Back to Question Center
0

Vad är verksamheten bakåtlänkar och vilket värde de kan ta med till din webbplats?

1 answers:

I dagens onlinevärld tjänar företagets backlinks som välrenommerade partister. De bidrar med marknadsföring på nätet och gör webbplatsen synlig för sökmotorer. Alla sökmotoroptimeringskampanjer kan göra utan länkuppbyggnad.

Låt oss föreställa oss mer vanligt för oss. Du sitter i baren och hör att någon pratar om dig - mã¶bel in container einlagern kosten. Om denna högtalare är ansedd och beskriver dig i ett positivt ljus, reflekterar det bra på dig och ger dig rykte och auktoritet. Människor som höra denna information börjar tänka bättre om dig. Och vice versa, om en person är sketchy, vägrar folk att kontakta honom.

business backlinks

På den digitala marknaden accepteras bakåtlänkar som kommer från välrenommerade och pålitliga webbplatser som kvalitet. Genom att ansluta till dig berättar de för både användare och sökrobotar att de respekterar vad du säger eller gör. Med andra ord blir dessa bakåtlänkar röster från betrodda källor och höjer ditt känt rykte.

I den här artikeln kommer vi att diskutera allt om företags backlinks och varför de är användbara för sökmotoroptimering.

Vad är affärskontakter?

Eftersom rekommendationer från kära och nära människor är den mest trovärdiga formen av reklam, har höga auktoritära backlinks det högsta värdet för marknadsföring på nätet.

I sökmotornas ögon tjänar bakåtlänkar från andra webbplatser som röster och berättar om kvaliteten på din webkälla. Men sökmotorerna validerar detta antagande i SEO- och PageRank-algoritmerna.

Allmänt är en länk från en annan webbplats till din webbplats betraktad som en affärs-backlänk. Om emellertid denna länk kommer från en webbkamera med spammy och låg kvalitet, kan det påverka din platsplacering negativt och förstöra din sökmotoroptimeringsinsats. Det är därför du borde bara leta efter kvalitet bakåtlänkar.

Vilka aspekter beaktas av Google?

På senare tid har webmasters gjort en accent på några affärskontakter. De använde olika sätt att öka antalet externa länkar. Några av dessa metoder var spammiga och bedrägliga som länkodling, privata bloggenät, spam, och så vidare.

Google insåg dock att några av dessa bakåtlänkar inte var värdefulla och pålitliga. Det är därför de bestämde sig för att göra några ändringar i deras rankingalgoritmer, uppskattar kvaliteten på externa länkar snarare än deras kvantitet. Efter den senaste uppdateringen av Google Panda, förlorade många webbplatser sina rankningspositioner.

Det är allmänt accepterat att sökmotorer bedömer flera mycket viktiga aspekter. I den här artikeln kommer vi att räkna upp fyra av dem som hänvisar till kvalitetsbranschen bakåtlöser forskning. Du måste vara uppmärksam på dem när du letar efter de nya länkbyggnadsmöjligheterna eller att granska din länkprofil.

seo backlinks

Låt oss räkna upp några av dem:

Omsättning och inflytande

Den mest kritiska aspekten för bakåtlänkar är rykte. Det är nära knutet till inflytande. Det är därför som varje gång du letar efter de nya länkbyggnadsmöjligheterna, se till att en webbplats där du ska lägga en länk är välkänd och uppskattad av användarna samt respekteras i den verkliga världen.

Relevans

Webbsidans innehåll ska ha något att göra med ditt företag. SEO-algoritmer överväger relevans för att förhindra webbplatser med dålig kvalitet från läckage av mer etablerade företag.

Unikhet

För att kontrollera denna bakåtlänkaspekt, måste du titta på dina konkurrenter. Om en webbkälla som placeras utanför din nisch med en länk som är direkt kopplad till ditt ämne, anses den vara en unik återkoppling av företag.

Klick

Det är vanligtvis inte bara att placera en backlänk på en annan webbplats. Antalet användare som klickar på den här sidan kan bara bidra med din SEO-insats. Det är därför som det bara finns några användare som klickar på din länk, är dess relevans och unika i tvivel.

December 22, 2017