Back to Question Center
0

Vet du hur man gör bakåtlänkar i SEO bästa möjliga?

1 answers:

Det behöver inte sägas att varje webmaster och företagare på nätet ska veta hur man gör bakåtlänkar i SEO - för att pumpa mer webtrafik och till slut dra nytta av topprankningspositionen på SERP. Men vad gör en SEO-vänlig backlinkprofil för varje webbplats eller blogg? Försiktiga och kunniga övervaknings-, verifierings- och snabbkorrigeringsrutiner så att den ursprungliga styrkan i varje värdefull backlänk blir fullt kontrollerbar för att alltid anpassas med kort varsel. Enkelt sagt, när en backlink började förlora sitt värde, bör den antingen omarbetas på en gång eller omedelbart tas bort. Så, hur man gör backlinks i SEO? Låt oss möta det - det här skulle vara en pågående process - dedicated linux hosting canada. Med tanke på skalan kombineras det allmänna sätt att länka byggnad och konstant underhåll med regelbundet kontrollschema.

how to do backlinks seo

Vad gör en bra backlink Innan

något annat måste varje "bra" baklänk (annars naturlig eller organisk) komma från endast riktiga webbplatser, bloggar , eller andra onlinekällor. Därefter bör källan till en bra backlink ha ett rimligt resultat på PR (pagerank), DA (domänmyndighet), samt PA (sida auktoritet). När allt kommer omkring kan varje potentiell kandidat att länka till (antingen webbsida eller blogg) ha ett bra sidinnehåll, vilket ger det verkliga värdet för att leva användare.

Ideellt sett måste sådant innehåll säga välkommen att dela på sociala medier. Jag menar att de tråkiga vanliga textskrifterna bör omarbetas smartare - åtminstone att hålla sig utanför tävlingen - till några iögonfallande och informativa grafer, diagram, infographics, kalkylblad eller något annat sätt att visualisera för att illustrera allt i enklaste och tydligaste sättet. För att omforma ditt normala sidinnehåll till något mer användarvänligt kan det också bli ett rimligt beslut för din egen webbplats eller blogg. Så, investera lite tid och ansträngning vid omformning av minst det längsta innehållet, eller förmodligen den värsta delen är för tråkig att läsa och absorbera. På så sätt kan du med några strimlingar av det här användarvänliga och så "lätt smältbara" innehållet inte bara generera mer bakåtlänkar, aktier, nämnder, ledningar och prenumerationer - men pumpa mer webbtrafik trots allt.

backlinks seo

Hur man gör bakåtlänkar i SEO

  • bygger på en välformad länkbyggnadsstrategi;
  • försöka utnyttja den bästa erfarenheten av digital marknadsföring;
  • har ett frekvent kontrollschema för att övervaka dina bakåtlänkar - både deras kvantitet och länkprofilkvalitet;
  • skriv gästartiklar eller blogginlägg för att få dem publicerade på vissa auktoriserade tredje partskällor;
  • handlar endast om mycket välrenommerade webbplatser eller bloggar, som borde vara helt relevanta för ditt huvudsakliga affärsemne, nischmarknad eller åtminstone allierad industrisektor.

I en mängd olika backlinksforsknings- och förslagsverktyg testade jag Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) och Majestic SEO-verktygssit på min nyligen lanserade ecommerce webshop. När allt kommer omkring är det bara upp till dig att bestämma hur man gör backlinks i SEO, och vilket onlineverktyg som ska försöka först. Äntligen, glöm inte att dina nyskapade länkar också verkar vara helt värdelösa. Naturligtvis, med tanke på att du ska länka till en webbplats eller blogg, som faktiskt är svagare när det gäller SEO-mätvärden än din.

December 22, 2017