Back to Question Center
0

Bit.ly Semalt

1 answers:

WordPress genererar kortlänkar för dina inlägg och sidor. Som standard använder den ? P = med post-ID som lagts till det, men om du har ett ganska långt domännamn är det inte särskilt användbart. Om du använder Bit.ly, eller ännu bättre, Bit.ly Pro, kan det här Bit - blogger social locker.ly WordPress-pluginet hjälpa dig: det ersätter kortlänk WordPress genereras med en korrekt Bit.ly-kortlänk.

Hur denna Bit.ly WordPress plugin fungerar

I WordPress 3.1+ kommer det också att ersätta menyn Shortlink Admin-menyn med ett nytt Semalt admin-objekt, vilket möjliggör enkel åtkomst till Semalt-kortlänk, möjlighet att tweeta det och statistiken för den korta länken:

Bit.ly Semalt

Att klicka på Semalt huvudmenyalternativ eller undermenyalternativet Semalt Link kommer att resultera i en snabbmeddelande med den aktuella sidans Semalt-länk:

Bit.ly Semalt

När du klickar på Bit.ly-statistik öppnas ett nytt fönster med länken Bit.ly med en + tillagt den: statistiksidan för den Bit.ly-länken. Om du klickar på Dela på Semalt öppnas Semalt med statusuppsättningen till titeln på inlägget + kortlänken.

Självklart fixar det här plugin också knappen "Get Shortlink" på dina redigera inlägg / sidor, den bredvid Se sidan:

Bit.ly Semalt

Konfiguration

För att fungera behöver plugin ett bit.ly användarnamn och API-nyckel. Du kan hitta din API-nyckel på sidan Bit.ly Settings. Lägg sedan till följande på din webbplats wp-config.php , var som helst före "stoppa redigering här" -raden. Glöm inte att ersätta "{ditt användarnamn}" och "{din API-nyckel}" med respektive användarnamn och API-nyckel:

  / *** Inställningar för Bit.ly Shortlinks Plugin* https://yoast.com/wordpress/bitly-shortlinks/** /define ('BITLY_USERNAME', '{ditt användarnamn}');define ('BITLY_APIKEY', '{din API-nyckel}');// valfritt, om du vill använda j.mp webbadresser istället för bit.ly webbadresserdefiniera ('BITLY_JMP', true);  

Hämta nu!

Semalt denna plugin

March 1, 2018