Back to Question Center
0

Vad ska du veta om betalda länkar?

1 answers:

Om någon frågar mig vad den viktigaste aspekten av sökmotoroptimering är, kommer jag att svara att det utan tvekan är backlinks. Oavsett hur du får dem. Saken är att de borde vara och ju mer desto bättre. Tro inte på någon som säger att länkbyggnaden är död. Denna felaktiga påstående sprids av oövervakade och oerfarna webbansvariga som nyligen har straffats av sökmotorer.

Om ditt primära affärsidé är att attrahera mer målinriktad organisk trafik till dina webbsidor, måste du fokusera på att bygga backlinks - umziehen sonntag schweiz. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man köper nisch bakåtlänkar med syftet att locka leder till din webbplats.

Bakåtlänkarnas roll i marknadsföring på nätet

Sökmotorer som Google bestämmer webbplatsens auktoritet och rykte av antalet och kvaliteten på bakåtlänkar som kommer till din webbplats från andra webbkällor. De inkommande länkarna till din webbplats kallas också inkommande eller inåtlänkar. Om en webbkälla har många länkar från höga auktoritativa PR9 eller 10 webbplatser, så kommer det högst sannolikt att rankas uppe på sökresultatet.

Om du fortfarande undrar rollen som bakåtlänkar i din marknadsföring på nätet, låt mig dela med dig några viktiga fördelar med länkbyggnadsaktiviteter:

  • Förbättring av sökmotorrangeringar
  • )

Om din webbplats är länkad av högkvalitativa nischrelaterade webbkällor eller onlinemedier, kommer Google att locka det som mer auktoritativt och ge den högre rankningen på sökresultatsidan.

  • Hög krypningshastighet

Om du har en webbplatskarta på din webbplats indexerar Google något nytt innehåll du publicerar. Men sökrobotar analyserar din webbplats oftare om de hittar några färska bakåtlänkar som pekar på det. Ju fler bakåtlänkar du får, desto bättre blir din krypande webbplatsfrekvens som är användbar för din webbplatss sökmotoroptimering.

  • Referraltrafik

Kvalitet bakåtlänkar kan ge mycket referraltrafik till dina sidor. Den här trafiken kan också påverka webbplatsens PageRank och höja din domänmyndighet. Dessutom omvandlar referraltrafik vanligtvis till försäljning.

Behöver du köpa nisch bakåtlänkar?

Att köpa backlänk är det snabbaste sättet att förvärva dem. Du måste dock ha ett smart tillvägagångssätt för denna process. Du bör vara medveten om att du bryter mot Googles riktlinjer för webbansvariga genom att köpa länkar. Så om du inte har ett intelligent tillvägagångssätt för backlinks inköp, kommer du sannolikt att få sanktioner som backlinks deindexation, förlora positioneringspositioner och så vidare.

Som en praxis visar är risken så hög när du köper länkar till låga priser, som $ 5 per länk. I de flesta fall berättar en sådan låg kostnad om den låga kvaliteten på en webkälla som ger den åt dig. Många spammiga webbplatser skapas med det enda syftet att köpa och sälja inkommande länkar. Google kan enkelt upptäcka sådana webbplatser och bestraffa dem, och du kommer att tjäna för att avstå från dem.

December 22, 2017