Back to Question Center
0

Vilka kan du följa webbplatser för backlinks kan du rekommendera?

1 answers:

Ja, söka efter rätt. Följ webbplatser för bakåtlänkar är mycket viktiga för sökmotoroptimering. Faktum är att uppgiften att hitta rätt ställen och göra Följ webbplatser för backlänkar är en kritisk uppgift som i slutändan bestämmer din webbplats eller blogg rankingposition i Googles lista över sökresultat. Generellt sett är bland de främsta fördelarna med att göra följ backlinks att bygga en starkare DA (domänmyndighet), PA (sida auktoritet), samt att öka webbtrafikflödet som mottas av din webbplats eller blogg.

do follow sites for backlinks

Innan jag visar dig min lista över Do Follow-sidor för bakåtlänkar, låt mig berätta hur de fungerar. Sätter den på vanlig engelska, varje stor sökmotor (som Google själv) skickar krypande bots för att inspektera en backlänkprofil för varje webbplats. När man upptäcker många naturliga bakåtlänkar skulle sökmotorn rimligen dra slutsatsen att en sådan webbplats är populär bland användarna och ger reellt värde åt dem, vilket är värt att rekommendera det till en bredare publik av levande sökare. Det betyder att tilldela en högre ranking i SERPs till en så bra hemsida. Att ha ett bra och engagerande sidinnehåll bör vara tillräckligt för att ranka bra. Ändå är det i verkligheten allting mycket mer komplicerat. Att ha bara bra innehåll är faktiskt inte tillräckligt för att driva dig på toppen av Googles sökning, med tanke på en våldsam konkurrens i nischen.

Så vad ska man göra när man utvecklar den "idealiska" backlinkprofilen? För att bli konkurrenskraftig i sökresultaten rekommenderar jag att jag agerar proaktivt. Jag menar att när jag överväger några rimliga Gör Följ platser för bakåtlänkar, bör du komma ihåg åtminstone följande kriterier:

  • Följ Backlinks bör alltid länka till rent relevanta webbsidor med unikt och enda kvalitetsinnehåll.
  • Ekologiska bakåtlänkar köps aldrig. Faktum är att ansökan om betalad gör Följ backlinks bland Black Hat och Gray Hat SEO så att Google fortsätter att se dem så laboriously.
  • En framgångsrik länkbyggnadsstrategi är en pågående process som rör sig långsamt. Låt oss möta det - även om du bygger organiska bakåtlänkar lagligt men ändå för snabbt, skulle du vara mer benägen att bli manipulator från Google: s synvinkel och utlösa påföljder från den stora sökmotorn.

dofollow backlinks

När du förstått dessa punktpunkter, här är några av mina bästa funktioner. Följ Följ webbplatser för bakåtlänkar som jag använde för min egen blogg: Myblog2Day. com, TheTelegraph. co. Storbritannien, TheAge. com. Au, Xing. com, Lawmacs. com, Ehow. com, Politico. com. Självklart är du inte begränsad bara till denna uppsättning möjligheter. Utforska för att hitta de mest relevanta onlinekällorna med högsta domänmyndighet, sidautoritet och sidrankning - för att använda den till din egen fördel.

Trots allt, här är ett snabbt tips för att hitta rätt potentiella kandidater att få backlinks med. Innan du börjar leta efter rätt möjligheter, skulle det vara rimligt att kolla och analysera backlängsprofilerna för dina nära nischkonkurrenter. Allt du behöver är att placera rivalens webbadresser som du är intresserad av i alla analysverktyg på nätet som du väljer. När det gäller mig hittade jag Semalt Analyzer och Ahrefs de mest föredragna. Så, du borde börja med att söka en av dem, eller andra liknande onlineverktyg som Majestic SEO eller Open Site Explorer. De är också bra nog Source .

December 22, 2017