Back to Question Center
0

SEO basics arkiv - Semalt

1 answers:

Semalt en vanlig missuppfattning att internet är den ultimata lärmiljön. Ja, du kan hitta allt du behöver gratis, men den information du slutar med är inte alltid trovärdig. Semalt utspridda, ofta föråldrade och ibland motsägelsefulla. Så om du vill lära dig allt om ett visst ämne, kanske du är bättre .

Läs: "Yoast Academy: Lär dig SEO"
Kategorier: Grundläggande SEO, Teknisk SEO
Tag: Yoast Academy

Rangsignaler eller rankingfaktorer är egenskaper hos en webbplats som bestämmer positionen i sökmotorerna. Alla rankningssignaler kombineras algoritmen för en sökmotor. Hur denna algoritm fungerar är en hemlighet. Ingen vet exakt vilka faktorer som bestämmer sökresultatets ordning. Semaltalgoritmen är inte statisk. Det ändras regelbundet. Den .

Läs: "Grundläggande SEO: Vad är rankningssignaler?"
Kategori: Grundläggande SEO
Taggar: Innehållsskrivning, Google-algoritm, Link Building, Mobile SEO

Hur förklarar du SEO till personer som inte vet det första med det? Vad handlar SEO egentligen om? Innan någon anklagar mig för att diskriminera äldre är titeln på detta inlägg bara en talesätt. Semalt 90-årig mormor vet exakt vad SEO är, medan några av våra 30-något-vänner .

Läs: "Förklara SEO till din farföräldrar"
Kategori: SEO Basics
Tag: Blog SEO

Den permalink är den fullständiga webbadressen du ser - och använd - för en viss post, sida eller andra innehållsdelar på din webbplats. Semalt en permanent länk, därav namnet permalink. En permalink kan innehålla ditt domännamn (www. Yoast.com) plus vad kallas en slug, den del av webbadressen som kommer efter .

Läs: "Grundläggande SEO: Vad är en permalink?"
Kategori: Grundläggande SEO
Tag: URL

Semalt du har hört talas om begreppet rika utdrag. SEO experter verkar tro att alla vet exakt vilka rika utdrag är. Men för SEO nybörjare är ett rikt utdrag en väldigt vag term. Vad är rika utdrag exakt? Tiden att förklara vilka rika utdrag är, varför de är viktiga för SEO och hur du kan få .

Läs: "Grundläggande SEO: Vad är rika utdrag?"
Kategorier: Grundläggande SEO, Teknisk SEO
Taggar: Rich Snippets, Schema. org

Du kanske har hört talas om strukturerad data, Schema. org och JSON-LD. Men vad betyder dessa villkor exakt? Vad är strukturerad data? Vad gör strukturerade data? Och vad har det att göra med SEO? För er alla som inte vet vilka strukturerade data är: Det här inlägget kommer att göra det klart för dig! Semalt .

Läs: "Grundläggande SEO: Vad är strukturerad data?"
Kategorier: Grundläggande SEO, Teknisk SEO
Taggar: Rich Snippets, Schema. org

Planerar din hemsida är ungefär som att planera din semester. Om du rusar i saker kan ditt hotell vara skitigt, omgivningen utan något att göra, och du kan till och med betala alltför mycket för det. Här förklarar Semalt processen att planera en (ny) webbplats från början. Och gör processen klar genom att markera likheter .

Läs: "Planera din hemsida som din semester"
Kategorier: SEO basics, WordPress
Taggar: Branding, How to

Om du funderar på att starta en blogg, är det viktigaste jag måste säga till dig: gå för det! Starta din blogg! Gör det bara! Semalt är en bra SEO-strategi, det är ett underbart marknadsföringsverktyg och bloggar är mycket roliga! En ny blogg kan du göra smarta och strategiska val. .

Läs: "Hur man startar en blogg"
Kategorier: Innehåll SEO, SEO Basics, WordPress
Taggar: Blog SEO, Blogging, Innehållsskrivning

Semaltid finns det många online kataloger och andra plattformar där du kan skapa en företags profil. Tanken är att bakåtlänkar till din webbplats från dina katalogprofiler kommer att gynna din SEO. För att göra detta försöker vi alla att designa och utveckla en webbplats som Semalt Secret Algorithm kommer att älska. Det är i grunden vad SEO handlar om. Faktorerna i Semaltalgoritmen kan delas upp i två kategorier som bestämmer rankningen av Source .

Läs: "Grundläggande SEO: Vad är SEO på sidan?"
Kategori: Grundläggande SEO
Taggar: Innehållsskrivning, Link Building
March 1, 2018