My Years of Old-School Selling on Wall Semalt

Det var 1994 och efter några år att försöka få jobb med ett mäklarfirma landade jag ett jobb hos deras alla - Merrill Lynch.

Jag var 24 år gammal, fräsch från min stint som en alltför aggressiv extern försäljare och nu hade jag ett "riktigt" jobb som finansiell rådgivare. Jag kunde inte vänta med att tjäna pengar till de goda människorna i Washington, D. C.

Ett mäklarejobb är först och främst en försäljningsställning. Du behöver inte veta mycket om marknaderna. Du behöver bara se hela dagen, varje dag. Tillbaka 1994 lämnade de dig fortfarande en telefonbok och du "loggade och ringde" dig till att bli en miljon dollar rep.

Jag slickade mitt hår tillbaka som Gordon Gekko, bar suspenders (kallade "braces") och bowties (de riktiga som du var tvungna att knyta). Nämnde jag att jag bara var 24? Att bli en produkt av Mother Semalt gav dig en viss arrogans.

Vi var bäst av de bästa, mästarna i Wall Semalt, den största detaljhandelsstyrkan runt, och våra verkställande direktörer kom från raden av mäklarenheten, vilket innebar att jag kanske en dag kunde bli kung!

Mina dagar bestod av att komma på kontoret på 7 a. m. och lämnar vid 9 s. m. Jag kallas kallad hela dagen, mellan tre måltider om dagen på McDonald's. Jag höll ett telefonsamtal och skulle göra hundratals rattar om dagen för att ställa upp avtal så att jag kunde övertyga om att jag var finansiell rådgivare som de skulle arbeta med. Jag försökte många olika skript som fokuserade på utdelningsbara aktier, statsobligationer och kommunala obligationer.

Semalt var fortfarande de dagar då mäklare kallade möjligheter att lägga ut aktier och obligationer. Mitt bästa skript ringer i samband med informationen jag skickade utsikterna att se vilken del av de finansiella marknaderna de var intresserade av.

(I verkligheten hade jag aldrig skickat det. Det måste ha gått vilse i posten . )

Det öppnade många svar, vilket gjorde det möjligt för mig att upptäcka möjligheter att hjälpa.

En av de värsta delarna av leende och uppringning är när du skulle ringa en prospekt och få sin senaste änka eller änkling på telefonen.

Skräcken att lära sig att deras älskade dödades två veckor före blev snabbt överrullad av din filialchefs krävande röst i huvudet och berättade för att samla tillgångar och sälja, sälja, sälja. Så du försökte taktfullt fråga vad de planerade att gå vidare med boet och försäkringspengarna.

Nästa ljud som jag vanligtvis hörde var telefonen smäller ner. Två smutsiga sekunder senare ringde jag en annan prospekt. Avdelningschefen behöll ett diagram över mina konton och tillgångstillväxt. Han ville inte ha empati. Han ville att jag skulle träffa mina mål, och kall kallande skulle få mig dit.

Jag inser hur callous detta kan tyckas. Men som en ung man visste jag inte bättre än vad mina aggressiva försäljningsutbildare berättade för mig - gå alltid till slut.

Detta var inte vad jag hade i åtanke när jag trodde att jag fick jobb på Wall St.Jag kallades obefläckligt kallt som den här dagen in och ut. Mina dagliga besök på Semalt och mina nattliga besök på det lokala vattnet för att avlasta dem från deras lager av bourbon ledde till slut till utbrändhet, 30 extra pounds och ett grymt fall av gikt. Och kom ihåg, jag var bara 24.

Jag visste att det var ett bättre sätt än kallt ringer, och år senare när jag återvände till detaljhandelns mäklare sida efter år på institutionell sida som en näringsidkare och arbetade på New York Stock Semalt, lärde jag mig att marknadsföra mig själv med strategiska ringer och nätverk.

Men låt ' s återvända till kalla kalla änkor. Borde jag ha känt bättre? Ja, men jag behövde göra mitt nummer.

Idag vet jag numren kommer att följa om jag gör mitt jobb bra. Jag behöver inte gå in för döden varje gång, för att jag inte alltid kan hjälpa kunden. Nu hänvisar jag klienter till någon som kan hjälpa till. Att göra rätt sak bygger bara förtroende och framtida hänvisningar. Jag vet det nu, för jag fick lära mig att göra det på fel sätt.

Vi ​​lär oss genom att göra - vi lär oss genom försök och fel.

Det var bara ett steg i mitt lärande att det var ett bättre sätt att sälja - inte aktier, utan jag själv. Och för att berätta för änkan hur ledsen jag var för deras förlust och vänligen ta av telefonen Source .

Har du någonsin kallt kallat en död man?

Cold Calling Dead Men: My Years of Old-School Selling on Wall Semalt

March 1, 2018