Back to Question Center
0

Kan du visa mig hur man bygger gratis affärer till företag bakåtlänkar?

1 answers:

På samma sätt som med andra bakåtlänkar för SEO-ändamål, roterar affärs-backlinks kring samma mål - få ökad trafik till din webbplats direkt från organisk sökning. Det behöver inte sägas att backlinks används av Google förmodligen som den starkaste rankningsfaktorn. Därför är det så nödvändigt att betala tillräckligt med uppmärksamhet för att bygga högkvalitativa bakåtlänkar som ska stödja din allmänna marknadsförings- och marknadsföringsstrategi i skala. Låt oss möta det - att bygga affärer till företag bakåtlänkar tar mycket tid och ansträngning. Det kan ändå vara lätt att komma igång - och gradvis gå vidare mot att ta ledningen och dominera din nisch i online-sökning - uk 1gbps vps. Fortsätt helt enkelt med dessa överraskande underskattade rutter som beskrivs nedan. När du har provat dem alla, var god att ansöka om andra rimliga metoder för att bygga upp företag till företag bakåtlänkar till din webbplats. Så här är det flera ganska enkla men ändå effektiva metoder för att göra din företagswebbplats ut ur konkurrensen - utan att spendera ett öre.

Lokala citat och företagskataloger

Jag rekommenderar att du använder lokala citat, webbkataloger och online-listor som en bra "kickass" företag bakåtlänkar. Det skulle vara en perfekt bra lämplig plats för att börja få en bredare onlineexponering för din webbplats. Faktum är att de flesta av dessa katalogtypstjänster rankar mycket bra i de stora sökmotorerna som Google. Så, allt du behöver är att nämna ditt företagsnamn med kontaktuppgifter och få den förtjänta backlinjen i gengäld. Bäst exempel är Google My Business, Gula sidorna, Yelp, Bing Business Listing, Truelocal, etc.

Sociala medier

Dessa trånga platser är mycket användbara för att skapa en solid online närvaro för ditt företag och göra ditt varumärke utsatt för en bredare publik av aktiva användare. Allt du behöver för att fånga några länkar på sociala medier skapar sociala profiler i ditt företag - och du är klar. Var noga med att hantera en planerad och pågående aktivitet med dina företagsprofiler - tveka inte att investera någon gång i regelbundna inlägg som ska publiceras med en direktlänk till din huvudsakliga företagswebbplats. På det sättet kan du inte bara få några extra bakåtlänkar, men dra nytta av en relativt hög webtrafik.

Pressmeddelanden och gästbloggar

Även om dessa två gamla skolvägar för att tjäna affärer till affärskontakter är för ofta undervärderade av någon anledning, kan de fortfarande tjäna dig bra. Allvarligt kan du alltid hitta några populära pressmeddelanden webbplatser som längtar efter nytt innehåll. Saken är det med ett välskrivet pressmeddelande om ett hett ämne relaterat till din näringslivsbransch eller nisch på marknaden - du kan snabbt snappas upp med lokala journalistiska och bloggade samhällen för bristfällig snabb och bred offentlig exponering. För att sprida världen med dina pressmeddelanden bästa sättet rekommenderar jag att du fokuserar på att marknadsföra en helt ny produkt eller tjänst så att en backlänk visar vägen till din huvudsakliga företagswebbplats för ytterligare information. Liksom pressmeddelanden på media är gästbloggen värt att spendera lite tid - det kommer säkert att betala! Bara få allt överens med en stark influenser eller bloggägare - och skicka din perfekt anpassade artikel för att få en backlink i gengäld. Observera att bland de andra attraktiva sätten att länka byggnaden är gästbloggar ett MUST för dem som letar efter höga PR-bakåtlänkar med DoFollow. Se bara till att du skriver för en relevant nischblogg med en tillräcklig PR-poäng.

December 22, 2017