Back to Question Center
0

Är det sant att SEO och kvalitet bakåtlänkar är oskiljaktiga?

1 answers:

Ja, det är sant - SEO handlar om kvalitet bakåtlänkar och vice versa. Faktum är att din webbplatss länkprofil ska vara centrum för din övergripande sökmotoroptimeringsstrategi. Mycket som någon annan aspekt av SEO, skulle kvalitet bakåtlänkar knappast ge dig några snabba och mätbara resultat över natten - cowboy hats for sale in australia. Vanligtvis är organisk länkbyggnadsstrategi ett pågående arbete som drivs av noggrann uppmärksamhet och bestående arbete för att lyckas uppnå framgång. Och du kan göra allt du behöver - allt du behöver är att noga följa processen och känna till varje webbplats du är länkad till. Vid första anblicken kan det tyckas en skrämmande uppgift.

Men oroa dig inte - bara gå ut och använd ett av följande onlineverktyg för att övervaka din backlink-profil, precis som jag gjorde för min egen blogg. Här är de - Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) eller Rank Signals. På så sätt måste du se till att varje bakåtlänk är relevant, liksom en lika relevant ankaretext. Saken är att du aldrig ska ha generiska ankare som "klicka på den här länken. "Du rekommenderas att få dem mer specifika och givetvis med minst ett sökord för att göra ett kort förslag så att en användare skulle kunna veta vad som kan förväntas. Bra SEO behöver kvalitet bakåtlänkar

Vanligtvis bestämmer de stora sökmotorerna (som Google själv) varje webbplatss popularitet, relevans, sida och domän myndighet baserad på profilkvaliteten bakåtlänk. Det är därför organiska backlinks är faktiskt bland de mest kraftfulla rankningssignalerna för att få en högre position i listan över sökresultaten. Jag vågar säga, bakåtlänkar är förmodligen den viktigaste rankningsfaktorn, särskilt när det gäller den senaste algoritmuppdateringen som levereras av Google. Som ett resultat är allt om bakåtlänkar du borde ha är deras kvalitet och organisk natur, inte bara mängden fattiga, eller Gud förbjuder automatiska länkar.

Vad gör en kvalitet bakåtlänk?

Enligt experterna i SEO bestäms kvalitet bakåtlänkar av bara några faktorer. Först av allt kommer kvalitet bakåtlänk alltid från en relevant webbplats med hög trovärdighet och auktoritet. För det andra borde det konsekvent generera webbtrafik till din egen webbplats eller blogg. Därefter ska varje kvalitetsbacklink läggas in med rätt ankare text - antingen med exakt nyckelordsmatch, långsiktig nyckelfras eller åtminstone synonym referens. Äntligen förvärvas kvalitet bakåtlänkar för SEO aldrig tillfredsställande. Därför kommer de inte troligen att finnas i innehållstexten. Tänk på att mångfald är nyckeln till att länka byggnadssucces. Jag menar att ha en mångsidig baklänkportfölj med olika länkar som kommer från många olika ställen med ojämn sidrankning och domänmyndighet - ses som en positiv organisk rankningssignal från Google, liksom resten av de stora sökmotorerna.

seo backlinks

Röd flagga

Olyckligtvis kallar folk alltför ofta rangordningar - gör sitt bästa för att bygga mer bakåtlänkar till varje pris, vilket leder till att man bryter mot de viktigaste sökriktlinjerna. Det finns flera sätt att uppfatta specifikt för att lura sökmotorerna. Reacting på detta faktum har Google helt og hållet ogiltigförklarat följande Gray Hat-metoder som dolda länkar eller täckt text, betalade bakåtlänkar, växer dem på länken gårdar, länkutbyten (hjul), etc. Naturligtvis används några av dessa system fortfarande av olyckliga webbansvariga eller nybörjare. Ändå bör du hålla dig borta från att använda några manipulativa system. Annars kan det lätt komma till ytterligheter när allt slutar med hela webbplatsen helt förbjudet från sökresultaten - en gång för alltid.

December 22, 2017