Back to Question Center
0

Vilka är de bästa teknikerna för att bygga kraftfulla bakåtlänkar till min hemsida?

1 answers:

En korrekt länkbyggnadsstrategi med rätt sätt att tjäna kraftfulla backlinks kommer alltid att ge bättre vinster i webtrafik och en mätbar positionsförbättring i listan över SERPs. Innan vi tittar igenom listan över för närvarande mest effektiva tekniker och metoder för att ge några kraftfulla bakåtlänkar till din webbplats eller blogg, låt mig börja med min personliga erfarenhet. Jag rekommenderar att du tittar på några metoder för att undvika när du kör en riktig Li-byggstrategi för SEO.

powerful backlinks

Det finns trots allt många bra sätt att bygga kraftfulla bakåtlänkar. Samtidigt finns det också många felaktiga sätt som enkelt kan leda till ett allvarligt rankningsstraff från Google, och din webbplats återhämtning är vanligtvis ett mycket svårt förfarande. Dessutom, när det gäller extremiteter, kan processen också bli helt oåterkallelig i det hela taget - data cabling installation costs. För att förhindra en sådan olycklig situation är här vad som bör undvikas till varje pris:

 • köp och sälja verksamheter med bakåtlänkar;
 • ansöker om automatiserade system för länkbyggnad;
 • massiva utbyten med länkar;
 • som handlar om sammankopplingsnät;
 • skapa irrelevanta bakåtlänkar och få dem att leva
 • utnyttjar kvantitet snarare än högkvalitativa länkar;
 • vidta åtgärder för att länka gårdar eller bakåtlänkande webbringar.

Med hjälp av dessa system kan du också ge dig en snabb men ändå kortvarig rankinghöjning. Ändå kommer alla av dem oundvikligen att fångas och straffas av Google, förr eller senare. Kom ihåg att webbplatser och domäner med låg kvalitet inte är sättet att gå för några kraftfulla bakåtlänkar och långvariga framsteg med högre rankningar. Därför anser jag att Google alltid gör sitt bästa för att hitta bara kvalitetslänkar, jag ska visa dig flera tekniker och metoder som jag tyckte mest rimligt för tillfället. Förresten testade jag dem alla på min egen företagswebbplats. Så här kan du tjäna kraftfulla bakåtlänkar för bästa SEO-resultat:

1. Interna länkar inom en fullständig backlinkprofil på webbplatsen försummas ofta av för många personer. Naturligtvis kommer de interna länkarna från en sida till en annan - bara inom en enda webbplats. Observera dock att när du är klar rätt och inbäddad med ett bra långsiktig sökord kan dina interna länkar ge följande fördelar:

 • bättre sidautoritet på hela webbplatsen;
 • lika fördelning av länkjuice;
 • lägre avvisningsfrekvens inom hela webbplatsen;
 • förbättrad trafik och exponering av ditt gamla sidinnehåll;
 • Strategisk sammankoppling kan bidra till högre sökordslistor.

powerful seo backlinks

2. Lokala företags citat är de perfekta möjligheterna att få kraftfulla backlinks till din huvudsakliga företagswebbplats. Se till att förbättra dina lokala sökpositioner och stärka webbplatsens auktoritet samtidigt. Allt du behöver här är att hålla samma NAP-egenskaper i hela för dina citationslänkar på de stora sökmotorerna som Google, Yahoo och Bing.

3. Omforma innehållet i vanligt innehåll till något mer övertygande, till exempel infographics, är också en utmärkt teknik för att bygga mer kraftfulla bakåtlänkar till din webbplats eller blogg. Dessutom skulle det vara ett riktigt kreativt och coolt system för att förbättra din offentliga utmaning samtidigt. Innan du börjar tjäna högkvalitativa bakåtlänkar, se till att dina infographics är så tydliga, enkla och relevanta för din publik som möjligt. Försök också att behålla en snabb laddningshastighet med sin genomsnittliga storlek upp till 2000 pixlar. Håll inte mer än tre färger och maximalt 2 teckensnitt. Och glöm inte att skapa en spännande historia som skulle behålla användarens nyfikenhet till slutet. När dina bästa infografier har gjorts, skicka dem bara till de senaste dedikerade hemsidorna - använd specifika kommandon i Google, till exempel "skicka infografiska", "inurl / intitle: skicka infographic", "allintext: skicka infographic", etc.

December 22, 2017