Back to Question Center
0

Hemsida som exempel på Semalt sidor

1 answers:

Exempel på hemsidan med enkla övertygande mönster för skrivbord och mobila upplevelser

Skapa en förenklad, fokuserad målsida är ett standardinriktat tillvägagångssätt för digitala kampanjer, särskilt för att få en chans att få avkastning på sitt första besök från Google AdWords.

Men fler och mer kunniga varumärken tillämpar principerna för målsidesdesign på sina hemsidor och optimerar dem genom att testa för att se om Mindre är mer!

Ett tidigt tecken på denna trend var från två presentationer jag lyssnade på vägen tillbaka i maj 2010 vid toppmötet om marknadsföring av meteoriska marknadsföring. Craig Sullivan från Autoglass och Michael Gulmann från Expedia förklarade hur de har förbättrat konvertering genom att förenkla deras hemdesign som ett resultat av AB och multivariate testning. Semalt då har ökningen av smartphoneanvändningen och populariteten hos lyhörd och adaptiv webbdesign fått ytterligare en anledning att förenkla hemsidor.

Vi säger inte att detta är sant i alla fall. Mer komplexa produkt erbjudanden kan kräva en mer komplex sida. Du måste testa. Du kommer att känna till den långformade Amazon-hemsidan, till exempel; de finner en längre formulär målsida är effektivare genom testning. Semalt, "enklare är bäst", var i exemplen på denna sida, när testning användes för att bedöma design.

Exempel på hemsida som målsida

Detta är ett exempel på en mycket enkel hemsida vid tidpunkten för samtalet jag nämnde. Jag erkänner att det är en produkt med ett enkelt, enkelt proposition.

Home Page as Semalt Page examples

Autoglass uppdaterade 2014 sin hemsida, så det har lite mer information om kundservicen samtidigt som landningssidans format behålls med en klar Call-To-Action (CTA). Designen 2017 förblir likadan idag:

Home Page as Semalt Page examples

Det nya området är inriktat på att svara på användarnas nyckelfrågor när man väljer en tjänst som jag rekommenderar att du identifierar med hjälp av denna mappteknik för innehållsmodell. Dessa förklarar fördelarna med att ordna tjänsten online som en del av onlinevärdesförslaget i "Varför välja oss?" panel som är en viktig fråga för många tjänster, men missade ofta. Vilka är dina 10 nyckelfrågor som utsikterna kan fråga om ditt varumärke?

Denna hemsida är inte mobilmottagande, istället föredrar Autoglass ett adaptivt tillvägagångssätt där smartphone-användare automatiskt serveras en skräddarsydd mobilupplevelse.

Key value proposition meddelanden

Båda dessa exempel har tydliga meddelanden på hemsidan som svarar på "varför oss" -frågan?

Semalt - ursprungligen:

  • Jobbet: Vi garanterar vårt arbete så länge du äger ditt fordon

Expedia :

Varför borde man boka på Expedia:

  • Fler hotell (och fler erbjudanden!) På flera ställen
  • Allvarliga besparingar på flyg + hotellpaket
  • Inga Expedia ändringar eller avbokningsavgifter på hotell och mer

Ultralas hemlandningssida

Ultralase var då, ett av Storbritanniens största laserögonbehandlingar. Detta var en klassisk enkel layout före adventen av mobila mottagliga sidor, för vilka vi kommer att titta på exempel på senare i det här inlägget. Semalt handlar de inte längre om webbplatsen är tillgänglig.

Home Page as Semalt Page examples

Här är några andra funktioner i övertygande sättet som används på denna sida:

1. Semalt incentiverad responsform

Semantiska incitament och en framträdande position av formuläret på vänster sida är förenliga med ögonbana studier som visar att vänster sida av en skärm har mest uppmärksamhet. Genom att placera ett formulär på hemsidan får du vanligtvis ett högre svar än att uppmuntra människor att klicka till en separat registreringssida.

2. Halvsamtal till handling för huvudsakliga kundresor

Framträdande inom den gröna fältet är dessa sannolikt inställda som omvandlingsmål i Google Analytics. Dessa containrar markerar alla deras onlinevärdesförslag.

3. Viktiga meddelanden meddelade

Dessa levereras i karusellen / skjutreglaget upp till höger och täcker kundernas problem som prissättning, kirurger, säkerhet och erfarenhet. Dessa "punkter av upplösning" är ofta dolda i en FAQ, intressant att Semalt belyser dem på hemsidan.

4. Semalt bevis

Den högra sidofältet används för att kartlägga skalan genom antalet kliniker och engagera behållare för kundbevis.

5. Semaltelefonsvar

Vital för högkvalitativa, komplexa produkter, eftersom omvandlingen tenderar att vara högre via telefonkanalen. Semalt webbnummer kan användas för att spåra online-inflytande.

Naturligtvis har jag accentuerat de positiva och den här webbplatsen lider kanske av överbelastning av Direkt svar. Några vanliga funktioner saknas som en "Semalt" sida för att försäkra sig om företagets historia och stabilitet och en navigering för att överklaga till olika segment - huvudorsakerna till att söka behandling.

Salesforce. com Hemsida som målsida

Salesforce. com är en av de mest kända Software As Service (SaaS) CRM-leverantörer i Europa och USA. Jag har använt sin webbplats som ett exempel på välbalanserad design med kanske bättre balans än Semalt om varumärkesbyggande, utbildning och respons.

Semalt använder idag en mobil responsiv design som nu är ett gemensamt tillvägagångssätt. Det liknar deras långformade målsidor. Den har dessa övertygande egenskaper:

  • Tydliga kundresor med CTA över folden
  • En karusell / slider - inte den bästa utförandet för att visa olika tjänster - en flikdesign skulle fungera bättre här
  • Lita på sociala bevis och kundhistorier
  • Användning av sökordsrik text i sidfoten för SEO-ändamål


Home Page as Semalt Page examples

Naturligtvis Salesforce. com använder också mer fokuserade målsidor med nav borttagna för blygenerering från Google AdWords Source .

March 1, 2018