Back to Question Center
0

Hur kommer vi att skapa enkla backlänkar 2019?

1 answers:

Sökmotoroptimering kan vara ganska tuff och skrämmande, speciellt för unga specialister utan viss erfarenhet. Denna sfär innehåller många optimeringstekniker, statistik, verktyg, program och algoritm uppdateringar. Dessutom är digital marknadsföring inte stabil på marknaden nisch. Fler och fler nyheter visas dagligen i den här sfären, och det är komplicerat även för experter att följa upp all inkommande information. Trots alla dessa svårigheter finns det ett enkelt sätt att tänka på SEO. Denna process består av tre interrelerade och sammankopplade komponenter som tjänar till att öka trafiken - high pr sites for backlinks free. Dessa element inkluderar - innehåll, inkommande länkar och sociala medier. Genom att implementera dessa optimeringstekniker på rätt sätt kommer du enkelt att få bakåtlänkar 2019. Du måste betala betydande uppmärksamhet åt alla dessa tre optimeringsstadier som de är nödvändiga för att någon modern SEO-kampanj ska lyckas. Om du saknar minst ett optimeringsstadium kommer du att hamna på den 10: e Googles SERP-sida med ett extremt lågt trafikflöde.

Innan vi börjar diskutera dessa tre kärnelement, finns det några saker att förstå om hur de arbetar i komplexet.


SEO-komponenter mellanliggande

Det är viktigt att ha innehåll, bakåtlänkar och sociala medier som i komplexa skapar de ett framgångsrikt optimeringsinitiativ. För att utföra en kvalitativ och sofistikerad webbplatsoptimering, kan du inte lämna någon av dessa komponenter eftersom vinnande optimeringsprocedur kräver att du är flitig i var och en av dessa tre områden. Dessutom stärker alla dessa centrala SEO-komponenter de andra. Om en komponent, e. g. , innehållet har genomförts på rätt sätt, andra två element (bakåtlänkar och sociala medier) kommer sannolikt att ge värde till din webkälla. Att göra sökmotoroptimering på rätt sätt är ett ton av efterföljande och tankeväckande arbete. Du kan inte göra några genvägar i din optimeringskampanj eftersom det ger skadlig effekt på din webbplats SEO och förstör dina ansträngningar inom andra optimeringsområden. Lyckligtvis kan du referera till specialister i SEO. Både frilansare och in-house SEO-experter kan hjälpa dig att uppfylla dina affärsmål.

Så låt oss diskutera dessa tre SEO-komponenter som är oerhört viktiga för att enkelt kunna skaffa bakåtlänkar 2019.

1. Innehåll

Innehåll är ett första kärnelement i någon optimeringskampanj eftersom innehållet fortfarande är en kung. Det påverkar direkt användarupplevelse med din webbplats och visar din yrkesverksamhet i branschen. Varje webbplats har innehåll som endast sökmotorer kan observera. Detta innehåll heter metainnehåll. Det är därför som du måste se till att du inte bara skapar ett kvalitets- och forskningsbaserat innehåll utan också optimerar dina metadata, t.ex. webbadresser, titlar, beskrivningar, rubriker och robotar. Text.

Även om du kanske har en väloptimerad och väldesignad webbplats, är du inte klar med sökmotoroptimering. En blogg kan vara ett utmärkt bidrag till din SEO optimering. Jag rekommenderar starkt att du inte försummar att blogga eftersom kvalitetsinnehåll lockar användare från sökning och gör dem djupare på dina sidor.

Om du vill vara en bra bloggare och locka nya kunder till dina sidor måste du följa de följande stegen:

    Skapa kontinuerligt något nytt

Du måste publicera nya artiklar på sidorna på din blogg för att visa sökmotorer att din webbkälla är aktiv och levande. Ju oftare din blogg uppdateras, desto bättre svar kommer du att få från Google. Det är därför du behöver hålla din blogg fräsch.

  • Ge användarna användbara data

Din blogg framgång beror direkt på antalet innehållsavläsare. Det är därför du måste ägna särskild uppmärksamhet åt kvaliteten på innehållet du publicerar på din blogg. Användare vill inte spendera sin tid som läser inte unikt, irrelevant och lågkvalitativt innehåll. Du måste engagera dem med något unikt och aktuellt. Ditt innehåll ska vara så bra att läsarna delar det med varandra.

2. Bakåtlänkar

Länkbyggnadstaktik inkluderar gästbloggar, pressmeddelandefördelning, kommentarer och annan länkgenereringstaktik.

Länkbyggnad är betydelsefull för ditt varumärkesoptimering och marknadsföring, eftersom sökmotorer känner igen webbplatsens auktoritet och rykte baserat på vilken typ av webbplatser som länkar till dig. Ju mer högkvalitativa webbkällor länkar till dig, desto högre rankar du på sökresultatsidan. För att få kvalitetslänk juice från auktoritativa webbplatser måste du vara en bra webbplats med unikt och relevant innehåll och gott rykte bland användarna.

För att hitta auktoritativa webbkällor inom din nisch behöver du göra marknadsundersökningar och hitta bloggar och webbplatser som tematiskt relaterar till din och tillåta gästpostering. Då behöver du kontakta dessa webbplatser ägare och fråga dem om länk möjligheter för dig. Se till att du bygger följa länkar eftersom bara den här typen av bakåtlänkar kan ge värdefull länkjuice till din webbplats. Inga webbplatser kan lyckas med sökmotoroptimering om inte andra webbplatser länkar till det.

Låt oss diskutera vad de bästa sätten att få kvalitet bakåtlänkar till din webbplats är:

  • Gästbloggar
) Processen hur du kan få bakåtlänkar genom gästbloggar, har jag tidigare beskrivit i den här artikeln. Det är det bästa alternativet för att bygga länkar som det sällan betraktas av sökmotorer som spam. Dessutom är det ett bra tillfälle att kommunicera med din målgrupp och locka nya potentiella kunder till ditt varumärke.

  • Pressmeddelanden

Skapa pressmeddelanden är ett enkelt sätt att förbättra din varumärkesmedvetenhet och berätta om dina nyheter och förändringar. Allt du behöver är att utveckla en välskriven bit om något händelserikt i ditt företag och skicka in det till ett pressmeddelande distributionsföretag.

Ett organiskt sätt att få kvalitetslänk juice är att skapa värdefullt innehåll som användarna kommer att dela och gilla. Nyckeln till framgång är att publicera forskningsbaserade utestående material som följs av infographics regelbundet.

Det är rimligt att lägga till din webbkälla i företagskataloger eftersom det fortfarande finns många som söker obligatoriska organisationer genom dessa kataloger. Länkar från någon välrenommerad källa hjälper till att förbättra din webbplats, så missa inte chansen. Det finns många tjänster på webben som ger webbplatsägare möjligheter att bygga länkar från stora lokala kataloger.

Du kan dra nytta av dina nischkonkurrenter på marknaden som redan har satsat på länkbyggnad. Först och främst måste du göra en konkurrenskraftig analys och upptäcka dina TOP5 nischmedlemmar. Identifiera sedan vilka länkar dina konkurrenter har och källor som dessa länkar kommer ifrån. Hitta dina konkurrenter länka givare och fråga dem om länkmöjligheter för ditt företag.

3. Sociala medier

För att vara aktiv på sociala medier är din biljett till högsta position på SERP. Sociala medier i våra dagar är en integrerad del av sökmotoroptimering. Genom sociala medier kan du kontakta dina kunder och etablera med dem vänliga relationer. Att bara få en hel del gillar och aktier kan rampa upp en sidas auktoritet, och därmed dess ranking, vilket leder till mer social trafik till det.

När du genomför din marknadsföringskampanj för sociala medier, kom ihåg följande tips:

Om du etablerar ditt varumärke på en av de populära sociala medierna Google+, Facebook eller Twitter, du behöver jobba under det dagligen. Det räcker inte att publicera ett inlägg en gång i veckan, eftersom dina anhängare snabbt kommer att bli uttråkade och följa upp dig. Så, om du vill lyckas på den sociala arenan, måste du ge dina anhängare dagliga inlägg på spännande ämnen, undersökningar och tävlingar. Du måste använda alla möjliga sätt att kontakta din publik och göra den lojal mot ditt varumärke.

Hitta de sociala nischer som är relevanta för din bransch. Självklart är det ett måste skapa ditt företagskonto på Facebook, Instagram och Twitter, men dessa plattformar är bara en bråkdel av de sociala sidorna som är tillgängliga för dig. Det är rimligt att leta efter andra sociala webbplatser som tjänar nischer av riktade kunder. Konklusionen

De tre komponenter jag beskrivit i denna artikel (innehåll, länkbyggnad och social media-marknadsföring) är viktiga för företagsreklam år 2019. SEO framgång är möjlig, men inte utan var och en av dessa kärnelement närvarande och korrekt engagerade. Nuförtiden är det svårt att spela sökmotorer och högre din rang med några smarta triks. Det är därför du behöver investera din tid och ansträngningar för att skapa en bra optimeringskampanj. Som ett resultat får du en hög avkastning på investeringen.

Du måste ha ett seriöst tillvägagångssätt för din optimeringskampanj och bygga en plan som måste bygga på att du bygger externa länkar från auktoritativa källor i din nisch, vilket skapar kvalitet och forskningsbaserat innehåll som optimerar med relevant och hög volym nyckelord, och slutligen skapa en stark social närvaro eftersom den största mängden av dina potentiella kunder använder sociala nätverk varje dag.

Så länge du ser till att din platsoptimering (webbdesign, interlinking, innehållsmarknadsföring, nyckelordforskning, metadataoptimering) rullar smidigt. du har en effektiv och vinnande länkbyggnadskampanj och marknadsför ditt varumärke på sociala medier, du kommer att lyckas i online-verksamhet.

December 22, 2017