Back to Question Center
0

Kan du hjälpa mig med topp SEO-strategi att bäst backlinks i 2016?

1 answers:

Vad är rätt inställning till bästa bakåtlänkar 2016, särskilt från SEO? Jag tror att det bästa sättet att effektiv länkbyggnad för närvarande handlar diskret för att hålla allt väl jordat och fullt kontrollerbart. Många SEOs och expertwebbmästare tror att återkommande kontroller för att utesluta alla föråldrade och länkbyggnadsstrategier skulle vara nyckeln till att driva SEO bästa möjliga möjliga med bakåtlänkar 2016. Jag menar att det inte finns någon universell strategi inom sökmotoroptimering med 100% garanterad och i alla fall förutsägbara resultat som rimligen kan förväntas för din sökrankningsposition på längre sikt - wedding hats and accessories.

Undvik vanliga missförhållanden

Jo, det enda vi kan göra - jag borde erkänna - är att undvika att använda otestade och inte helt tillförlitliga metoder av länkbyggnad. Jag menar att du alltid måste tänka två gånger innan du ansöker till och med alla nyligen uppkomna trendiga tricks i SEO, oavsett hur lovande de kan se vid första anblicken. Så du skulle bättre glömma sådana "innovationer", om du inte agerar proaktivt och redan har en klar förståelse - exakt vad du ska göra och för vilket speciellt syfte. Ändå tror jag att nästan alla kan njuta av ett bevisat resultat med att bygga en stark länkprofil för webbplatsen eller bloggen. Jag menar att det finns flera gamla skolor och användprovade sätt att bäst bakåtlänkar i 2016, även utan att anställa ett team av verkligt erfarna SEO eller apt webmasters rullande i branschen i åratal. Nedan kommer jag att få en kort översikt över mina bästa funktioner och tydliga visioner var du ska börja bygga kvalitetslänkar för att förbättra din SEO i skalan.

Kategorisera din länkprofil

Låt oss ta det för givet - alla inkommande länkar kan delas in i "två" lager. Enkelt sagt beror allt vanligtvis på deras källor och den lämpligaste tiden att börja bygga dem utan att se misstänksam utifrån synvinkel för de stora sökmotorerna som Google själv. Känna dig tryggt mot de vanligaste fallgroparna och påföljderna som plötsligt kan släppa dina rankningar - nästan på kort tid. För att vara på den säkra sidan bör du följa rätt handlingsåtgärder från början. På det sättet rekommenderar jag att du kategoriserar dina länkbyggnadsmöjligheter, enligt följande:

Tier 1 Länkar

  1. Bästa relevanta artiklarna på Wiki.
  2. Lokala kataloganmälningar.
  3. Branschrelaterade företagsförteckningar.
  4. Utvalda artikel kataloger för att länka tillbaka till din webbplats eller blogg (jag rekommenderar följande att försöka först och främst - Ezinearticles. com, GoArticles. com eller Articlebase. com).

Tier 2 Länkar

  1. Bygga sociala medier närvaro med att starta affärsprofiler på de mest trånga plattformarna som Facebook, Twitter, LinkedIn. (Tips: du kan försöka använda FanPageRobot, ett praktiskt verktyg för att skicka dina länkar på de populära sociala medierna på ett nästan självstyrt sätt.
  2. Gästblogg för att tjäna en backlink i gengäld).
  3. Kommentera nisch-relevanta bloggar.
  4. Delta i heta diskussioner om branschrelaterade bloggar, forum och webbplatser för frågor och svar. (Tips: innan något annat, rekommenderar jag att du bygger backlinks från Quora och LinkedIn Answers).
  5. Video marknadsföring på YouTube världens andra besökta webbplats bör aldrig underskattas också. Tveka inte att starta din videokanal och driva en extremt effektiv marknadsföring på nätet med varumärkespromotion, i linje med att du tar många värdefulla länkar samtidigt. (Tips: du kan ha ett par direkt skapade länkar - fyller bara i huvudavsnitten i din profil som är tillgänglig för att släppa backlänkar med din webbplats eller blogg som standard).
December 22, 2017