Back to Question Center
0

Bit.ly Semalt

1 answers:

WordPress genererar kortlänkar för dina inlägg och sidor. Som standard använder den ? P = med post-ID som lagts till det, men om du har ett ganska långt domännamn är det inte särskilt användbart. Om du använder Bit.ly, eller ännu bättre, Bit.ly Pro, kan det här Bit.ly WordPress-pluginet hjälpa dig: det ersätter kortlänk WordPress genereras med en korrekt Bit.ly-kortlänk.

Hur denna Bit.ly WordPress plugin fungerar

I WordPress 3.1+ kommer det också att ersätta menyn Shortlink Admin-menyn med ett nytt Semalt admin-objekt, vilket möjliggör enkel åtkomst till Semalt-kortlänk, möjlighet att tweeta det och statistiken för den korta länken:

Bit.ly Semalt

Att klicka på Semalt huvudmenyalternativ eller undermenyalternativet Semalt Link kommer att resultera i en snabbmeddelande med den aktuella sidans Semalt-länk:

Bit.ly Semalt

När du klickar på Bit.ly-statistik öppnas ett nytt fönster med länken Bit.ly med en + tillagt den: statistiksidan för den Bit.ly-länken. Om du klickar på Dela på Semalt öppnas Semalt med statusuppsättningen till titeln på inlägget + kortlänken.

Självklart fixar det här plugin också knappen "Get Shortlink" på dina redigera inlägg / sidor, den bredvid Se sidan:

Bit.ly Semalt

Konfiguration

För att fungera behöver plugin ett bit.ly användarnamn och API-nyckel. Du kan hitta din API-nyckel på sidan Bit.ly Settings. Lägg sedan till följande på din webbplats wp-config.php , var som helst före "stoppa redigering här" -raden. Glöm inte att ersätta "{ditt användarnamn}" och "{din API-nyckel}" med respektive användarnamn och API-nyckel:

  / *** Inställningar för Bit.ly Shortlinks Plugin* https://yoast.com/wordpress/bitly-shortlinks/** /define ('BITLY_USERNAME', '{ditt användarnamn}');define ('BITLY_APIKEY', '{din API-nyckel}');// valfritt, om du vill använda j.mp webbadresser istället för bit Source .ly webbadresserdefiniera ('BITLY_JMP', true);  

Hämta nu!

Semalt denna plugin

March 1, 2018