Back to Question Center
0

Kommer det lätt att få backlinks 2018?

1 answers:

Länkar har alltid spelat en viktig roll i sökmotoroptimering. Metoden att bygga länkar har dock ändrats varje år. Den största var i 2013 när Google skapade sin Penguin-uppdatering - auto zone repair info. Den här uppdateringen gjorde alla punkter tydliga, vilket ökade värdet på kvaliteten på inkommande länkar och devalverar alla spammiga länkar.

I våra dagar är länkbyggnad en mycket kontroversiell fråga. En specialist hävdar att värdet av externa länkar har minskat medan andra hävdar att dess betydelse ständigt ökat genom åren. Dessa missförstånd orsakas av att devalvera länkar spam och de ständiga uppdateringarna från Google som ändrar prioriteringar på detta område.


Oavsett vad du har hört talas om länkbyggnad påverkar det fortfarande din webbplatsplacering. Ingen webbplats kan rangordnas högt på SERP utan kvalitet och relevanta inkommande länkar.

För närvarande slutar 2017 år, och vi är på tröskeln till 2018 julhelger. Google kämpar fortfarande mot spammy link byggtekniker och pris relevanta inkommande länkar. Spammiga länkbyggnadstekniker har gått i glömska. Allt fler webmasters bestämmer sig för att investera i kvalitetshantering och länkbyggnad. Det medför en hög konkurrens inom detta område.

Man kan inte undra om vad som kommer att bli de nya förändringar som vi kan uppleva i länkbyggnadssfären 2018. Som en välmående webbplatsägare måste du vara medveten om vad som ska fungera och vad som inte är.

I den här artikeln hittar du några framtidssäkra sätt att få dig att stanna på toppen av sökmotoroptimeringsspelet.

Hur lätt blir backlinks 2018?

  • Gör allt manuellt

Vi ​​lever i den helt automatiserade världen där saker som skapas manuellt har ett högt värde, särskilt i länkbyggnadssfären. Se till att du refererar till dina nischledare på marknaden för att skaffa mer kvalitet bakåtlänkar. Gå inte för att automatisera e-postmeddelanden eftersom de lockas som spam av adressaten.

Dessutom faller inte för automatiserad länkbyggnadsprogramvara, eftersom det kan påverka dina positioner och varumärkes rykte negativt. Jag rekommenderar starkt att du hänvisar till professionella SEO-experter som kan bygga länkar till din webbplats manuellt.

Det är en favorit innehållskörningsteknik som används av SEO-specialister för att få länkar till en webkälla. Det bygger på att hitta en kvalitet innehåll i din nisch som redan anses vara en ansedd källa och söker efter möjligheter att skapa bättre innehåll inom samma meddelande.

Du måste spåra de nya innehållspublikationerna i din nisch för att placera dina länkar där ute. Om det här innehållet publiceras på en ansedd webkälla, har det högst sannolikt redan en hög ranking. Det är därför det är ett utmärkt tillfälle för dig att få länksaft från auktoritetskälla. Genom att skapa forskningsbaserat innehåll kan du förstöra den ursprungliga och få ett bra svar på det.

December 22, 2017