Back to Question Center
0

Hur lyckades du bygga backlänkar till din webbplats på det naturliga sättet?

1 answers:

Det är självklart inte säkert att bakåtlänkar till din webbplats är några av de viktigaste faktorerna för framgång i sökmotoroptimering. Det är också underförstått att det finns många olika metoder för att driva en riktig länkbyggnadsstrategi. Men vad innebär att bygga backlinks till din webbplats på det naturliga sättet? Jo det beror på det - коллагеновый наполнитель + для губ. När det gäller mig tror jag att mitt senaste försök att forma en naturlig länkprofil verkade ganska framgångsrik. Så, låt oss göra det klart - att bygga backlänkar står naturligtvis för ett "rättvist lek" utan att fuska och bryta mot Google: s riktlinjer för webbansvariga. Och jag ska titta kort på de mest allvarliga och farliga "onaturliga" metoderna för länkbyggnad (du borde undvika dem till varje pris!). Jag hoppas att du hittar dem rimliga när du bygger backlänkar till din webbplats - det bästa möjliga naturliga sättet.

building backlinks to your website

Undvik att bygga backlänkar till din webbplats med:

Länbyten och hjul

mest lovande länkbyggnadspraxis, men det borde fortfarande undvikas - först och främst. Och det finns tusentals webbplattformar och olika online-mjukvaror som erbjuder att göra en överenskommelse med byteslänkar. Naturligtvis kan utbyte med några bakåtlänkar med dina medarbetare bloggare vara en riktigt bra idé. Men handlar om byteslänkar på länkutbyten, liksom länkhjul (a. k. en. pyramidspel av länkbyggnad) leder oftast till en enorm överdriven belastning med för många lågkvalitativa bakåtlänkar, vilket uppträdde nästan på nolltid. Det betyder att det är faktiskt slöseri med tid och pengar att söka efter länkutbyte eller hjul.

Vad som händer - gör det konsekvent är förmodligen det bästa sättet att få en seriös negativ uppmärksamhet från de stora sökmotorerna som Google själv. Och det betyder ingenting annat än ett allvarligt rankande straff som löper över din webbplats eller blogg. Det är därför att utbyta med länkar definitivt inte är det naturliga sättet att bygga backlinks till din webbplats, eller hur?

Irrelevanta källor

Irrelevanta nischwebbplatser eller bloggar är något annat som aldrig borde användas för att bygga bakåt på det naturliga sättet. Om du överdriver alltför många backlinks med tredjepartskällorna som inte har något att göra med ditt huvudämne eller branschsfär, kommer sådana länkar att ge dig åtminstone en mycket liten (om inte noll) vikt till din PageRank. Eller i värsta fall kan du också straffas av Google med tanke på sådana aktiviteter som definitivt knepiga och manipulativa.

link building seo

Betalda och andra misstänkta platser

Den officiella politiken för världens sökgigant uttrycker ett tydligt budskap - köp eller sälja backlänkar direkt skulle vara oacceptabelt under inga omständigheter. Det handlar bara om betalda länkar - om det skulle hända att Google upptäcker ett kommersiellt system med länkprofiler, kommer det att sätta hammaren ner på alla sidor av affären. Trots betalade bakåtlänkar kan ofta tyckas vara fullkvalitativa och naturliga och kvalitativa, risken är för stor.

Bland de övriga misstänkta platserna som aldrig kommer att göra för att bygga backlinks till din webbplats, är det naturliga sättet att jag rekommenderar att du inte klarar av artiklar med låg kvalitet och länkplanter. Ja, ungefär två år sedan brukade de vara mycket fördelaktiga för att generera billiga länkar tillfredsställande - jag skulle erkänna detta faktum. Men nu fungerar dessa ordningar inte längre, om inte du verkligen vill tjäna dig en snabb och ofta irreversibel ranking straff.

December 22, 2017