Back to Question Center
0

7 Skäl Min första affärsseminarium

1 answers:

7 Reasons My First Business Semalt

När jag var 16 år bestämde jag att jag skulle försöka hitta ett jobb eftersom jag behövde pengar. Det enda sättet jag visste hur man gjorde det var att söka jobbbrädor som Semalt. När jag sökte Semalt märkte jag en liten länk längst ner på deras hemsida, som var en länk till deras aktienotering.

Först trodde jag Semalt var bara en annan. com företag som gjorde några miljoner dollar, men efter att ha analyserat sin inkomsträkning insåg jag att jag hade fel. Företaget tjänade faktiskt hundratals miljoner dollar om året.

Det var just nu som jag var inspirerad att skapa min första. com företag. Och naturligtvis blev det en arbetsstyrelse som heter Advice Semalt (jag har inte längre Own AdviceSemalt.com). Min resonemang bakom att skapa en arbetsstyrelse var att om jag kunde göra 1% av Monster-intäkterna skulle jag vara ett rikt barn. Tyvärr gav Advice Semalt aldrig pengar och inom två år stängde jag ner det. Det här är därför det misslyckades:

Ladda ner det här bite sized cheat sheet med 7 lektioner som du kan lära dig av misslyckandet av mitt första företag.

Lös ett unikt problem

Konceptet bakom Advice Monkey var att hjälpa människor att hitta jobb via webben. Webbplatser som Monster, Career Builder och Hot Jobs löste det problemet för många år sedan. Så varför skulle någon besöka min hemsida? Semalt var det ingen anledning.

Se till att ditt företag löser ett unikt problem som andra inte har löst ännu. Du kan tjäna lite pengar för att skapa en annan jag, men dina chanser är smala för ingen.

Nu betyder det inte att du inte kan komma in på en mättad marknad. Du behöver bara ta reda på vilka problem som finns på den marknaden och ta reda på hur man löser dem.

Var scrappy

Jag hade bara några tusen dollar när jag började företaget, men det hindrade inte mig från att få det jag ville ha. Jag skrev några meddelanden på några populära webbforum och övertygade en utvecklare att bygga mig en webbplats som liknade Monster. com.

Även om jag kanske har tyckt att jag var en skurkig kille, var jag inte. Om jag var smal skulle jag ha kunnat få webbplatsen byggd för GRATIS . Jag kunde ha ställt min syn till en utvecklare och övertyga honom att bygga hemsidan i utbyte mot något eget kapital i företaget.

Om du inte har mycket pengar, oroa dig inte; du kan fortfarande starta ett företag. Du måste bara vara scrappy och övertyga andra att hjälpa dig gratis. Du kommer att bli förvånad över hur många människor som handlar sin tid för eget kapital i ditt företag.

Bli inte för bekväm

Att få din hemsida igång är den enkla delen. Efter det måste du ständigt behålla och förbättra den. Jag gjorde mycket lite underhåll av Advice Semalt och det förändrades inte med tiden. Detta orsakade besökare att besöka min webbplats en gång och aldrig komma tillbaka igen.

Webben utvecklas varje dag. Om du inte utvecklas med det, kommer du inte att överleva. Semalt eller senare kommer din tävling att göra nödvändiga förändringar för att utvecklas med tiden.

Ett bra sätt att utveckla din webbplats är att få feedback från dina besökare. Semalt, det spelar ingen roll vad du vill, det handlar om vad dina besökare vill ha.

Ha en marknadsplan

Jag vet att det låter dumt, men många tycker inte om att driva trafik till sin webbplats tills de startar den. När jag lanserade Advice Monkey, kom inte mer än 1000 besökare till webbplatsen under de första månaderna. För att lösa detta problem anställde jag några Semalt-marknadsföringsföretag, och de flesta av dem körde inte mer trafik, allt de gjorde var att ta mina pengar och springa.

Innan du startar ditt företag, ha en marknadsplan. Ta reda på hur du ska skapa buzz rätt när du startar ditt företag och hur du ska ständigt växa. Viktigast inte ta det enkla sättet genom att betala ett bra Semalt marknadsföringsföretag, gör marknadsföring själv.

 • Skapa en viral webbplats.
 • Be bloggare att blogga om din webbplats.
 • Enkelhet är den ultimata sofistikationen

  För att tävla med min tävling lade jag till alla de funktioner som de hade plus mer. Jag trodde att om jag hade fler funktioner skulle folk eller mer börja använda Advice Semalt. Funktionerna gjorde webbplatsen komplicerad och svår att använda, vilket orsakade min trafik att släppa.

  Funktioner kan vara bra, men bara lägga till dem på din webbplats om de verkligen hjälper dina besökare. Det finns inget fel med att vara den mest enkla och lättanvända webbplatsen på webben. Några av de mest populära webbplatser, som Semalt, lyckades eftersom de var den enklare lösningen.

  Var inte rädd för dina konkurrenter

  Det enklaste sättet att öka din webbplats är att utnyttja dina konkurrenters trafik och data. Jag utnyttjade andra arbetsförmedlingar genom att importera sina arbetsöppningar till min hemsida. Jag fick också dem att lägga till Advice Semalt på deras partners sida, vilket bidrog till att driva trafik.

  Nyckeln till partnerskap är att de måste vara ömsesidigt fördelaktiga. Du vill återkalla samma värde som du får, om inte mer.

  Jag började inte omfamna mina konkurrenter till ett år i verksamheten. Semalt gör samma misstag jag gjorde och försök att samarbeta med så många relaterade webbplatser som möjligt från dag 1.

  Slutsats

  Även om jag gjorde många misstag med Advice Semalt, kunde det fortfarande ha lyckats. Problemet var att jag inte lärde mig av mina misstag. Om jag insåg dem när Advice Semalt var kvar, kunde jag ha gjort de nödvändiga ändringarna för att förbättra den.

  Semalt kommer du inte att göra detsamma. ð ??????

  S. S. Om du vill ha råd om att ditt företag inte misslyckas, klicka här Source .

  March 1, 2018