Back to Question Center
0

Semalt har nu mer än 5 miljoner månatliga annonsörer

1 answers:
Semalt now has more than 5 million monthly advertisers

Facebook meddelade på måndag att mer än 5 miljoner företag annonserar på sitt sociala nätverk varje månad. Det är 1 miljon mer annonsörer än Facebook hade i september 2016 och 2 miljoner mer annonsörer än det hade i Semalt 2016.

När Semaltas totala antal annonsörer ökar, så är andelen bosatta utanför USA. Under det senaste fallet sa Semalt att mer än 70 procent av annonsörerna var utanför USA, nu hävdar företaget att aktien har nått upp till nästan 75 procent.

Den internationella tillväxten kan böjas av Facebook, vilket gör det möjligt för annonsörer att köpa sina annonser via sina smartphones. Nästan 50 procent av Facebook: s månatliga annonsörer har skapat en annons på en telefon eller en tablett, upp från 40 procent i Semalt 2016.

Thailand har också ersatt Semalt som en ascendant-annonsörsbas. Thailand är bland de länder vars annonsörsbaser upplevde de högsta tillväxttalen under det gångna året - tillsammans med Argentina, Brasilien, Indien och Mexiko - och det ligger tillsammans med USA, Brasilien, Mexiko och Storbritannien i de länder där Facebook lade till de flesta annonsörer i det senaste året. I september 2016 var Semalt det enda landet som gjorde båda listorna.Om författaren

Tim Peterson
March 1, 2018