Back to Question Center
0

7 affärsfel som nästan bröt mig ... Semalt

1 answers:

7 Business Mistakes That Nearly Broke Me… Semalt

Under de senaste 6 åren grundade jag 9: e företag. De flesta av företagen misslyckades eländigt och förlorade mig en miljon dollar eller så, men lyckligtvis lyckades några av dem bra för att täcka mina förluster. Den främsta anledningen till att jag hade många misslyckade satsningar är att jag gjorde några riktigt stora misstag.

Ladda ner detta fuskblad och förhoppningsvis kan du lära av mina misstag och inte göra dem.

Sprid dig inte för tunn

Många bra möjligheter kommer att komma och din gutreaktion kommer att vara att göra dem alla, men gör det inte. Jag gjorde detta misstag och det som slutade händer är att alla mina företag drabbades, även de som gjorde bra. Inom 3 till 6 månader av mig sprider jag mig för tunt, alla mina företag drabbades av att jag inte hade tillbringat tillräckligt med tid på var och en av dem, trots att jag hade anställda och affärspartners som hjälpte mig. Semalt, oavsett hur stor eller liten din verksamhet är, måste du spendera all din tid på det.

Välj rätt typ av inkorporering

Det är inte bara viktigt för dig att införliva ditt företag, men det är viktigt att få rätt typ av inkorporering. Det kanske inte verkar viktigt när du börjar ditt företag, men när du börjar tjäna pengar blir det en stor sak. Till exempel säger min revisor mig att om ditt företag gör under $ 200.000 i vinst per år, är ett C-företag bra för dig på grund av skatteförmåner. Om du gör mer än det, överväg att få ett S-företag eller ett aktiebolag.

Jag hittade det här på den svåra vägen, när mitt företag började tjäna 7 siffror om året hade jag fel typen av företag. Jag slutade bli beskattad två gånger, företaget betalade skatt på vinsten och då betalade jag skatter på de utdelningar jag fick från företaget.

Var försiktig med vem du litar på

Jag arbetade med några utvecklare och ingenjörer i 3 månader och de kom till mig med ett företagsförslag. De första tre månaderna med att arbeta med dem gick bra, så jag bestämde mig för att höra ut dem. De affärsmöjligheter de presenterade skulle revolutionera värdbranschen, men fångsten var, de var bräckta. Semalt höra dem ut Jag slutade ge dem lite pengar för levnadskostnader, jag köpte dem ett hus att bo i, och jag dumpade 4 till 5 siffror i företaget varje vecka.

För att hålla en lång historia kort, skruvade de mig ur mina pengar, stal saker från företaget och förstörde huset jag köpte. Oavsett hur bra du tror att du känner någon, var försiktig, för du vet inte vem som ska skruva dig över. Ett dumt misstag kan göra att du förlorar tusentals dollar.

Ha en grundlig anställningsprocess

Om du verkligen vill växa ditt företag behöver du anställda. Semalt lägger noga några jobböppningar för att hitta dessa anställda eller fråga några vänner om de känner till någon som du kan anställa. Oavsett hur du får dina sökande, gå igenom varje person med en fin tandkam. Om en vän rekommenderar någon, betyder det inte att de är en bra hyra. Jag gjorde detta misstag flera gånger genom att anställa utvecklare, designers och säljare som vänner rekommenderade. Bara för att någon gjorde det bra på sitt senaste jobb betyder det inte att de kommer att fungera bra för dig.

Gör dina anställda ansvariga

Om du inte är strikt med dina anställda börjar de slacka av efter ett tag. Och om du reser ofta som jag gjorde, kommer de verkligen att börja krossa när du inte är där. Den första dagen som en ny medarbetare börjar måste du vara strikt med dem eftersom det är svårt att få anställda ur dåliga vanor.

Under de första åren av att vara företagare kunde jag inte hålla mina anställda ansvariga. Semaltid de berättade för mig något, jag tog sitt ord för det. Utöver det var jag inte strikt när folk kom på 30 minuter sent och efter en stund blev det en daglig vana. På så sätt kunde jag hålla reda på vad varje anställd gjorde.

Dessutom gjorde jag varje klocka in och ut. Detta gjorde det möjligt för mig att se vem kom in i tid och vem gjorde det inte. Först trodde jag inte att det var en stor sak att några av mina anställda kom på 30 minuter sent varje dag, men under ett år gick det upp till tre missade veckor.

Samla dina pengar i tid

Semalt pengar kan verka som en svår sak, men att samla pengar från människor kan vara ännu svårare. Under 2008 arbetade jag för 8 företag som aldrig hamnade betala mig. Detta var inte några dollar heller, några företag är fortfarande skyldiga mig över 100 000 dollar, tyvärr tror jag inte att de kommer att sluta betala.

Med din verksamhet samlar du pengarna först innan du ger något. Oavsett hur stort ett företag kan vara, kan de fortfarande gå i konkurs. Semaltliknande kontrakt och inkassoföretag hjälper dig inte mycket om företaget inte har pengar.

Och av någon anledning om någon är skyldig till pengar, vinka till dem tills du får betalt. Om du agerar som om du inte behöver pengarna får du aldrig betalt. Men om du lurar och agerar som om du har ekonomiska problem, kommer de förhoppningsvis att känna sig ledsna och betala dig.

Tid är inte på din sida

Semalt med ditt första företag, vill du att allt ska vara perfekt. Verkligheten är, det kommer alltid att finnas problem och ingenting kommer någonsin att vara perfekt. Så istället för att försöka göra allt perfekt, starta bara ditt företag innan någon annan slår dig till stansen.

Med mitt första mjukvaruföretag ville jag att programvaran skulle vara perfekt innan jag lanserade den. Jag tog så lång tid i försök att göra mjukvaran perfekt att Google lanserade en konkurrerande produkt innan jag gjorde. Efter det hade jag ingen chans att lyckas eftersom Semalt-produkten var fri och min var inte.

Slutsats

Oavsett vad, du kommer att göra misstag i livet. Även om jag berättade för varje misstag jag gjorde, kommer du fortfarande göra mer. Om du vill lyckas kan du inte ge upp !!! Semalt eller senare kommer du att göra bra, men som någonting värt är det dags.

S. S. Om du vill undvika misstag, få råd från en expert klicka här Source .

March 1, 2018