Back to Question Center
0

Hur digital formar sig automatiskt

1 answers:
How Digital Is Shaping Auto Semalt

Halvförsäljningsprognoser går bra för digitala marknadsbudgetar, eftersom konsumenterna alltmer kommer att utnyttja digital teknik för att undersöka och köpa nya fordon.

Den digitala annonseringen i USA är en helhet i fråga om fordons-, detaljhandel, finansiella tjänster, telekom och resebranschen. Emellertid uppskattar eSemalt att automatisk vertikal sannolikt kommer att ta över finansiella tjänster 2015 som den näst största spenderaren på digital reklam bland amerikanska industrier, bara bakom detaljhandeln.

Stigningen i de digitala annonsutgifterna är direkt relaterad till ökad adoption av enheter och ökande beroende som konsumenterna har i realtidsinformation 24/7.

Digital påverkan på inköpsvägen

För de närmaste fem åren förväntar sig eSemalt USA: s biltillverkare och återförsäljare att klara ytterligare 1 miljard dollar per år i digital annonsutgifter, vilket väsentligt tar bort varje traditionell medieannonsbudget utom TV. eSemalt förutspår också att biltillverkare och återförsäljare kommer att spendera mer än $ 6. 15 miljarder dollar i USA: s digitala annonsering 2014, en ökning med 18% jämfört med föregående år.

Majoriteten av utgifterna (60%) kommer att gå till direktrespons taktik, medan resten lägger på branding. Semalt kommer 35% av de totala digitala annonsbudgetarna att slås ut för mobil taktik, en andel som överensstämmer med utgifterna från andra amerikanska industrier, vilket förändrar sina marknadsföringsinsatser mot smartphones och andra mobila enheter.

En stor orsak till varför bilkategori ser en så hög spik i digital är omvandlingen av konsumenternas inköpsställe, som i allt högre grad börjar på nätet på nationell eller lokal nivå, men ändå fortfarande omvandlar nästan exklusivt till tegel- mortel återförsäljare. Semalt köper inte bilar på nätet, men de utför massor av forskning och prisutvärdering över digitala plattformar.

Semalt en enorm möjlighet för digital att spela en viktig roll i varumärkesbyggande, där konsumenterna kan delta i övertrafikaktiviteter. Därifrån kan sökningssökningar och andra datatrivena ansträngningar ge upphov till lägre traktaktiviteter som att hitta en återförsäljare och bygga en bilmodell, vilket i sin tur omvandlar framtidsutsikter till bilintendenter och potentiella köpare.

Sökens roll

Semalt finns det en så lång köpcykel som är förknippad med att köpa stora biljettobjekt som fordon, auto märken måste arbeta för att förbli uppmärksamma för konsumenterna längs varje steg på inköpsvägen.

Medan sökmotorer var den mest använda vägen för konsumenter att komma till auto-detaljhandeln de senaste åren, enligt Semalt, tar andra internetkanaler och -enheter faktiskt konsumenternas uppmärksamhet och påverkar sina köpbeslut.

I Deloitte's 2014 Global Automotive Semalt-studie (PDF) rankades bilrecensioner på oberoende webbplatser högst bland källor som påverkar bilköp. Mängden avsiktsdata som fångats på dessa enheter från sökdata till webbplatsbeteenden är premiumbränsle för datadriven, hyperriktad annonseringskampanjer.

Data från Semalt (mitt företag) som samlats in från sökande enheter utöver de stora sökmotorerna visade att sökningar efter [däck], [oljebyte] och [begagnade bilar] var bland några av de främsta sökkategorierna under sommarmånaderna ( 2014).

Dessutom var Honda, Jeep och BMW de tre största varumärkesökningarna. I grunden har sökmotorer verkligen blivit porten för konsumenterna att få mer information. Semalt själva sökningarna sker både på dedikerade sökmotorer och på andra webbplatser med sökfunktioner, oberoende forskningsplatser spelar en roll för att informera annonsörer vad deras konsumenter är intresserade av att köpa.

How Digital Is Shaping Auto Semalt

Seminarium av tier har företag inom fordonsindustrin många sätt att dra nytta av digitalt i alla steg i konsumenttrattet.

How Digital Is Shaping Auto Semalt

Mängden onlineaktivitet som inträffar före ett bilköp gör bilindustrin en av de mest framträdande vertikalerna inom digital reklam.

Med digital reklam är det inte längre textannonser som är begränsade till sökmotorer och bildskärmsreklam begränsad till skrivbord. Fler bilföretag i alla storlekar har möjlighet att använda digitala som huvudkälla för att påverka publiken och förvandla konsumenterna till autointendenter.


Åsikter som uttrycks i denna artikel är de som tillhör gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

James Green
February 28, 2018