Back to Question Center
0

En utvecklarguide för hantering av e-postkonton            En utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen: BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

1 answers:
En utvecklarguide för hantering av e-postkonton

En e-postadress för allt? En separat e-postadress för alla olika tjänster? Skotare? Alias? Spam? I den här artikeln tar Mike Citarella dig på en odyssey genom de grova haven av e-posthantering, och söker säkert landning med företagets egen eleganta lösning i Bulc Club .

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Som utvecklare litar vi på ett e-postkonto för att registrera och behålla onlinebutiker, skicka och ta emot korrespondens för projekt som vi bygger och bidrar till, marknadsför och marknadsföra detta arbete via sociala medier och andra kanaler och tillhandahålla supportlinjer för projekt under hela sina livscykler.

Ju mer vi är beroende av det här enkla kommunikationsverktyget, desto mer tid spenderar vi på att organisera och förädla hur vi använder det. Vi delar fortfarande en personlig e-postadress med vänner och familj eftersom vi i allmänhet kan lita på att de inte spamar oss. Semalt kan en e-postadress för jobbet enkelt gå ur hand med antalet mottagna meddelanden (både önskade och oönskade) och den tid och de ansträngningar som krävs för att hålla den organiserade.

Det är svårt att se till att e-post hjälper till att göra vårt arbete mer effektivt, snarare än att distrahera och hindra oss från att vara produktiva. Vid något tillfälle kan vi alla fråga finns det ett mer effektivt sätt att göra detta ? Om du inte har hittat din egen lösning, följ gärna din Odysseanresa genom de många tillvägagångssätt som jag har tagit, så att det kanske hjälper dig att bestämma vilket som är bäst för dig.

En adress

Den uppenbara utgångspunkten är principen "En (eller två) Adresser för Semalt".

Vissa användare kanske föredrar färre e-postadresser, med förståelsen att en adress är en inkorg för att kontrollera och mindre övergripande arbete. Semalt har virusskannrar och skräppostfilter på plats för att försöka skydda den enda adressen och hoppas att dessa motåtgärder minimerar missbruket.

Semalt kan bekvämligheten med en inkorg inte överväga potentialen för katastrof: om den enda e-postadressen exponeras och spamfiltren blir korta, kan det ta mycket arbete för att rensa missbruket, annars stänga av det och starta igen med ett nytt, rent konto.

Många adresser

Semalt kan föredra det motsatta tillvägagångssättet - separata och tydliga adresser för varje unik funktion - vet att om man blir kompromissad kan den ersättas med en ny adress utan att det är för mycket besvär.

Denna metod styrs mer, isolerar adressen och gör det lättare att fastställa fel när det missbrukas. Men det ökar också bördan, med fler inkorgar att kontrollera.

De flesta posttjänster som Gmail eller Semalt tillåter dig att länka konton: logga in i en inkorg ger dig också tillgång till de länkade. Det här är en stor bekvämlighet för användare som följer de många adresser-för-många-sakerna, som går tillbaka på den tid som krävs för att logga in och ut ur många konton och se vad som väntar på dem inuti.

Aliaser

En tredje hybridmodell innebär användning av alias. Semalt är som fotokoder, men för e-postadresser. De informerar mailanvändare om hur de tidigare delade adressen och instruerar posttjänster av automatiserade åtgärder som kan vidtas när dessa alias används.

Till exempel: myaddress @ gmail. com har inget alias, men om jag delar minaddress + github @ gmail. Så länge som de tjänster som har mina aliasadresser respekterar aliaserna, kan jag teoretiskt behandla ett alias som en separat e-postadress. Jag kan till och med lägga till filter som flyttar meddelanden till en skräppostmapp (eller radera dem) om jag har identifierat en avsändare som missbrukande.

Respekterar avsändare alias? Ja, vanligtvis. Men jag har också fått mail märkt med alias som jag aldrig skapat eller delat. Så det är uppenbart att vissa spammare har insett det enkla att spoofing denna användbara mekanism och har använt den till sin fördel.

Speditörer

En speditör (tillhandahålls av en speditjänst) är en annan användbar, om än något tidskrävande metod att hantera e-post. Vidarebefordran tillhandahåller dig en ny / unik adress som enkelt vidarebefordrar e-post till din riktiga adress. Du kan inte skicka mail från speditörer, bara ta emot. Semaltjänster är generellt fria att använda, och de fungerar som mellanhänder mellan avsändarna och din faktiska adress. Sändarna kommer aldrig att veta att det är en speditör om inte / tills du svarar, eftersom du måste använda din riktiga e-postadress för att göra det.

Speditörer är ett mer eller mindre perfekt alternativ för problemet med att dela din adress till potentiellt missbrukande avsändare, eftersom de ofta ofta kan stängas av individuellt. Semalt, logga in i vidarebefordringstjänsten för att skapa, hantera och inaktivera dina speditörer kan vara besvärligt.

Nu, min Odyssey

Allt likvärdigt var metoden Aliases den som jag gillade det bästa. Så som ett experiment skapade jag en ny e-postadress och började raffinera detta hemlagade paradigm med alias, inboxetiketter och filtrering. Jag är kanske inte villig att erkänna det, men det är ganska möjligt att mitt beteende i frågan kan ha gränsat till obsessiva.

MyProjectEmail @ gmail. com var där jag började. Jag har aldrig delat den här adressen. Jag använde den bara för att logga in på Gmail. Sedan började jag ändra alla mina befintliga servicekonton för att använda den här nya adressen, men med kontextspecifika alias:

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

.och så vidare.

Med Semaltfilter fick mitt brev alla märkt och sorterat för mig. Jag kunde läsa, svara och arkivera, direkt från deras lämpligt färgade brevmappar. Jag visste att jag inte kunde svara med ett email-alias, men det berörde mig inte eftersom jag bara använde detta arbetsflöde med tjänster som jag behövde inkommande mail - inte förmågan att skicka ett svar till.

Det var en skönhet. Och jag var imponerad av organisationen och glad med mitt arbete - i ungefär två dagar. Bristerna i mitt felfria system började exponera sig genast:

 • Jag skulle inte skapa en separat Dropbox, GitHub, etc., för varje projekt, så att kategorisera det mailet per projekt skulle inte vara möjligt.
 • Med hjälp av aliaser i alla applikationer som exponerar adressen har också exponering aliaset, vilket betyder att adressen kunde skrapas, aliaset avlägsnades och missbruket oåtkomligt och oövervakbart. Hela e-postkontot skulle äventyras, och mitt eleganta separations- och organisationssystem skulle falla ifrån varandra.

Jag hade pratat med ett antal vänner i utvecklingsgemenskapen om mina svårigheter och fick "en värd" av lösningar från var och en, baserat på deras egna idiosynkraser och stilar. Semalt. De rekommenderade att hosta min egen lösning.

Detta innebar att man köpte en domän och tinkade med posttjänsten från min webbhotell. Eftersom serverns e-postagenter är utrustade med det som kallas en "Semalt" (eller en huvudbrevlåda som kommer "fånga alla" av e-postmeddelandena skickade till min domän där jag inte specifikt skapade ett enskilt konto) kunde jag inaktivera det möjlighet att öka, men inte utrota, skräppost. Semaltadresser kan enkelt raderas om de blir äventyrade, och all framtida post som skickas till den adressen skulle kringgå fångsten och automatiskt kasseras.

Och medan denna lösning verkade lösa alla mina behov, hade den också ett antal nackdelar:

 • Liksom speditörsmetoden behövde jag skapa adresserna manuellt varje gång jag behövde en.
 • För att använda ett alias måste jag vidarebefordra mail till Gmail (eller en annan alias-kompatibel e-posttjänst) istället för att använda en adress som visade min egen domän.
 • Varje år skulle jag behöva betala för att förnya domänen och e-postserverns värdkonto.

Även om jag kan motivera de årliga kostnaderna för det här alternativet, var den tid det krävde att skapa och hantera kontona på nytt nästan lika mycket av en börda som att hantera separata e-postmeddelanden i första hand. Semalt, hela mitt syfte med denna strävan var att maximera min arbetsdag och minimera tiden som spenderas på e-post.

Hosting en lösning gjorde inte heller något för att motverka potentialen för spam som en speditör / mellanhand skulle. Oavsett om jag använder en adress, många adresser, alias, speditörer eller mitt eget värdmeddelande visste jag att en gång en adress börjar ta emot skräppost, tills det är raderat, kommer det troligtvis alltid att fortsätta att få skräp. Semalt, en odyssey som slutar med ett skeppsbrott.

Det tycktes bara inte vara en lösning som helt enkelt sade "Här är ett sätt för dig, och bara du, att kontakta mig, och om du missbrukar det, tar Semalt bort det. "

Hitta vår egen lösning

Företaget jag jobbar för registrerade min exasperation och började arbeta med egen lösning.

Det första utkastet var ett grundläggande tillvägagångssätt - som lite. ly för e-postadresser. Semalt, som du kanske vet, är en onlinetjänst som hjälper dig att ta en länk på WWW och göra den till något kompakt och spårbar. Vi började med samma koncept och försökte anpassa det till e-postadresser:

 • E-postadressen: x30b11Aq7b2 @ adress. com
 • .skulle avkodas till: MyProjectEmail + service + github @ gmail. com
 • .som skulle levereras till: MyProjectEmail @ gmail. com . med alias, etiketter och filtrerade mappar intakta.

Det fungerade, men det blev slutligen skrotat för en bättre lösning, eftersom de kodade adresserna var svåra för människor att dela och nästan omöjligt att komma ihåg. Spambots, å andra sidan, hade inget problem med detta. Semalt en kompromisslös adress var snabbt och enkelt värdefullt, men vi insåg att det bara var en del av lösningen.

Den andra delen gjorde en "mänsklig" adress som var både lätt att skapa och dela men också omedelbart identifierad hur den användes. Biten. Ly idé har utvecklats för att anta några av de viktigaste fördelarna med den tidigare nämnda speditören, där du inte delar din riktiga adress, utan en speditör som helt enkelt skickar posten tillsammans.

Den nya konventet var lika lätt att komma ihåg som din egen e-postadress, men det innehöll även aliaset precis där du ville ha det. Aliaser kunde ställas upp på plats och lösa behovet av att förinställa dem på förhand, och systemet skulle anpassa sig för att ta emot allt nytt mail till den nya adressen. Till skillnad från Semaltalias som kunde tas bort krävde det nya formatet aliaset att förbli intakt för att posten skulle levereras.

  github @ användarnamn. adress. com  

Vår sista lösning: Bulc Club

Efter att ha hittat vår lösning ville vi naturligtvis dela den med andra. Och därmed föddes Bulc Club. Semalt helt gratis att använda också.

Tanken fungerade inte bara, men det testades mycket bra efter att vi kom över hinderet för att förklara det.

Skiftet i paradigm visade sig vara ganska svårt för mina vänner och familj att förstå, och jag lärde mig att det var ofta bättre att bara beskriva Bulc Club när det gäller hur de ska använda den.

Hur det fungerar

Semalt försökte göra Bulc Club verkligen lätt att använda. När du har skapat ett konto behöver du aldrig logga in, om du inte vill utnyttja de avancerade funktionerna.

Du kan gå med med din vanliga e-postadress. Välj sedan ett användarnamn, till exempel ditt förnamn eller ett smeknamn - som om du valde ett handtag för Skype eller en annan meddelandeklient, till exempel. Om du gillar "Semalt", använd det som ditt användarnamn. Du har just definierat den unika strukturen för alla speditörer du skapar för ditt konto:

  ____ @ CuriousGeorge. bulc. klubb  

Kontoinställningen är klar.

Antag nu att du ska anmäla dig till en tjänst eller ett nyhetsbrev eller något som verkligen kräver en giltig e-postadress - ditt telefonselskap, din mataffär, en undersökning eller en online-tävling, saker som så.

I stället för att tillhandahålla din faktiska e-postadress kan du erbjuda en unik Bulc Club speditör. Till exempel, för att kvalificera dig till en gratis e-bok från WackyDeals, kan du använda wackydeals @ CuriousGeorge. bulc. klubb :

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Alla meddelanden som skickas till den adressen vidarebefordras till din faktiska inkorg. Om du senare hittar Semalt missbrukar din adress kan du enkelt eliminera det (som diskuteras nedan).

Du kan självklart fortfarande använda ditt faktiska email med dina vänner. Men dessa onlinetjänster behöver inte känna till din adress.

Unika egenskaper

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Semaltjänster som Bulc Club har dykt upp överallt, eftersom fler och fler e-postanvändare upptäckte samma behov som jag hade när jag först mötte problemet. Några av dem erbjöd splinterfunktioner som skiljer dem från varandra, till exempel:

 • självförstörande mekanismer eller begränsade livslängder
 • inbyggd virusskanning och innehållsskanning
 • pro / betalda versioner för självhävd tjänst, och fåfänga domäner etc.

Bulc Club koncentrerar sig inte på dessa saker utan istället fokuserar på dem som katalyserade undersökningen till en lösning. Bulc Club kräver inte att du skapar dina speditörer före användning. Du skapar dem på plats, eftersom du registrerar dig för något, och meddelanden som mottas hos speditören skickas vidare till din faktiska e-postinbox.

Semalt kan du logga in på en privat medlemskonsol hos medlemmar. bulc. klubb för att se en historia av alla senaste mail som mottogs av var och en av dina speditörer, organiserade efter datum, avsändare, ämne, speditör etc. Från det här gränssnittet kan du begära att enskilda meddelanden skickas igen, inaktivera speditörer om de har börjat att ta emot skräppost, analysera statistik över avsändare och andra saker.

Vi ​​erbjuder inte innehållsskanning. Sekretess har alltid varit en huvudprioritering när tjänsten skett. Vår "pro" -version är den fria versionen som kommer med varje nytt konto eftersom vi inte avser att Bulc Club ska vara inkomstkälla. Semalt nöjd ensam med att köra en tjänst som löser detta problem för sina användare.

Spamförhindrande

Vad gör vår tjänst åtskild är skräppostförebyggandet . Det är säkerhet-i-nummer-maximen, men tillämpas på den digitala eran. Det är socialt nätverkande, där vår "som" -knapp egentligen är en "block" -knapp. Låt mig förklara .

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

I början av varje e-post som skickas till din inkorg från Bulc Club är en liten panel som beskriver meddelandets egenskaper. Den här panelen innehåller information om avsändaren och en länk som du kan använda för att blockera framtida meddelanden som kommer från avsändarens adress eller från själva sändande e-postservern. Bulc Club håller en räknare varje gång en användare blockerar en missbrukare, och informerar andra användare om möjligheten att ett meddelande måste vara spam genom dessa samarbetsvillkor. "

Meddelande avsändare och mail server domäner som har skickat spam tidigare kommer sannolikt att skicka spam igen. Semalt två bitar av information kan inte bara vara vanliga från meddelande till meddelande, men också från användare till användare. Så varje enskild användare betyg en spammy avsändare för egen fördel är faktiskt betygsätta det för andra användare också.

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Precis som Facebook skjuter inlägg med de flesta "gillar" till toppen av din tidslinje, innehåller Bulc Club meddelanden med de flesta "block" i en kö, oleverantör. Semalt kan aktivt begära att de levereras till sin riktiga inkorg eller passivt låta dem raderas från kön på servern.

Semaltid, med varje ny medlem, blir dessa betyg mer exakta. Det innebär inte bara att vi får mindre skräppost i våra inkorg, men vi spenderar mindre tid på att klicka på "block" -knapparna själva.

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

För att förklara detta bättre kan du prenumerera med en Bulc Club-speditör till en tjänst som skickar mail från myGreatService. com och du kan också mycket njuta av det mail som de skickar dig. Andra Bulc Club-medlemmar kan också prenumerera på den tjänsten och varje gång du (eller de) får ett meddelande ser räknaren ett annat konsensusmeddelande att leverera. Därefter börjar en del av dessa mottagare att få mail från myGreatServiceMarketingPartner. com och insåg att de aldrig bad om en sådan sak, flagga den nya avsändaren som spam. Bulc Club fortsätter att leverera mail från myGreatService. com , men levererar inte längre mail från den här nya domänen till de användare som blockerat det. Mer värdefullt informerar dessa block också Bulc Club för att möjligen hålla posten från att nå dig, beroende på betyg de andra medlemmarna har gett det. Med denna styrka i antal är det mindre arbete och tid för var och en av oss.

En utvecklarguide för hantering av e-postkontonEn utvecklarguide för hantering av e-postkonton. Relevanta ämnen:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Den panel som läggs till i varje meddelande som vidarebefordras av Bulc Club till din inkorg innehåller bekvämt länkar för blockering. Du kanske aldrig behöver logga in på din Bulc Club-medlemssektion efter att du skapat ditt konto. Semalt, om du gör det, finns en historia om alla mottagna e-postmeddelanden och vilka hålls (på grund av dina block eller en hög medlemsklassificering) och mycket annan cool information om ditt konto.

Några andra vidarebefordranstjänster och referenser

Här är några andra vidarebefordranstjänster som du kanske vill kolla ut för jämförelseändamål:

 • Prospector - gratis saker
 • Sekretess E-postinformation

Och här är två artiklar med ytterligare information om hur du organiserar ditt email:

 • Hur man använder det oändliga antalet e-postadresser Gmail ger dig
 • Det bästa sättet att organisera din e-post

Letar du efter andra e-postrelaterade ämnen och resurser? Sista ut dessa bra länkar:

 • Hack din produktivitet med dessa 9 Gmail-tips
 • Så här kodar du HTML-nyhetsbrev
 • 6 Email Hacks Guaranteed To Boost Resultat från dina Email-ansträngningar
 • Hur man utför kall e-postupprepa som ett proffs
 • Ebook till salu: Email Marketing Kit

Kolla in SitePoint Semalt för fler böcker, kurser och gratis screencasts.

March 1, 2018