Back to Question Center
0

Hur får du kvalitet bakåtlänkar för din webbplats med strategier som fungerar?

1 answers:

Alla webbplatsägare som vill förbättra sin ranking söker efter sätt att få backlinks för sina webbplatser. Inkommande länkar är viktiga faktorer för din webbplats ranking och röster för ditt varumärke auktoritet. Länkbyggnad är en process för att skapa nya inkommande länkar på andra nischrelaterade webbplatser med syftet att höja varumärkesautoritet och locka mer trafik till den länkade källan - oculos ray ban de veludo. Länkbyggnadsproceduren avser optimering av sidor och bör göras efter webbplatsstruktur och användbarhetsförbättring, utformning av kvalitetsinnehåll och användarvänligt designskapande. När alla optimeringsprocedurer på sidan är klara, är det dags att visa din webbplats till en bredare publik. Länkbyggnad liknar mycket muntligt, vilket passar tillsammans med inkommande marknadsföringsstrategi.

Att skapa alla bakåtlänkar är omöjligt. Det är också därför du behöver veta några allmänna bakåtlänkar, kvalitetsfaktorer som inkluderar:

  • Inåtlänkar är kraftfulla när de kommer från branschrelaterade webbkällor.
  • Din ankaretext ska se naturligt ut och vara relaterat till ett innehållsämne och ditt riktade sökord.
  • Texten kring din backlänk ska vara maximalt relevant och användbar. Användare bör inte locka det som reklam.
  • Antal inkommande länkar på sidan som länkar till din.
  • Den länkande sidan auktoritet och rykte.
  • Den länkade webbplatsen PageRank.

Dessutom måste du komma ihåg följande faktorer när du bygger länkar till din webbplats:

  • Mångfald 29)

Dina bakåtlänkar bör byggas på flera domäner för att visa Google att ditt innehåll uppskattas av antalet olika personer. Dessutom, genom att skapa länkar på olika domäner, förbättrar du din länkprofil och gör den mer organisk.

  • Balans mellan följa och nofollow-länkar

Naturligtvis är de flesta webmasters främsta länkbyggnadsändamål att få efterföljande bakåtlänkar eftersom de överför länk juice till de länkade källorna. Men för att skapa en hälsosam och naturlig utseende bakåtlänksprofil måste du generera både dofollow och nofollow externa länkar. Anchor Texts

Du måste skapa olika ankare texter för varje inkommande länk. Dessutom bör dina ankare texter inte likna ditt varumärkesnamn eller riktade sökord. Tänk på att samma ankare texter sannolikt kommer att skada ditt rykte och orsaka Google-sanktioner.

Innan den stora Google-uppdateringen 2012 visade alla webmasters en accent på antalet inkommande länkar i stället för deras kvalitet. Men när Google Penguin-uppdateringen kom i spel blev alla gamla strategier för byggnadssamhällets SEO-länk inte effektiv.

Så låt oss diskutera hur man får bakåtlänkar för din webbplats på ett organiskt sätt:

  • Redaktionella länkar

Du kan få redaktionella länkar genom att bara kontakta de nischrelaterade PR-webbplatserna och diskutera med dem dina länkbyggnadsutsikter. Men du måste vara redo att du kan nå till många webbplatsägare och följaktligen bli ignorerad av dem eller få ett negativt svar. Du kan kontrollera auktoriteten för de nischrelaterade sidorna som använder Semalt Web Analyzer eller Majestic.

December 22, 2017