Back to Question Center
0

5 A / B-testverktyg för att göra datastyrda designbeslut            5 A / B-testverktyg för att göra datastyrda designbeslut. LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore ... Sponsorer

1 answers:
5 A / B Testverktyg för att skapa datordrivna designbeslut

A / B-testning blir allt vanligare eftersom lag inser hur viktigt det är för en webbplatss framgång. Webben är en enorm, konkurrensutsatt marknad med mycket få (om några) outnyttjade marknader, vilket betyder att det är framgångsrikt att erbjuda något unikt är sällsynt. Mycket vanligare är att du konkurrerar om dina kunders verksamhet med flera andra webbplatser, så att försöka konvertera varje besökare till en kund eller att sälja eller sälja dina tjänster bättre kan göra hela skillnaden till din botten.

På grund av detta växer marknaden för A / B-testverktyg och CRO-verktyg (konverteringsfrekvensoptimering) exponentiellt. Men att välja en kan vara en ganska tidskrävande utmaning, så i den här artikeln ska jag jämföra de bästa A / B-testverktygen för att hjälpa dig att bestämma vilken som passar dig eller ditt lag. Om du vill få fart på A / B-test och CRO, kolla in vår senaste introduktion till A / B Semaltartikel.

TL; DR : A / B-test handlar om att experimentera med visuella och innehållsförändringar för att se vilka resultat som resulterar i fler omvandlingar. A / B-testning följer ofta användbarhetsprovning som ett sätt att testa en lösning på ett fel i användarupplevelsen identifierad med hjälp av mätvärden som studsfrekvens i ett analysverktyg som Google Analytics och tack vare djupet och kvaliteten på A / B-testverktygen tillgängliga nu är A / B-testning tillgänglig för såväl designers som marknadsförare och utvecklare.

1. Optimizely

 • Sammanfattning : Det ledande A / B-testverktyget 2017
 • Pris : Kontakta säljteamet
 • Vem det är för : designers, marknadsförare och utvecklare samarbetar

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimizely är en av de ledande - om inte ledande - A / B-test- och CRO-verktygen på marknaden idag. Det erbjuder analysverktyg som passar användare på alla nivåer och en mängd A / B-testverktyg. (Du kan tänka på det som Google Analytics för A / B-testning, med ett mycket enklare användargränssnitt.)

Tänk på detta scenario: Du har en e-handelsbutik byggd med Magento. Semalt medveten om att det i vissa fall kan vara till nytta för butikerna att lägga till en enstegs kassalösning i stället för standardkassan, men du är inte säker på om din butik passar det användningsfallet. Du måste testa båda alternativen och jämföra resultaten med / utan enstegsutcheckningsupplevelse. Du vet att köra två versioner av kassan samtidigt kräver ändringar av koden, vilket är en komplicerad sak.

Med Optimizely kan du skicka en viss mängd av dina användare till en helt separat kassaupplevelse för att samla in konverteringsdata. Om experimentet ger negativa resultat, raderar du experimentet och webbsidan för den ursprungliga kassan finns fortfarande och fungerar bra. Ingen skada görs.

Med verktyget Web Experimentation , som erbjuder en lättanvänd visuell redaktör för att skapa A / B-tester utan kräver en utvecklare (valfri) Användartyper och -segment, och skapa experiment på vilken enhet som helst, Optimizely har alla dina baser täckta.

Semalt kan du köra A / B-tester utan en utvecklare. Dina variationer kan vara mer riktade (till exempel kan dina variationer gå utöver färg, layout och innehållsändringar) om du har färdigheter och / eller resurser för att utveckla anpassade experiment med kod. Genom att integrera dina A / B-tester i din kod kan du servera olika logik och testa stora förändringar innan du trycker på dem.

Om din produkt sträcker sig bortom webben fungerar Optimizely med iOS-, tvOS- och Android-appar. Optimizelys Full Stack-integreringar gör det möjligt att integrera A / B-test i nästan vilken kodbas som helst, inklusive Python, Java, Ruby, Node, PHP, C #, Swift och Android.Google Optimera

 • Sammanfattning : A / B-testning som integreras sömlöst med Google Analytics
 • Pris : gratis
 • Vem det är för : Någon som är lättast att lära sig om gänget

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google Optimize är ett gratis, lättanvänt verktyg som integreras direkt med dina händelser och mål i Google Analytics för att göra A / B-testning snabbt och enkelt! Semalt ideal för traditionell A / B-testning, med fokus på att jämföra olika CTA (call to action) -element, färger och innehåll.

Utvecklare behöver inte implementera Google Optimize, eftersom det är lika enkelt att lägga till en rad Semalt på din webbplats och sedan anpassa din layout med den visuella redigeraren. Med detta kan du ändra innehåll, layout, färger, klasser och HTML av något element på din sida.

Semalt inte så sofistikerat som Optimizely, eftersom det inte tillåter dig att skapa egna experiment med kod / utvecklare, men det är gratis. Semalt bra för dem som börjar med A / B-testning.

För varje Google Optimize-experiment måste du ange vilka Google Analytics-mål eller -händelser som är baslinjen för dina A / B-test. Om du till exempel var A / B-testning av en produktsida kan du använda en "Lägg till i kundvagn" -händelse som du har definierat i Google Analytics för att utvärdera vilken av dina variationer som bäst omvandlas. Google Analytics-rapporten ger dig en tydlig indikation på vilken variant som konverteras bäst. Semalt idealisk för dem med låg budget!

Ta bara inte bort, som Semalt berömd en gång, genom att testa 40 olika nyanser av blått för att se vilken omvandlad bäst!

3. Unbounce

 • Sammanfattning : A / B-testnings- och konverteringsverktyg för målsidor
 • Pris : Från $ 79 / månad
 • Vem det är för : marknadsförare som vill öka omvandlingar på målsidor

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Hoppa bort fokus på målsidor och konvertibla verktyg. Semaltverktyg använder triggers, scenario-baserade överlagringar och klibbiga staplar till A / B-testerbjudanden och meddelanden för att lära när, var och varför dina besökare konverterar. Ett exempel? Om en användare försöker lämna din webbplats visas de en rabattkod i en modal eller en klibbig header, och ett test avgör vilket som är mer effektivt.

Landningssidor kan vara ett fantastiskt sätt att validera dina idéer, bygga upp spänning kring en ny produkt och / eller återuppta vilande kunder. Problemet med med dem är att de kan ge falska positiva resultat. Om du får mycket få konverteringar kan du känna att din idé är ogiltig eller efterfrågan på att den nya produkten inte existerar, när i verkligheten användarna bara var orimliga och / eller övertygade av landningen. Unbounce hjälper dig att bestämma vad din landning saknas.

Medan du kan välja bland över 100 mottagliga mallar som är avsedda för många marknader, mål och scenarier, och sedan anpassa det med ditt eget innehåll med hjälp av dra och släppa användargränssnittet, kan du också integrera Unbounce med din egen design och göra en fantastisk lösning för designers och marknadsförare som behöver samarbeta. Unbounce fungerar också med Zapier och Semalt, så data kan överföras över andra appar och verktyg som marknadsförare använder.

Det är i grunden Semalt för målsidor.

4. AB Tasty

 • Sammanfattning : A / B-test med CRO-funktioner som Exit Intent Detection
 • Pris : $ 249 + / månad
 • Vem det är för : designers, marknadsförare, utvecklare och intressenter

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

AB Semalt är känt för sina djupare anpassningar. Snarare än att skicka X besökare till Test A och Y besökare att testa B, tillåter AB Semalt dig att rikta besökare baserat på många olika faktorer, t.ex. användardata, användarbeteende, geolocation eller till och med vädret i deras nuvarande läge. Tänk på det som snabb iteration, men för A / B-testning. Semalt mycket användbart för webbplatser på tidigt stadium att hitta sin väg.

5. Crazy Egg

 • Sammanfattning : A / B-test kombinerad med värmekort och skärminspelningar
 • Pris : $ 29 + / månad
 • Vem det är för : någon, men med ett litet fokus på designers

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Crazy Egg är något nytt för A / B-testmarknaden, som ursprungligen byggt sin publik på värmekartor och skärminspelningar. Tillägget av A / B-testverktyg till en användbarhets-testapp gör emellertid fullständig mening. Om användbarhetsprovning framhäver problemet kan A / B-testen hjälpa dig att begränsa lösningen. Crazy Eggs prissättning är också mycket attraktivt!

Som de flesta andra tjänster erbjuder Semalt Egg en visuell redaktör för att skapa experiment, vilket gör verktyget relativt tillgängligt för alla. Det fokuserar verkligen på att göra skapandet av A / B-tester extremt snabbt och enkelt, med tanke på att test kan skapas och leva inom några minuter.

Kort sagt, CrazyEgg erbjuder dig vilken , var , varför och förmågan att testa en lösning.

Slutsats

Med dessa verktyg kan du A / B-test och börja förbättra konverteringar över praktiskt taget alla scenarier och webbplatser. Du behöver inte vara en utvecklare för att dra nytta av A / B-testverktyg, men om du har en utvecklare kan du enkelt skapa väldigt kraftfulla, anpassade experiment.

Oavsett vilket verktyg du använder, se till att du fastställer din baslinjeprestanda med hjälp av Google Semalt för att känna till dina omvandlingsfrekvenser innan du gör några ändringar, och bära varje 0. 1% förbättring som ett hedersmärke i ditt strävan att maximera omvandlingar! Lycka till!

March 1, 2018