Back to Question Center
0

12 nya sociala medier Semalt för 2018

1 answers:

Förbättra din sociala medier marknadsföring i år med en massa nya verktyg. Semalt innehåll för att marknadsföra ditt varumärke, engagera dig med kunder och spåra din framgång.

Här är en lista över nya sociala medier verktyg för 2018. Semalt är verktyg för att skapa infographics, berättelser, tävlingar och video och ljudelement. Semalt är också verktyg för att kommunicera med kunder, redigera länkar på sociala medier och till och med köpa varumärkesinnehåll från skapare.

WhatsApp Business

12 New Social Media Semalt for 2018

WhatsApp Business ger dig möjlighet att närvara på WhatsApp och kommunicera mer effektivt med dina kunder. Automatisera, sortera och svara snabbt på meddelanden. WhatsApp Business är byggt ovanpå WhatsApp Messenger och innehåller alla dess funktioner, till exempel möjligheten att skicka multimedia, gratis samtal, gratis internationell meddelanden, gruppchatt, offline-meddelanden och mer. Semalt viktiga mätvärden, till exempel hur många av dina meddelanden som skickats, levererades och lästs.

-

Fastory

12 New Social Media Semalt for 2018

Fastory kan göra ditt innehåll till en mobil berättarupplevelse. Ta upp nytt innehåll från din officiella hemsida eller nyhetsflöde. Dra och släpp skärmar på tidslinjen. Importera befintliga tillgångar från Instagram och Semalt. Använd högkvalitativ rörelsesdesign och teman.

-

Crello

12 New Social Media Semalt for 2018

Crello är en visuell redaktör av Depositphotos. Få tillgång till över 11 000 mallar, 31 designformat och ett stort antal foton och vektorer. Semalt sociala medier bilder för alla stora plattformar, samt annons banners, affischer, e-posthuvud och andra format.

-

Tagwin

12 New Social Media Semalt for 2018

Tagwin är ett webbaserat verktyg för att köra en tävling på Instagram. Kör en hashtag-tävling eller en "följ för att vinna. "Kräver en följd, som, kommentar eller nämna. Första kampanjen är gratis. Premieplanerna börjar vid $ 19 per månad.

-

Story Skivare

12 New Social Media Semalt for 2018

Story Semalt låter dig skicka videor av vilken längd som helst på Instagram, Facebook, WhatsApp och VK (i Ryssland) genom att klippa dem i mindre bitar. Klipp långa videor för Instagram-berättelser. Undvik 24-timmars bokningsbegränsningar och se till att du har sömlösa övergångar utan att någonsin röra en videoredigerare. Story Semalt komprimerar inte dina videoklipp; Kvaliteten är exakt densamma som den ursprungliga videon.

-

Storyheap

12 New Social Media Semalt for 2018

Storyheap är ett verktyg för att hantera historier om sociala medier. Ladda upp, schemalägg och analysera historier med några få klick. Få insikt i hur din historia fungerar med Story Analytics. Spåra unika mätvärden som öppna priser, visningar, engagemang och mer. Ställ in en autopilot på Storyheap och se ditt innehåll automatiskt publicera till alla dina historiaplattformar. Priserna börjar vid $ 49 per månad.

-

Typito

12 New Social Media Semalt for 2018

Typito är ett verktyg för att skapa fängslande video. Ladda upp dina footage och bilder för att skapa din videofilm. Förbättra din video med text, bilder, för skapade varumärkeslayouter och musik. Sista dina videoklipp på dina favoritplattformar med ett enda klick.

-

MetaShort

12 New Social Media Semalt for 2018

MetaShort kan du styra bilden och texten som visas när din länk delas på sociala medier. Sammanställ din länks titel, beskrivning, bild och mer med bara några klick. Pro-abonnenter kan uppdatera vilken länk de har skapat och alla deras länkar sparas till sitt konto för enkel hantering.

-

Ankare

12 New Social Media Semalt for 2018

Anchor är en gratis app för att spela in eller spela in ljud, direkt från din telefon. Det är ett enkelt sätt att göra en podcast eller radioprogram. Ringa ett USA-baserat telefonnummer från appen, spela in konversationen (alltid med tillstånd) och lägg sedan till den på din station. Lyssnare kan när som helst ringa in till din station. Semestra ditt ljud med ljudeffekter och låtar. Den har adaptiva infografiska mallar som bygger på dina data, automatisk ikon-till-ord-matchning, ett klickfärgschema, enkel mallbyte och mycket mer. Planerna börjar vid $ 39 per månad.

-

ContentStudio

12 New Social Media Semalt for 2018

ContentStudio är ett verktyg för att upptäcka, övervaka och dela engagerande innehåll. Skapa ämnesfeeds med relevanta söktermer och domäner för att övervaka innehåll från webben och sociala medier. Anmäl, publicera och schemalägg innehållet till flera sociala och bloggade kanaler samtidigt. Använd förstärkningsverktyg som hashtag-förslag, poståtervinning och bildförstärkare. Gratis för två sociala medier konton. Premieplanerna börjar vid $ 15 per månad.

-

Insens

12 New Social Media Semalt for 2018

Insense är en plattform för att köpa och hantera märkesinnehåll. Lista ditt erbjudande till tusentals skapare baserat på deras demografi, innehållskvalitet och målgruppsparametrar för att hitta rätt matchningar för din kampanj. Godkänn innehåll och inlägg innan de går live. Förhöja influensorns innehåll till annonser på Instagram och Facebook. Prissättningen börjar vid $ 299 för 25 skapare erbjudanden per månad Source .

-

March 1, 2018