Back to Question Center
0

Vad är TOP 10 webbkällor för backlinks generation?

1 answers:

Att skapa kvalitet och engagerande innehåll är utan tvekan det bästa sättet att få gratis och organiska backlinks till din webbplats. Användare av sig själva delar ditt innehåll på webben och lägger till det mer värde i sökmotornas ögon. Du kan dock förbättra din backlinkprofil avsevärt genom att bygga länkar på TOP10 Googles webbplatser. Dessa webbkällor har den största PageRank och den högsta auktoriteten på webben. Medan de flesta webmasters och SEO-specialister tror att det är omöjligt att få länkar från sådana webbkvalitetswebbplatser, är det i själva verket allting mycket lättare. Du kan få bakåtlänkar från TOP 10 webbkällor gratis - x4 vs t6 coils. Allt du behöver är att vara uppmärksam och följ vår guide med korta länkar. Så, låt oss fortsätta. Google Plus

Google Plus är en social plattform som ägs av Google. Därefter har den högsta PageRank. Här kan du bygga både dofollow (indexeras av sökrobotar) och nofollow (inte indexerad av sökrobotar) bakåtlänkar.

För att få bakåtlänkar på Google Plus måste du följa dessa steg:

  • Skapa en komplett profil på Google+.
  • Klicka på profilknappen och välj Om sektion. Här hittar du webbplatsens avsnitt.
  • Klicka på Lägg till-knappen i länkområdet. Genom att göra det får du möjlighet att lägga till webbadressen till din webbplats.
  • Genom att rulla ner sidan märker du bidragsgivaren där du ska upprepa ditt varumärke och webbadress.
  • För att spara allt klickar du på Ok-knappen.
  • För att få trafik från dessa länkar, klicka på låsikonen på "Länkar" och "Bidragare till. "Här måste du ändra den privata syn på den offentliga.

Det är det. Nu har du follow-back-länkar från en av de mest inflytelserika plattformarna på Google. Facebook

Facebook är det globalt populära sociala nätverket med de omfattande statistiska indexerna. Den har 9 PageRank och 2 Alexa Rank. Det totala antalet bakåtlänkar som pekar på Facebook är mer än 7 miljoner. Varje dag registrerar miljontals nya användare från hela världen i Facebook, och samma av människor använder det dagligen. Med andra ord är Facebook helt enkelt den största sociala plattformen i världen som ger utmärkta länkmöjligheter för företag.

För att få backlinks från den här PR9 sociala plattformen måste du följa den här korta instruktionen:

  • Logga in på Facebook eller skapa ditt företagskonto om du inte har en;
  • Öppna sedan en Facebook-app som heter "Static HTML" och klicka på Add Static HTML till en sida. Här ser du den nya fliken "Lägg till sida flik. "Välj den sida du vill ha och klicka på" Lägg till sida flik. "
  • Genom att göra dessa manipuleringar skapar du en välkommen app på din Facebook-affärssida.
  • Klicka på denna välkomst app. Nu har du en annan flik där du måste klicka på Redigera-fliken och infoga HTML-koden. Du måste ändra webbadressen och ankare text med webbplatsens webbadress och ankare text. För att spara ändringarna måste du klicka på Spara-knappen.

Processen att skapa en follow-backlinks på Facebook är klar. Nu kan du observera en ökning av socialtrafik som kommer från denna plattform.

December 22, 2017