Back to Question Center
0

Kan du hjälpa mig att få SEO fördelar med bakåtlänkar förklaras?

1 answers:

Innan något annat, låt oss ta en titt på huvudordlistan om bakåtlänkar i SEO. Du borde veta dessa normala termer om webblänkar själva och processen med länkbyggnad i skala. Låt oss se igenom de grundläggande grunderna om bakåtlänkar som förklaras med kärndefinitionerna.

Link Juice

Link Juice - står för en allmän uppskattning, snarare än en bestämd mätning - nordea.ee internetipank. Länk juice är en "makt", "värde" och "auktoritet" av en länk som passeras från en webbsida till en annan. Denna term används för att hänvisa till kvalitet bakåtlänkar med DoFollow-attributet infogat i HTML-kod. Sådana bakåtlänkar är vanligtvis avsedda att vidarebefordra eller omfördela en av de viktigaste webblänkarna som kallas PageRank-poäng.

Bakåtlänkar med DoFollow

DoFollow länkar - är den enda typen bakåtlänkar som ska användas för SEO syfte. Enkelt sagt, en stark kraft bakåtlänkar med DoFollow kretsar huvudsakligen kring deras förmåga att klara Link Juice. Dessa länkar tjänar till indexering - jag menar att de hjälper till att söka igenom sökrobotar genom olika sektioner och sidor på din webbplats eller blogg. Samtidigt erbjuder backlinks med DoFollow en extern sökväg som riktar sig till destinationssidan någon annanstans ut på webben. Det betyder att varje levande användare får "följa" vägen för en sådan länkad anslutning.

Bakåtlänkar med NoFollow

NoFollow bakåtlänkar kan förklaras med andra typer av länkar, men har nästan nollvikt och inflytande i SEO. Inbäddad med NoFollow-taggen kan dessa länkar inte överföra Link Juice. Därför har de ingen direkt inverkan på sidrankningspositionen. Till exempel kan NoFollow-länkar användas när du behöver ställa in en extern anslutning med inte helt tillförlitlig webbplats eller blogg. Ändå är de fortfarande användbara för bättre indexering och kan hjälpa dig att bygga en mångsidig portfölj av olika länkar med ojämlik makt och syfte. Och särskilt mångfald är den mest fördelaktiga egenskapen hos din länkprofil. Jag menar att den här signalen är kritisk nog för att Google ska beaktas när det gäller att tilldela sökpositionspositioner.

Bakåtlänkar med låg kvalitet

Denna kategori av bakåtlänkar kan förklaras som lågkvalitativa anslutningar som vanligtvis skapas i ett desperat försök att höja nuvarande sökrankningspositioner till varje pris. Jag menar att vadslagning på spammiga, irrelevanta eller till och med olagliga destinationer, dessa länkar är mer benägna att skada din totala SEO-insats, snarare än att ge någon verklig förbättring. Därför bör du vara varnad och styra bort från lågkvalitativa länkar som generellt genereras i massiva belopp från länkhjul (länkarutbyten), PBN (privata bloggnätverk) eller skrupelfria leverantörer som erbjuder till synes naturliga betalda länkar till salu.

Interna länkar

Denna typ av länkbyggnad används för att ge en solid grund för webbplatsarkitekturen, vilket bidrar till en bättre och mer användarvänlig surfupplevelse. Interna länkar ger passagen inom samma domän - bara gör det lättare att navigera genom olika avsnitt och relaterade sidor på en webbplats eller blogg. Observera dock att en bra logisk struktur fortfarande är en ganska mätbar signal, vilket kan bidra till en potentiellt högre sökrankningsposition på längre sikt, åtminstone indirekt.

December 22, 2017