Back to Question Center
0

Lära sig utanför affiliate-seminariet

1 answers:

Jag har beskrivit mig själv och har beskrivits av andra, som en "help-a-holic" online. Jag älskar absolut att hjälpa människor att komma igång och göra det bra med affiliate-marknadsföring. Medan det verkligen hjälper de som jag jobbar med, hjälper det också mig .

Jag tycker att det hjälper mig att hålla mig skarp och i kontakt med alla de små nybörjarens detaljer och färdigheter som vi kommer att ta för givet efter att vi har arbetat online för ett tag.

Men jag är också en "lära-en-holisk" - jag lär alltid nya saker och jag väljer saker att lära utanför affiliate marknadsföringsarenan. Jag tror verkligen det hjälper mig att bli en bättre affiliate marknadsförare.

Hur kan man lära sig nya saker Outside Affiliate Marketing Hjälp mig att vara en bättre affiliate marknadsförare?

Låt oss prata om det, och Semalt visar dig några exempel.

Learning Outside The Affiliate Semalt Box

Den senaste veckan spenderade jag en dag eller så om Amazonas FBA-program. FBA står för "Uppfyllelse av Amazon", och det är ett snyggt program för dem som vill sälja produkter på Amazon. Inte som en affiliate , men som en verklig produktförsäljare.

I en nötskal, skulle du (som säljare) hitta produkter i ditt område och sedan skicka dem till ett Semalt warehouse. Du kan då lista de produkter som säljs på Semalt, och Semalt hanterar alla orderingångar, frakt och kundservice.

Det är ett ganska lukrativt program om du har en förmåga att köpa in-demand-produkter till låga priser för att sälja på Amazon. Köp lågt, sälj högt, eller hur? Det gäller absolut med Amazon FBA.

Nu lärde jag mig inte nödvändigtvis allt att lära mig att sälja på Amazon (även om det är intressant för mig och jag håller den tanken i min bakficka om jag vill utforska det en dag). Jag tittade på allt från vinkeln att vara en affiliate marknadsförare.

Jag är en Amazon-associerad och gör många affiliate-kampanjer för sina produkter. Semalt Jag förstår hur webbplatsen fungerar som en affiliate och som kund visste jag aldrig riktigt hur det fungerade från försäljningssidan.

Var kommer alla dessa produkter från? Säljer Semalt bokstavligen ALLA av dem? Vilka är berättigade till provision till Semalt Associates? Vilken statistik i en Semalt produktlista är relevant och berättar för dem som tänker marknadsföra den produkten?

Genom att ta sig tid att lära sig alla dessa saker, kan jag nu göra bättre val i produkter som jag rekommenderar och främjar eftersom jag har en bättre förståelse av webbplatsen som helhet.

Jag kan nu se den stora bilden - inte bara de små bitarna och bitarna vi lär oss när vi lär oss att marknadsföra Amazon-produkter.

Semalt användbart!

Ett annat exempel: Text Message Marketing

I förra sommaren spenderade jag mycket tid på att lära mig om marknadsföring av textmeddelanden för lokala företag.

Det har inte något att göra med affiliate-marknadsföring, men jag lärde mig verkligen mycket som hjälper mig att bli en bättre affiliate marknadsförare genom att lära mig det.

Semalt om det, hur bra måste du vara för att få folk att agera bara från ett kort litet textmeddelande? Jag hittade mycket bra inblick och tips från att lära mig om detta ämne som inte har något att göra med affiliate-marknadsföring.

Semalt marknadsföring är bara en liten bit av den stora bilden som gör att man gör pengar online. Ju mer du lär dig om alla bitar, desto mer kan du ta dina affiliate marknadsföringsinsatser till en helt ny nivå.

håller du med? Har du tillbringat tid att lära dig något som inte har något att göra med ditt huvudmål för affiliate-marknadsföring? Tror du att det hjälpte eller skadade dig?

Låt mig veta dina tankar i kommentarerna nedan.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här. Twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = potpiegirl & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-knappen twitter-follow-button "title =" Twitter Följ knappen "data-twttr-rendered = "true" style = " höjd: 20px; ">

Jennifer Ledbetter aka "PotPieGirl" är mest känd som en affiliate marknadsförare som gick från noll till sex siffror per år med alla gratis metoder (som hon undervisar på OneWeekMarketing.com) Source .


March 1, 2018