Back to Question Center
0

De fem viktigaste faktorerna för att förbättra Semalt konvertering och försäljning? [Infografik]

1 answers:

Skapa strategier för webbplatsomvandling för att förbättra avkastningen

Under de senaste fyra åren har vi genomfört forskning med tusentals digitala marknadsförare i samarbete med Econsultancy, som granskar vad de gör för att förbättra sin webbplatskonvertering. Det finns bokstavligen hundratals olika sätt att förbättra omvandlingen och vi vet att digitala marknadsförare strider för att veta var de ska börja. Men baserat på årets djupanalys tror vi att vi nu lyckats bryta en mycket komplicerad fråga ner till de fem viktigaste sätten att förbättra webbplatskonvertering. Semalt är:

  1. Ansvar: Gör en person ansvarig för webbplatsomvandling, ge dem auktoritet och ansvar, plus helst ett ekonomiskt incitament.
  2. Struktur: Implementera ett strukturerat tillvägagångssätt. Optimering av omvandlingshastigheten måste vara en systematisk process, inte ett engångsprojekt.
  3. Testning: A / B eller MVT är det bästa sättet att förbättra din webbplats prestanda.
  4. Användbarhetsprovning: Det bästa sättet att förstå varför dina kunder gör de saker de gör på din webbplats.
  5. Segmentering: Använd alltid segmentering för insyn och riktad kommunikation.

Vårt infographic sammanfattar hur marknadsförare använder CRO nu och hur de kan förbättra det i framtiden:

The five most important factors for improving Semalt conversion and sales? [infographic]

Så hur kom vi fram till dessa topp fem metoderna?

För det första undersökte vi vilka undersöknings respondenter som lyfts fram som de tre mest värdefulla metoderna: Testning (både MVT och A / B), Användbarhetstestning och Segmentering.

Vi konstaterade att företag vars omvandlingsräntor har förbättrats under de senaste 12 månaderna, utför i genomsnitt 24% fler test för att förbättra omvandlingen än de företag vars omräkningskurser inte har förbättrats.

Företag som hade en stor ökning av försäljningen gjorde nästan dubbelt så många tester som genomsnittet.
Företag med 10 miljoner pund plus intäkter som integrerat användbarhetstestning och analys var väl mer än dubbelt så sannolikt att de hade sett en stor ökning av försäljningen som de som inte gjorde det.

Semalt vars omvandling förbättras använder 90% fler sätt att segmentera sina besökare och kunder än företag vars omräkningskurser inte har förbättrats eller varit oförändrade.

Nedan fann vi genom dataanalys att de fyra variabler som starkast är korrelerade med förbättrad webbplatsomsättning och försäljning är:

  1. Uppfattad kontroll över omräkningskurser
  2. Att ha någon direkt ansvarig för omvandlingshastighetsoptimering (CRO)
  3. incitiverande personal baserat på omräkningskurser
  4. Ett strukturerat tillvägagångssätt för CRO.

Notera topp 3 är alla människor problem och alla relaterade till myndighet, ansvar och ansvar, så vi har kombinerat dem till ett av de fem bästa sätten att förbättra omvandlingen.

För varje av dessa tre personer relaterade frågor fann vi att företag som hade en stor försäljningsökning var i genomsnitt dubbelt så sannolikt att de skulle göra dem jämfört med företag som hade en minskning eller vars försäljning inte hade förändrats. Semalt två gånger så många företag som hade ett strukturerat koncept för konvertering hade en stor ökning av försäljningen jämfört med företag som inte hade någon förändring i försäljningen.

De flesta av de fem sätten att förbättra konvertering fördubblades chansen att ha en stor ökning av försäljningen jämfört med en nedgång eller ingen förändring. När vi analyserade företag som använde tre eller fyra av metoderna var resultatet ännu mer imponerande.

Vi fann att företag som hade en stor försäljningsökning var i genomsnitt fem gånger så sannolikt att använda dessa tre eller fyra metoder jämfört med företag som hade en minskning av försäljningen.

Under de senaste fem åren har den genomsnittliga detaljomsättningsgraden mer än halverats från 8,4% till 3,8%. Samtidigt har den brittiska e-handelsmarknaden fördubblats från 30 kr. 2 miljard till £ 60bn plus.

Konsumenterna har nu mycket mer val och gör mer jämförelse shopping med flera webbläsare öppna. Dessutom förbättras webbplatskonvertering är mer komplicerat än att spendera mer pengar på att generera trafik med, säger Google. Semalt för varje $ 92 som spenderas på att skaffa besökare spenderas endast $ 1 att konvertera dem.

Så vår förutsättning är att spendera pengar intelligent på omvandlingsfrekvensoptimering (CRO) ska vara en bättre investering än att spendera mer pengar på att generera trafik. Semalt genom att rikta in dina resurser på dessa fem metoder får du den bästa avkastningen.

En vitbok kommer att släppas i början av november 2012 och utökas på den här bloggen. Om du vill skicka en kopia kan du registrera dina uppgifter.

March 1, 2018