Back to Question Center
0

Vilket backlinkvisningsverktyg kan hjälpa mig att bygga den perfekta profilen för webblänkar?

1 answers:

Tja, kvalitet bakåtlänkar är främst kända för sitt värde att leverera en mer användarvänlig surfupplevelse genom varje webbplatsens eller bloggens sidinnehåll. När det gäller interna länkar, har strukturen ordentligt organiserad att hjälpa de verkliga besökarna att navigera djupare in i varje innehållssektion, tillfredsställande. Det behöver inte sägas att det längre besöket betalas av varje besökare, desto mer åtgärder vidtas i genomsnitt och desto större auktoritet kommer att tilldelas av de stora sökmotorerna (som Google själv och Yahoo och Bing). Faktum är att bakåtlänkar är bland de bästa hitterna som styr över det moderna riket av SEO - amp insurance contact. Så, din webblänkprofil är värt att undersöka åtminstone med ett par använd-beprövade sökverktyg för bakåtlänk, eller hur?

backlink viewer

Slå länkbyggnaden till helt kontrollerbar process

Men hur får man maximal ranking på Googles SERPs? Hur man gör rätt användning av bakåtlänkar? Vad ska du göra när något går fel? Och vilka är de mest troliga påföljderna, om det skulle hända det? Och varför borde du springa den tråkiga backlinksforskningen trots allt? Tja, det är när roligt börjar - och där finns ett stort urval av olika backlinkvisningsverktyg. Och ja, de kan hjälpa dig att bygga din idealiska profil för webblänkar. Vilket bakåtlänkvisningsverktyg ska du välja för din bästa hjälpare? Låt oss börja rulla in!

Innan vi börjar, låt oss se till att vi följer dessa tre konventionella länkbyggnadstekniker för att göra den "idealiska" profilen för webblänkar - Inget backlinkvisningsverktyg eller någon annan analytisk ram kan hjälpa till med rätt start. Därför rekommenderas att du, förutom att göra det bästa för att undvika Black Hat SEO som pesten, rekommenderar att du koncentrerar dina försök på följande:

  1. Kom ihåg att innehållet alltid är kungen, precis som med original on- webbplats sök optimering. Det betyder att du alltid ska hålla fast vid kvalitetsinnehåll som ger värde - först och främst.
  1. Ställ in nya bakåtlänkar bara efter exakt verifiering och noggrann autentisering.
  1. Avstå från att handla eller byta med bakåtlänkar till varje pris och aldrig ansöka om PBN (privata bloggnät).

Visste du det hela tiden?

Det som kan vara förvånande för många nybörjare är att så långt inte alla länkar skapas lika av natur. Är du säker på att du bygger dem för rätt ändamål? Trots allt, skulle din nuvarande profil för webblänkar kunna uppfylla tillräckliga förväntningar i SEO? Låt oss göra skillnaden - saken är att vissa bakåtlänkar är avsedda att leverera ganska signifikanta och fullt mätbara fördelar i SEO. Medan de andra inte har någon verklig vikt, ses de stora sökmotorerna som helt og hållet ogiltiga. Vad mer är - här går vi in ​​i en definitivt delikat korsning - i själva verket kan backlinks lika väl vara till och med skadliga, särskilt när sådan otillbörlig användning beaktas för långdistans.

Backlink tools

Varje smak har en annan smak

Lägger den på vanlig engelska, olika länkar är utformade för att komma i flera olika smaker - det är för att inte varje länk är Överföring (eller är avsedd att passera) via backlinking gateway till SEO. Jag menar att kopplingsnyckeln till sökoptimeringen är PageRank (a. k. en. TrustRank) utomordentligt viktigt kvalitetsmätningssystem scorade från 0 till 10. Användningen av denna kärndefinition är allmänt accepterad för att omvandla varje webbsida viktighet, tillförlitlighet och auktoritet till ganska noggrann riktmärkeindikator.

Så, låt oss uttala det en gång till - innan något annat måste din "idealiska" webblänkprofil endast erhållas med rätt bakåtlänkar. Vad beträffar SEO betyder det att du borde hålla borta från omdirigering och utan följa länkar, eller åtminstone undvika att använda dem utan rimligt syfte.

Omdirigera länkar

Omdirigeringslänken står för de speciella typlänkarna som bygger på en omdirigering (vanligtvis skrivet i PHP) - för att få dig till den avsedda webbplatsen via en mellanliggande sida (inom samma värdwebbplats ), istället för att länka ut dig direkt till målet i ett skott.

Länkar med Nofollow

Nej-Följ länkar är inbäddade med Nofollow HTML attributvärde. Denna typ av länkar är långt ifrån det ursprungliga begreppet en hyperlänk som är utformad för SEO-ändamål per definition. Så, i stället för att satsa på SEO, pekar länkar med Nofollow direkt till webbadressen för målwebbplatsen i ett drag - inte ger någon myndighet eller litar på överföring. Naturligtvis var No-Follow-länkar utformade av en rad anledningar, till exempel, de tjänar att motstå vissa typer av sökmotorspamfiler (annars för att förhindra spamdexing). De används också för att lämna dörren öppen för mänsklig surfupplevelse endast (jag. e. , de passerar inte länksaft). Så, att använda No-Follow-länkattributet kan vara ett välformulerat beslut, e. g. , särskilt för de webbansvariga och webbplatsägare som med ändamålsenlighet länkade till spamsidor av någon anledning.

Smart Pick-fördelar

Med allt på plats, låt oss komma tillbaka till den aktuella diskussionspunkten - vilket backlink viewer-verktyg kan göra den perfekta profilen för webblänkar? Jo det beror på det. Bara för att jag har testat för många olika analysverktyg under det senaste året - med alla sina unika egenskaper och olyckliga svaga fläckar både. När det gäller mig hittade jag följande alternativ de mest rimliga - Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit och Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Naturligtvis är det bara upp till dig att bestämma - men jag insisterar på att du försökte var och en av dem, åtminstone i korthet. Observera att jag har kommit till ett välformat val som bara väljer bästa backlinkvisningsverktyg och utför analytisk mjukvara - med tanke på det faktiska värdet av sina praktiska förslag, kvalitetens användarupplevelse, intuitiva uppsättningar av grundläggande alternativ och de ultimata resultaten, inklusive en hög noggrann konkurrensinsikt.

Backlinks for website

Håll hot på spel

Till slut vill jag presentera dig själva grunderna för att forma din idealiska profil för webblänkar. Jag menar att innan du utforskar de nya horisonterna med ditt nyskapade backlinkvisningsverktyg, kan du bättre fixa din redan befintliga röra. Ta en ren start - använd Googles Disavow Tool för att bli av med allt som kan skada din SEO-strategi i stor skala eller åtminstone sänka kvaliteten på din backlink-profil till viss del. Kort sagt, även om du bara känner något misstänksamt om en viss webbplats du är kopplad till - ta hand om att eliminera eventuella negativa effekter. Gör så, använd disavow-verktyget för att "berätta" för Google att inte överväga dessa konstiga länkar du fortfarande är osäker på, åtminstone för tillfället. På så sätt använder många professionella webbansvariga det här grundläggande verktyget (i stället för de populära verktygen för bakåtlänkvisare) - bara för att gå tillbaka och ångra, justera eller göra en snabbkorrigering för tidigare SEO-metoder som de har hållit på plats för några speciella hänsyn.

December 22, 2017