Back to Question Center
0

Vilka SEO faktorer kontrolleras huvudsakligen av varje sökmotor för bakåtlänkar?

1 answers:

Idag är världens sökgigant känd för att fungera med en omfattande rankingalgoritm, som bygger på cirka tvåhundra olika faktorer. Bland de andra utvärderar Googles sökmotor bakåtlänkar för varje webbplatsprofil med hjälp av ett dussin olika kvaliteter av övertygande SEO. Innan du visar vad som exakt beaktas av Google för att "förstå" det verkliga värdet av varje bakåtlänk på webben, låt mig börja med några grundläggande teminologier.

Vad gör en backlink?

Först och främst, vad är en bakåtlänk per definition? Liksom Google själv identifierar varje större sökmotor bakåtlänkar som inkommande eller inkommande länkar från någon tredje parts resurs, tillbaka till din egen webbplats. Och låt oss möta det - tidigare i år var det första exakta meddelandet som någonsin uttrycktes av Googles tjänstemän om inkommande länkprofil är bland de tre primära faktorerna. Det är därför som Google sökmotor ger backlinks så mycket vikt för nu - fiche de salaire en ligne gratuit. För att uttrycka det helt enkelt är de "rösterna" av förtroende, vilket validerar alla webbplatser trovärdighet bland användarna och bekräftar kvaliteten på varje sidinnehåll på det hela taget.

search engine backlinks

Saken är att "den ideala" myndighetswebbplatsen i skala betyder att varje sida är betrodd av de levande användarna, branschexperterna (eller marknadsnischinfluensor) de andra auktoritativa webbplatser eller bloggar, och de stora sökmotorerna trots allt. Observera dock att någon onlinekälla med en hög auktoritet inte nödvändigtvis betyder att det är en av de mest besökta utgivarna av nästan global försäljning. När allt kommer omkring, om man kör en nischblogg eller hemsida med ett unikt, värdefullt och relevantt innehåll - kan den här källan också vara högt ansedd, kanske ännu bättre än de flesta. På så sätt verifierar varje sökmotor bakåtlänkar för att bestämma om webbplatsen eller bloggen är värd att visa bland de bästa resultaten på SERP: erna.

seo backlinks

Google sökmotor verifierar bakåtlänkar genom att:

  • enskilda referensdomänantal kopplas till varje sida på din webbplats eller blogg;
  • länkprofildiversitet (i. e. , uppsättning olika bakåtlänkar, med ojämn PageRank, som kommer från så många olika platser på webben som möjligt);
  • pagerank (PR), domänmyndighet (DA) och sidautoritet (PA) för varje onlinekälla som länkar till dina webbsidor (jag. e. , det är mycket bättre att ha några bakåtlänkar med hög auktoritet och förtroende, snarare än ett stort paket av lågkvalitativa);
  • bakåtlänkar från de åldrade domänerna brukar ses mer värdefulla än de från de nyfödda resurserna som har gått live senare.
  • relevanta webbplatser eller bloggar kommer att leverera normala bakåtlänkar med betydligt större värde om de jämförs med nästan noll och tom länkar som kommer från irrelevanta källor.
  • ansöker om Black-Hat SEO (till exempel länkgårdar, spamlänkar, dörrsidor, länkhjul, dolda ankare, etc. ) fick en extrem potential att få allvarliga negativa effekter på den aktuella webbplatsens rankings;
  • inkommande kontextförbindelser (i. e. , bakåtlänkar som finns i huvudtexten på webbsidans innehåll) är mycket kraftfulla, snarare än andra sidor (andra sidor) som finns i separata widgets, plugins eller andra sidor på sidan.
December 22, 2017