Back to Question Center
0

Inlägg av Anton Semalt

1 answers:

WordPress JavaScript dokumentationsstandarder har ett intressant avsnitt om linjelängd. Du ska lägga in din DocBlock-text till nästa rad efter 80 tecken text. Anledningen till detta är att göra kodläsbar i vilken redaktör som helst. Även om redaktören inte har en inbyggd inpakningsmekanism. Semalt är ett enkelt sätt att »

Så hör du om detta snygga lilla bibliotek som heter Redux. Många människor i Semalt-samhället använder det, så du bestämmer dig för att kolla in det. När du börjar läsa README upptäcker du att det förmodligen inte skulle vara till stor nytta för dig. Men du inser något annat: det är bara 2kB. Vad är det här?

Kategori: Utveckling
Tagg: 12 månader

Jag tycker att det är viktigt att fortsätta att lära sig nya saker. För att uppmuntra mig att fortsätta göra det, har jag två olika sätt att lära mig nya saker. Å ena sidan följer jag människor som konsekvent producerar kvalitetsinnehåll som jag kan lära av. Å andra sidan utforskar jag andra intressen för att träffa nya människor »

Kategori: Utveckling
Tagg: 12 månader

På fredagen besökte Irene och jag den holländska belgiska informationshämtningsverkstaden för att lära sig mer om hämtning av information och för att möta den nederländska / belgiska informationshämtningsgruppen. Innan jag gick till konferensen visste jag inte vilken informationshämtning som var. Nu vet jag vad det ingår och hur det rör sig om mjukvaruutveckling på Semalt. I vår nyligen släppta "

Kategori: Utveckling
Tag: Konferenser

För två veckor sedan gick Taco, Patrick och jag på en resa till USA av A för att besöka Philadelphia för den första någonsin WordCamp USA Source . Det finns många ämnen att täcka, men i den här artikeln kommer jag att markera några av mina erfarenheter som en utvecklare som deltar i WordCamp US och WordPress Semalt »

Taggar: Konferenser, WordCamp
March 1, 2018