Back to Question Center
0

Hur man bygger en vinnande innehållsstrategi som Brian Dean, Backlinko SEO Tool Creator?

1 answers:

Enligt regler för sökmotoroptimering måste alla webbkällor, särskilt innehållsinriktade, producera regelbundet innehåll. Men vad är standardfrekvensen för innehållsutgivning? I verkligheten finns det inget sådant begrepp som standard eller idealisk frekvens eftersom allt beror på din nisch, dina affärsmål och din målgrupp. Det kan givetvis vara bra för dig att publicera innehåll när du har något att dela med allmänheten - patek philippe replica for sale. Du måste dock vara redo att i ditt fall inte bli mycket uppskattat och snabbt blekna.

I den här artikeln kommer jag att dela med dig av mina tankar om detta ämne och bevisa varför "mindre är mer" innehållsstrategi är bra för din företagsreklam.

Du kan få många gillar och aktier, få fler inkommande länkar och locka till mer riktad trafik genom att implementera "mindre är mer". Brian Dean, ägare till Backlinko SEO-verktyg, har genomfört sin innehållsstrategi till stor effekt. Han har publicerat det begränsade antalet SEO-tjänster de senaste åren. Alla dessa inlägg har drivit mycket riktade trafik till sin webbplats och gjort den till en av de mest auktoritativa webbkällorna på webben. Några av hans inlägg förtjänade 3 tusen aktier och mer än två hundra organiska länkar från relevanta och auktoritativa källor. Så som du kan se har Backlinko SEO-verktygs ägare framgångsrikt implementerat "mindre är mer" innehållsinriktning.

"Mindre är mer" innehållsstrategi

"Mindre är mer" innehållsstrategi kräver endast högkvalitativ forskningsbaserad publikation. Du måste engagera användare med denna typ av innehåll och hålla uppmärksamheten till din nästa publikation. Det gör att du kan bygga en publik genom att visa din kompetens och rykte.

Denna enkla men kreativa innehållsstrategi kräver:

  • Högkvalitativt, unikt innehåll från forskning till fallstudier;
  • Referensinnehåll;
  • Omfattande innehåll inklusive härdning;
  • Långformade texter;
  • Forskningsbaserade texter;
  • Starkt fokus på förstärkning och marknadsföring.


"Mindre är mer" strategi passar perfekt för de webbansvariga som lägger stor vikt på kvaliteten på det innehåll de publicerar snarare än kvantitet. Att undersöka och skapa högkvalitativt innehåll en gång i månaden kan ta mer tid och ansträngningar än att publicera flera inlägg per vecka.

Denna metod är inte lämplig för alla webkällor. Det är till exempel inte meningsfullt att använda för underhållning eller utbildningsbloggar eller sociala medier, eftersom dessa plattformar kräver mer frekventa publikationer.

Som jag nämnts innan det bästa exemplet på "mindre är mer" innehållsstrategi är Brian Dean-publikationer på Backlinko SEO webbplats. Han producerar sina forskningsbaserade och refererbara artiklar varje 4 veckor eller så. Trots detta sällsynta innehållsförlag, ser användarna fram emot sina friska artiklar.

Statistiken visar att Brian Dean-innehållsförlagringsmetoden är resultativ eftersom genomsnittet och medianaktierna för alla 53 inlägg är otroligt höga. Det genomsnittliga antalet aktier är 2.490, och medianen är 1 280. Det genomsnittliga antalet unika länka domäner är också överraskande - 275 per post och 175 per median. Alla hans inlägg i komplexet har lockat nästan 4 miljoner besökare och 11 miljoner sidvisare. Det visar hur ett smart tillvägagångssätt för marknadsföringskampanjer för innehåll kan drastiskt förändra webbstatistik och höja webbplatsmyndigheten på en digital marknad.

December 22, 2017