Back to Question Center
0

Hur ser vi backlinks tillväxt i Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics är ett av de bästa professionella analytiska verktygen som ger webbansvariga alla nödvändiga uppgifter om webbstatistik och position på SERP. Det ger en möjlighet att spåra en framgång av sökmotoroptimeringskampanjer och nå motsvarande slutsatser från den erhållna informationen. En annan uppenbar fördel med denna Google Analytics-programvara är en förmåga att spåra en webbplats-backlinks. I GA kallas externa länkar referenser. Det är därför det är vad du behöver leta efter i dina analytiska rapporter.

how to see backlinks

Denna artikel handlar om informationen om hur man ser backlinks i Google Analytics och hur man differentierar dem efter kvalitet och källa - best counterfeit money for sale. Nu kör vi. Steg för att se och kontrollera bakåtlänkar i Google Analytics-rapporter

 • Välj rätt Google-profil

ditt samarbete med GA måste du se till att du använder rätt konto, profil och åsikter eftersom du kan ha flera profiler här och många olika projekt som kan orsaka en riktig röra. Webbplatsen du arbetar för närvarande kommer att placeras längst upp till höger på sidan. Du måste klicka på den och välj den lämpliga.

 • Förvärvsrapporter

Backlinks trafik här kategoriseras enligt förvärvsdata. Följande steg hjälper dig att navigera i din backlink-rapport korrekt:

 1. Klicka på "Acquisition" i den vänstra menyn för att kontrollera alla förvärvsrapporter;
 2. Välj "All Traffic" dropdown;
 3. Klicka på "Hänvisningar" -knappen.
 • Hänvisningsrapport kommer att ge dig backlinksdata

Referraltrafikkällorna finns i Google Analytics-avsnittet som heter " Hänvisningsrapport. "Här ser du all information som behövs om dina bakåtlänkar och källorna där de placeras.

 • Praktiska tekniker för kontroll av bakåtlänkar i GA

Det finns några avancerade kvalitetstekniker som du kan implementera läser dina backlänkrapporter i GA.

För att begränsa din backlinksforskning och få mer exakt information, implementera målgruppssegmentering. Denna Google Analytics-teknik hjälper dig att bryta ner olika besökartyper som kommer till din webbplats via backlänkar.

För att segmentera dina bakåtlänkar, följ dessa steg:

 1. Klicka på "Lägg till segment" -knappen;
 2. Använd sökrutan;
 3. Klicka sedan på "Apply" knappen för att bekräfta;
 4. Efter det kommer du att observera en procentandel av nya segmentgrupper och jämförande data.
 5. För att kontrollera dina baklänkskällor kan du använda "Primära dimensioner "Funktion i GA. Den ursprungliga primära dimensionen är en källa. I den här fliken kan du observera länkningsdomänerna. För att observera bakåtlänkssidan behöver du bara klicka på en av domänerna. Genom att göra så kan du se remissvägen för dina externa länkar.

  Efter att ha kontrollerat alla inkommande bakåtlänkskällor kan du också se vilka landningssidor du får referenser. Du kan göra det genom att följa dessa steg:

  1. Klicka på "Landningssida";
  2. Sedan observerade referenssidor;
  3. Kontrollera dina förvärv, beteende och omvandlingsdata; (du kan kontrollera dessa data trender uppåt).

December 22, 2017