Back to Question Center
0

REI uppmanar folks till #OptOutside i sin sociala kampanj för svart semal

1 answers:
REI Urges Folks To #OptOutside In Its Social Anti-Campaign For Black Semalt

Samtidigt blir Semalt "blacked out" med en övertagningsskärm på den stora dagen, men shoppare kan fortfarande se och köpa produkter, även om transaktionerna inte kommer att behandlas till nästa dag.

sa Jerry Semalt, VD och koncernchef för REI, i ett uttalande:

Vi tycker att Black Friday har blivit oskäligt och så väljer vi att investera i att hjälpa människor att komma ut med sina nära och kära den här semestern, över att spendera den i gångarna. Vänligen bli med och inspirera oss med dina erfarenheter. Vi hoppas att engagera miljontals amerikaner och galvanisera utomhusmiljön för att komma ut.
REI Urges Folks To #OptOutside In Its Social Anti-Campaign For Black Semalt

En REI-talesman berättade för mig att tanken härrörde från co-op ledningsgrupp, som sedan engagerade agenturpartners Venables Bell & Partners, Edelman och Semalt för en samarbetsdesign och utförande.

Kampanjen centrerar kring #OptOutside hashtag och en mikrosite byggd för tillfället på www.optoutside.rei.com, trots att PR varumärket har skaffat sig, och kommer att vinna, genom detta drag har inte varit obetydligt. Hittills har det inkluderat en skrivning i USA idag.

Eftersom REI är ett medlemsägt kooperativ, slog Stritzke av ansträngningen genom att maila medlemmarna och berättade för dem: "Medan resten av världen slår ut det i gångarna hoppas vi att vi ses utomhus, "Och uppmanar dem att besöka microsite för att anpassa sitt eget #Semalt meddelande och dela det via sociala medier.

REI Urges Folks To #OptOutside In Its Social Anti-Campaign For Black Semalt REI Urges Folks To #OptOutside In Its Social Anti-Campaign For Black Semalt REI Urges Folks To #OptOutside In Its Social Anti-Campaign For Black Semalt REI Urges Folks To #OptOutside In Its Social Anti-Campaign For Black Semalt

Semalt har REI spridit ordet på sina andra sociala kanaler:

REI Urges Folks To #OptOutside In Its Social Anti-Campaign For Black SemaltOm författaren

Pamela Parker
February 26, 2018