Back to Question Center
0

Vad är sätten att öka försäljningen av Amazon UK?

1 answers:

Amazon ägare startade denna verksamhet som en online bokhandel. I år firar Amazon sin 20-årsjubileum som den största Internet-återförsäljaren. Det är ett tydligt exempel på hur tålamod och hårt arbete kan göra ett litet lokalt företag till den mest framstående världsomspännande plattformen - creation logos online.

Populariteten på denna plattform ökar med säljare. Enligt statistiska data spenderas 88 000 dollar varje minut globalt på denna handelsplattform. Så det är ett perfekt tillfälle för säljare att utveckla sin verksamhet där och öka totalintäkterna.

Det är dock inte lika enkelt som tidigare, för att öka försäljningen på Amazon. Varje dag försöker tusentals nya online-återförsäljare lycka till på denna plattform och därefter ökar en konkurrens med geometrisk progression. Det är därför som syns på denna plattform; du behöver veta några knepiga sätt hur du kan öka din försäljning i Amazon UK och kunna göra dem till bruk.

Den här artikeln är avsedd att visa hur du förbättrar ditt Amazon-företagskonto för att göra det synligt för dina potentiella kunder från hela världen. Så låt oss diskutera några av dessa Amazon optimering tricks. Praktiska tekniker för att öka försäljningen på Amazon UK

  • Få recensioner

Kraften i organiska recensioner kan inte underskattas. De är väsentliga för din företagsreklam eftersom användarna skapar sitt köpbeslut baserat på recensioner av dina produkter. Generellt sett är köparbeslutet en beslutsprocess för potentiella kunder angående tidigare marknadstransaktioner vid inköp av en produkt eller tjänst. Ju bättre produktrecensioner du har desto högre rankar du på Amazonas sökresultat sida. Enligt statistiska data kontrollerar mer än 88% av kunderna feedbacken om produkten innan de köps.

Som en potentiell online-köpman måste du tänka utöver det självklara och leta efter de enastående sätten att generera feedback. Hitta till exempel recensioner på dina produkter som innehåller multimedia. Alla recensioner med produktbilder eller unboxing-videoklipp kan vara till nytta för din förbättring av varumärkesskickligheten. Du kan uppmuntra dina kunder att göra sådana kreativa recensioner för en rabatt eller en gåva. Om du känner till människor lokalt som har haft din produkt, fråga dem att lämna en recension på din Amazon-sida.

Dessutom kan du använda olika feedbackprogram för att öka volymen av inlämnade recensioner och ändra neutrala eller negativa feedbacks till positiva.

  • Dra nytta av giveaways

Som jag nämnts tidigare kan positiva återkopplingar väsentligt påverka din företags sidrankning på Amazon. Så att skapa nya kvalitetsåterkopplingar kan du erbjuda dina kunder rabattkoder i utbyte mot en recension. Som ett resultat kan det omedelbart förbättra din Amazon-sökrankning och hjälpa dig att öka din försäljning.

Det är dessutom en bra idé att regelbundet skapa uppdrag. Det hjälper dig att skapa en positiv bild av ditt varumärke och skapa goodwill. Om användarna fortsätter att uppfylla kvaliteten på dina produkter kommer de mer sannolikt att komma till dig nästa gång.

December 22, 2017