Back to Question Center
0

Ska jag köpa DoFollow bakåtlänkar, eller kan jag bygga dem på egen hand?

1 answers:

O course, du kan köpa DoFollow bakåtlänkar för din blogg. Samtidigt kan du också bygga dem på egen hand. Jag menar att du bättre skulle arbeta med att få dem organiskt för din webbplats eller blogg, i stället för att bara köpa DoFollow bakåtlänkar. Faktum är att det är mer än en mycket utmanande uppgift att inte ranka ditt blogginlägg eller förmodligen ha en del av din webbplatss innehåll i sökmotorerna utan att ha en uppsättning kvalitet bakåtlänkar - boaboa casino no deposit bonus code.Inget behov av att säga att om du är ny på SEO, måste du köpa DoFollow bakåtlänkar eller fortsätta kämpa i länkbyggnad. För att vinna den kampen, föreslår jag att du checkar ut för några oupplösta webkällor för att ge din huvudsakliga företagswebbplats eller blogg några organiska kvaliteter DoFollow bakåtlänkar för att komma igång.

buy dofollow backlinks

Vanligtvis kan kvalitet bakåtlänkar med DoFollow hjälpa dig att höja din webbplatss rankningspositioner, förbättra din domänmyndighet och Alexa rankning (för dem som är intresserade av denna egendomliga egendom) , öka webbsökningstrafiken samt AdSense-CPC (kostnad per klick). Bara för fullständighetens skull, här är några andra ord som ibland används för att ge en definition till backlinks - inkommande länk (inlink), citat, en skulle vara "rekommendation" eller en stark rangordningssignal som ges till Google om ett högt värde av webbplats på det hela taget, vilket gör det värt att främjas på toppen av sökresultaten. Bara för att de webbplatser med många bakåtlänkar är mer benägna att leverera mer värde till de aktiva live-sökarna, samt måste vara mer välkomna för snabb indexering av sökningen som kryper bots.

Så låt oss äntligen komma tillbaka till den punkten - eftersom vi bestämde oss för att inte köpa DoFollow bakåtlänkar och bara laga några fantastiska högkvalitativa av oss själva. Hur? Naturligtvis blir organiska DoFollow bakåtlänkar inte en lätt uppgift alls, men faktiskt kan uppgiften enkelt bli en bit tårta för dig - med tanke på att du känner repen. Därför nedan kommer jag att visa dig några knep för att få högkvalitativa DoFollow-bakåtlänkar utan att betala en cent för det! Här är de:

  • Innan något annat rekommenderar jag att du besöker BlogAdda - allt du behöver registrerar du ditt nya personliga konto och navigerar till avsnittet "Mitt konto". Välj sedan alternativet "Skicka in min blogg" och fyll i alla nödvändiga uppgifter. Trots allt, klicka på "Skicka" -knappen och njut av en nyskapad DoFollow-backlänk. Det är allt!
  • Den näst bästa platsen jag kommer att avslöja för er är Codecademy. Gå till deras hemsida och lägg in ditt nya konto på registret där. När det är klart, gå till din personliga profil och bädda in den med din huvudsakliga webbplats eller blogglänk. Det är det - du kommer att ha en bra backlänk från PR-7 med DoFollow.
  • Nästa kommer en backlänk från Granta. Precis som jag redan sa, gå på ett nytt konto på deras hemsida, skicka in fyllproceduren och njut av en annan PR-7 DoFollow-backlänk

dofollow seo backlinks

du kan också följa nästan samma uppsättning åtgärder för att få en kvalitetsfylld backlänk från en av följande webbplatser. Känn dig fri att utforska några bra nya platser att kopplas till, som OneTab, upphovsrättsskyddat, Alltop, Indulgy, Eventful, Ted. På så sätt glöm inte att besöka ditt personliga konto på Google Plus, samt skicka ditt inlägg till kataloger för att få en annan värdefull backlink med DoFollow.

December 22, 2017