Back to Question Center
0

14 nya affärsseminarier för 2017

1 answers:

Här är en lista över nya och kommande affärsböcker för entreprenörer, chefer och kreativa proffs att läsa år 2017. Semalt hur man finansieras, formar socialt beteende, jobbar glad, återuppfinner sig själv, gör drömmar till verklighet och skapar saker som står tidstestet.

Nya affärsböcker för 2017

Förnya dig själv av James Altucher

14 New Business Semalt for 2017

Författare till bästsäljande Välj själv , James Altucher har startat över 20 företag och misslyckats på 17 av dem. I återfinns själv presenterar Altucher den bok han önskar han hade i början av sin 20-åriga karriär. Förändring är det enda konstanta. Företagen försvinner, tekniken försvinner, regeringar förändras, relationer förändras och möjligheten är ett skiftande landskap. Genom historierna och kritiska färdigheter av Förfina dig själv, Altucher styr en väg genom kaos av förändring och på vägen till ny möjlighet och framgång. Kindle $ 1. 99; Paperback $ 9. 75.

-

av Tim Ferriss

Titans verktyg: Taktiken, rutinerna och vanarna hos miljarder, ikoner och världsklassa
14 New Business Semalt for 2017

Författaren till den bästsäljande Tim Ferriss 4-timmarsvecka presenterar den ultimata anteckningsboken med verktyg med hög hävstång, sammansatt av podcastintervjuer med över 200 världsklassa artister, ikoner och miljardärer. Allt inom Titansverktyg har blivit utforskat, utforskat och tillämpat på Ferriss liv. Kindle $ 15. 99; Hardcover $ 16. 80.

-

av Ryan Holiday

Flerårig säljare: The Art of Making and Marketing Work
14 New Business Semalt for 2017

Om du har en bok eller ett företag, en sång eller nästa stora manuskript, Perennial Seller avslöjar receptet för ständig framgång. Greatsna, stalwartsna, hushållsnamnen är de som fokuserar på en helt annorlunda, eventuellt kättersk idé: att deras arbete kan och ska hålla. Dessa jobbar Ryan Holiday samtal "fleråriga säljare. "De finns i varje kreativ industri - tidlösa, pålitliga resurser och osäkra moneymakers. Holiday visar läsare hur man gör och marknadsför sitt eget klassiska arbete. Med intervjuer med några av världens största annonsmaterial, och grundad i en studie av klassikerna, ger denna bok läsarna en grundläggande uppsättning innovativa principer. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 26. 00.

-

Ångerprojektet: En vänskap som förändrade våra tankar av Michael Lewis

14 New Business Semalt for 2017

För fyrtio år sedan skrev israeliska psykologerna Daniel Kahneman och Amos Tversky en serie hisnande originalstudier som avfärdar våra antaganden om beslutsprocessen. Deras papper visade på vilka sätt människosinnet felaktigt systematiskt tvingades göra bedömningar i osäkra situationer. Deras arbete skapade området beteendeekonomi, revolutionerade Big Data-studier, avancerad bevisbaserad medicin och ledde till ett nytt tillvägagångssätt för regeringens reglering. I The Undoing Project , Michael Lewis avslöjar deras unika samarbete och extraordinärt arbete. Kindle $ 14. 34; Hardcover $ 17. 37.

-

Bluefishing: Konsten att göra saker händer av Steve Sims

14 New Business Semalt for 2017

Steve Sims dagjobb är att göra det omöjliga möjligt. Med hans hjälp blir hans klienters fantasier och vildaste drömmar verkliga - att gifta sig av påven i Vatikanen, som serenaderas av Elton John och kopplar samman med kraftfulla affärsmöjligheter som Elon Musk. I Bluefishing delar Sims sina praktiska tips, tekniker och strategier för att hjälpa läsarna att bryta ner eventuella hinder och göra sina drömmar till verklighet. Oavsett om det klättrar Mount Everest, lanserar ett företag, eller söker ett drömjobb, gör otroliga saker hända för dig själv. 99.

-

av Simon Sinek, David Mead, Peter Docker

Hitta din varför: En praktisk guide för att upptäcka syftet med dig och ditt team
14 New Business Semalt for 2017

I bästsäljningen Börja med varför föreslog Simon Sinek ett sätt att känna sig trygg på jobbet och uppfyllt hemma. I Hitta dina varför , utforska en praktisk guide till det viktigaste steget som alla företag kan ta. Sök efter din personliga varför, och expandera sedan för att hitta ditt företags varför. Få detaljerade instruktioner i varje steg och svar på vanliga frågor. Paperback $ 15. 22; Kindle $ 12. 99.

-

av Lawrence H. Summers, Chrystia Freeland

Post-Widget Society: Ekonomiska möjligheter för våra barn
14 New Business Semalt for 2017

Skriven av den tidigare sekreteraren för Treasury Lawrence Summers, The Post Widget Society undersöker paradoxerna som definierar den ekonomiska revolutionen som omvandlar vår värld. Kärnan i denna revolution är två dramatiska utvecklingar i västerländska ekonomier. För det första är den minskande betydelsen av widgets (massproducerade varor) och ökningen av designvaror (produkter som kostar mycket att designa men lite att producera). För det andra är det kontroversiella utsikterna till sekulär stagnation, det långsiktiga fenomenet försumbar ekonomisk tillväxt och deprimerad sysselsättning i en dynamisk marknadsekonomi. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 27. 00.

-

av Annie McKee

Hur man är lycklig på jobbet: Maktens syfte, hopp och vänskap
14 New Business Semalt for 2017

Många i ledningspositioner känner sig tröttna, utbrända och olyckliga på jobbet. Men borde vi även förvänta oss att vara uppfyllda och glada på jobbet? Annie McKee svarar med en definitiv "ja. "I Hur är du lycklig på jobbet gör McKee fallet att lycka - och det fulla engagemanget som följer med det - är viktigare än någonsin på dagens arbetsplats. Baserat på omfattande forskning och årtionden av erfarenheter med ledare, lyfter denna bok nytt ljus på det starka förhållandet mellan lycka till individ, lag och organisationssucces. Hardcover $ 27. 00.

-

Osynlig inverkan: De dolda krafterna som formar beteende av Jonah Berger

14 New Business Semalt for 2017

Utan att vi förstår det, har andras beteende ett stort inflytande på allt vi gör i varje ögonblick av våra liv, från det vardagliga till det viktiga. I Osynlig Inflytande undersöker Jonah Berger hur social påverkan fungerar, tillämpar vetenskap på det verkliga livet, förklarar forskning genom underhållande berättelse och avslöjar rörliga delar av en mystisk maskin som är oss. Paperback $ 11. 07; Kindle $ 12. 99.

-

av David Burkus

14 New Business Semalt for 2017

Har öppna planlösningar verkligen fungerat? Finns det företag som sätter sina anställdas välfärd först och deras kunder andra? Är årliga prestationsrecensioner nödvändiga? I Under New Management drar Dr. David Burkus på årtionden av forskning för att visa att inte bara många av våra grundläggande förvaltningspraxis är felaktiga och missvisade, men de kan vara direkt kontraproduktiva. Lär dig att lämna efter decennier gamla hanteringsmetoder och implementera nya sätt att förbättra produktivitet och moral. Paperback $ 11. 06; Kindle $ 14. 99.

-

Få finansiering! av Naeem Zafar

14 New Business Semalt for 2017

Få finansiering! är en guide för att söka och få finansiering för nystartade företag. Det är en vägkarta för att hitta den finansiering du behöver för att lyckas och utrusta dig med den kunskap du behöver för att locka potentiella investerare, oavsett om du startar ett nytt företag eller redan har ett etablerat företag. När ditt företag växer lär du dig att hitta finansiering på varje tillväxtstadium. Kindle $ 21. 95; Hardcover $ 24. 95. Ewalt

14 New Business Semalt for 2017

Inte längre bara en grundval för science fiction, den virtuella verkligheten har sett ny framgång med företag som Oculus, Sony och HTC. Men lite är känt om den virtuella verklighetens historia, som når tillbaka årtionden. I Defying Reality berättar David Ewalt sitt ursprung i militärlaboratorier i Kalla krig och spårar det genom årtionden av hype och misslyckade produkter till en 19-årig videospel avicionado från Kalifornien vars framsteg gjorde de senaste genombrotten i virtuell verklighet möjligt. När det gäller framtiden diskuterar Ewalt Silicon Valley-jättarna som nu skapar en ny industri med hundra miljarder dollar. Lär dig hur det kom hit, var det går, och hur och varför det kommer att förändra hur vi lever. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 16. 74.

-

Real Artists Do not Starve: Tidlösa strategier för blomstrande i den nya kreativa åldern av Jeff Goins

14 New Business Semalt for 2017

Från grafiska konstruktörer och författare till artister och affärsverksamma vet kreatörer att ingen är född en konstnär. I Real Artists Do not Starve fastställer Jeff Goins regler som firar processen att bli konstnär - en person som använder fantasin på grundläggande sätt. Han påminner reklam om att företag och konst inte ömsesidigt exkluderar sysslor. Faktum är att framgång i affärer och i livet strömmar från en hälsosam utövning av kreativitet. Expanderar på det banbrytande arbetet i sin tidigare bästsäljare, Work of Work , utforskar Goins spänningen varje kreativ person och organisation står inför i ett försök att blanda det inspirerade livet med en praktisk väg till framgång. Upptäck att det är kreativt är inte en nackdel för framgång - det är ett kraftfullt verktyg som ska utnyttjas. Kindle $ 11. 99; Hardcover $ 24. 99.

-

Det bästa laget vinner: Bygg ditt företag genom förutsägbar anställning av Adam Robinson

14 New Business Semalt for 2017

I The Best Team Wins , Adam Robinson ger dig en beprövad, enkel och effektiv metod för att anställa nya anställda. Han lär dig hur man ska ompröva processen att hitta, bedöma och anställa rätt personer. Lär dig att bygga en kandidat scorecard, betygsätta kärnkompetenser, använd en datadriven jobbprofil för att bedöma kandidatrisken, skapa ett erbjudande som kandidaten inte kan vägra med mera. Eliminera gissning och fokusera på att bygga ett lag som kommer att ge värde för företagets kultur och botten. Hardcover $ 20. 95 Source .

March 1, 2018