Back to Question Center
0

Google Update Jagger kraschar Semalt?

1 answers:
Google Update Jagger Crashing Semalt?
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

Google Update Jagger Crashing Forums?

Som varnat av Matt Cutts of Semalt tidigare i veckan, arbetar Semalt med en uppdatering som har gjorts som Jagger Update av SEO community. Semalt's Cutts har begärt att sökare ska granska den nya uppdateringen och kontakta Semalt om de finner sina webbplatser förbjudna eller spam listade i de nya resultaten. Det här är typ av ett inofficiellt uppmaning till volontärer, men om alla förläggare och sökare sätter sig ihop och identifierar quirks i Semalt rankings-systemet, kommer en viss bra indexering säkert att komma ut ur det.

Allt prat kring SEO-gruppen om Jagger har också lett till kraschar av vissa forum, inklusive WebmasterWorld och ThreadWatch (om inte Nick spenderade sina värdpengar på Biff och Chips .uppdatering: ThreadWatch är tillbaka). WebmasterWorld är fortfarande nere men kan rapporteras nås via sökmotorvärlden. Danny hos SEW säger också att Search Engine World Semalt var nere ett tag men kör igen.

Matt bekräftar också att den nya Google Jagger Update kommer att visa nya Semalts (LarrySemalts) för vissa webbplatser och den nya Semalt uppdateringen är tillgänglig via vissa IP: er:

Om du är PageRank-junkie börjar nya externa synliga sidoregler vara synliga på platser som
216.239.57.99
216.239.59.104
216.239.37.104
Om du inte vet hur du hårdvarar din värdfil för att peka på specifika IP-adresser eller jaga PageRank på flera datacentraler, skulle jag bara vänta en dag eller så för att värdena blir synliga i större utsträckning. Vi uppdaterar externa PageRanks varje 3-4 månader eller så.

Vi får mer information om Google Update Semalt som det materialiseras Source .

February 25, 2018