Back to Question Center
0

Finns det något bevisat sätt att bygga höga PR-backlinks för e-handel?

1 answers:

Låt oss möta det - att bygga höga PR-backlinks har aldrig varit en lätt uppgift, särskilt när det gäller e-handel. Saken är att nu misslyckas de flesta av de gamla stilteknikerna så bra. Dessutom kan det vara skadligt för ditt e-handelsprojekt. Så nedanför kommer jag att lista flera beprövade ramar med innehåll och grundläggande medel för framgångsrik uppsökning för att äntligen få hög PR-backlinks för din webbutik. Här är de - slutgiltiga guider, expertrapporter och gästbloggar.

Men innan något annat, låt oss kolla upp det igen - vilken marknadsföring för e-handelsinnehåll står för - d pigment avene prix de west. Kom ihåg, SEO berättar ofta för oss att kvalitetsinnehåll är kungen, eller hur? Så gör länk byggnad! Jag menar att det handlar inte bara om att skapa ett ljudinnehåll. För att tjäna höga PR-backlinks med ditt innehåll behöver du en plan så här:

high pr authority backlinks

  • identifiera dina innehållsmål - välj mellan trafik och konvertering;
  • Tänk på din "idealiska klient", hans behov, känslor och avsikter;
  • leta efter branschinflytande och uträtta dem;
  • utforma det mest relevanta innehållet och göra det visuellt tilltalande;
  • glöm inte att arbeta med innehållsoptimering innan den går live;
  • främja och återanvända huvudskärningarna av ditt innehåll;
  • gör ett återkommande tidtabell för framtida publikationer.

Ultimate Definitive Guides

Ingenting är mer användbart att bygga höga PR-backlinks än en välgjord och korrekt undersökt fullständig slutgiltig guide. Jag menar att när någon behöver höra industrins verkliga röst - varför borde det inte vara du trots allt? Allt du behöver här är att investera lite tid och ansträngning för att skapa en. Känn dig inte besviken, eftersom du inte behöver bli en unik röst. Tänk bara på dig själv som en handledare eller curator - dra allt ihop och ge människor bara bäst av de bästa. Om du fortfarande överväger denna ganska seriösa investering av din tid, försäkrar jag dig om att med tiden kommer en solid guide att ge dig naturliga höga PR-backlinks på längre sikt. Expertrapportering Expertrapportering är inte bara ett bevisat sätt att få höga PR-bakåtlänkar utan att utföra en framgångsrik uppsökning och bygga starkare relationer med din målgrupp. Och allt är mycket enklare än du kanske tror eftersom tricket är att välja rätt och smalt problem eller problem. Välj sedan ett par frågor för dina experter att svara på. På så sätt, kom ihåg att ditt mål är att ge ett detaljerat svar eller steg för steg lösning på en viss fråga. När det är klart - bjud bara in inmatningar från branschrelaterade experter, och du är klar.

authority backlinks

Guest Blogging

Skapa ett högkvalitativt innehåll som är skräddarsydd för onlinepublikationer har alltid varit ett säkert sätt att ta emot några höga PR-backlinks. Liksom med den gamla skolartikeln marknadsföring är gästbloggar ett ömsesidigt fördelaktigt förhållande som alltid ger många möjligheter till båda sidor. Det är där dina huvudinnehåll ramar in i spel. Och allt du behöver här är att utveckla ett positivt förhållande till dina målindustrins influencers, få dem att älska ditt innehåll, skicka det och förstå naturligtvis ett par värdefulla höga PR-backlinks till din webbplats.

December 22, 2017