Back to Question Center
0

Hur skapar jag Gör bakåtlänkar för min hemsida?

1 answers:

Det är självklart att utan en välformad backlinkprofil är det nästan omöjligt för webbplatsen att rangordna sig bra i Google, eller åtminstone hittas bland de tio bästa sökresultaten. För att förhindra missbruk, manipulation eller eventuella tricks med rankningsalgoritmen har världens sökjätte utvecklats under många år. På så sätt kommer Google att belöna nu bara naturliga, rent relevanta och högt auktoritativa bakåtlänkar. Och nedan kommer jag att visa dig några av de smartaste sätten att skapa. Följ backlinks för din webbplats. Men innan något annat, låt mig börja med några enkla definitioner - شركه عزل خزانات بمكه المكرمه.

follow backlinks

Det behöver inte sägas att länkarna drar alla punkter på Internet tillsammans - alla vet att. Men inte alla bär lika vikt. Faktum är att det finns två olika typer av länkar - Icke-Följ och Gör bakåtlänkar. Om du placerar den på vanlig engelska, är länkarna med Non Follow nästan nolla från de stora sökmotornas synvinkel. De är utformade för att endast ta med hänvisningstrafik. Å andra sidan, men gör bakåtlänkar använder särskilda kataloger, artiklar och målsidor för att överföra auktoritet från en webbplats till en annan.

Det är uppenbart att följa bakåtlänkar är mycket svårare att få, och oftast är de idealiskt de borde införas av en skicklig webmaster. Och här kommer vi äntligen fram till den punkten - Nedan finns flera smarta sätt (antingen gratis eller ibland inte) för att skapa hög kvalitet. Gör Följ backlinks för din webbplats högre rankningar i Google:

  • Google Plus är en standard social plattform som kan bli ett överraskande kraftfullt verktyg när det används rätt. Allt du behöver är att antingen ha din egen personliga profil eller registrera dig för ett nytt konto. Gå sedan vidare till avsnittet "Om" och redigera dess textinnehåll, såväl som den primära länken som ges till din webbplats. Känn dig fri att lägga till så många Gör bakåtlänkar som du behöver, men överdriv inte med det. Annars kan ditt försök lika väl erkännas av Google som skräppost eller manipulering.
  • Onemission är en bra gammal hemsida som har hjälpt mig med att följa backlinks för de senaste åren. Registrera dig bara för att få en speciell redaktörsrulle, och gärna tillgång till hela webbplatsen och välj den kategori du behöver.
  • Dmoz är också en mycket gammal webbplats, som huvudsakligen handlar om blogginsändningar för länkproduktionsändamål. Allt du behöver på Dmoz är att välja rätt kategori relevant för huvudämnet på din webbplats eller blogg. Bland de unika funktionerna rekommenderar jag att du använder den här källan för att hitta de bästa bakåtlänkarna som skapats av dina nära rivaler för att göra egna användningsområden.

dofollow backlinks

  • Storify är ett bra ställe att få lite extra Gör Följ backlinks - bara kommentera. Skapa helt enkelt ett nytt konto och fortsätt med avsnittet "hot comment". På så sätt kan du njuta av högst två högkvalitativa bakåtlänkar per ett konto.
  • Trell kan trots allt besöka Trell. co och plocka så många backlinks för att öka din ranking som du vill. Dessutom kommer det inte att kosta dig en dollar - tjänsten är gratis. Gör så, notera det än en gång - överdriv inte med ditt backlink count och deras för snabba skapelse. Annars kommer du att hämta en röd flagga som kallar Google för en oundviklig ranking straff.
December 22, 2017